Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
16. Haftanın sonundayim halen bebeğimin hareketlerini hissedemiyirum ne zaman hissederim acaba doktor bu ara olabilir dedi ama meraktan elim karnımda sürekli
Ben 19.haftadan itibaren hissetmeye başladım, ilk gebelik. Önce ilk günler atletimin altında böcek geziyormuş gibi hissettim sonra hafif pıt pıt gibi oldu ama dünle bugün baya dışardan hissettim sol kasığımda uzanırken, çok heyecanlandım 🥹 16larda falan ben de sıfır hissiyat vardı.

16. Haftanın sonundayim halen bebeğimin hareketlerini hissedemiyirum ne zaman hissederim acaba doktor bu ara olabilir dedi ama meraktan elim karnımda sürekli
Elinle zaten hissedemezsin karnında karıncalanma pıt pıt balon patlaması gibi tuaf şeyler hissedersin en net 20/24 cü hafta o haftalara kadar hissetmeme normalmiş canım yani henüz erken .

Ben 19.haftadan itibaren hissetmeye başladım, ilk gebelik. Önce ilk günler atletimin altında böcek geziyormuş gibi hissettim sonra hafif pıt pıt gibi oldu ama dünle bugün baya dışardan hissettim sol kasığımda uzanırken, çok heyecanlandım 🥹 16larda falan ben de sıfır hissiyat vardı.
Peki sürekli hissediyormuydun ? Dün bir iki kez hissettim bugün sanki hiç hissetmedim . Kafada kurmayım hemen diyorum ama okb var takarım şimdi .

Kızlar bende hissetmedim 18. Haftama geldim hala kimildamiyor diye acile bile gittim ultrasonla bakıldı bebek gayet sağlıklı ultrasonda hareket etmesine rağmen hissetmiyorum hareketlerini yani bu çok normal birseymis bende çok korkmuştum. 19. Haftamdayim şuan.

Kızlar bende hissetmedim 18. Haftama geldim hala kimildamiyor diye acile bile gittim ultrasonla bakıldı bebek gayet sağlıklı ultrasonda hareket etmesine rağmen hissetmiyorum hareketlerini yani bu çok normal birseymis bende çok korkmuştum. 19. Haftamdayim şuan.
Bende 20+1 im hala doğru düzgün sabit bişi yok tek tük oluyor yani dışardan bile değil tam
20-24.haftaya kadar normal hala yoksa doktora danışmak gerekiyor diye biliyorum

Ya birde bende plasenta ön duvarda mesela . Böylemolanlarda geç hissediyormuş sordunmu ne dedi doktor plasenta konumu için ? Bebek neresine almış plasentayı ?

Bende 20+1 im hala doğru düzgün sabit bişi yok tek tük oluyor yani dışardan bile değil tam
20-24.haftaya kadar normal hala yoksa doktora danışmak gerekiyor diye biliyorum
Peki hiç olmadığı gün oluyormu ? Ben dün sanki 2/3 kez hissettim bugün hissedemedim gibi ya . Sürekli kendimi dinliyorum daha kötü oldu . Şuan kafam tamamen orada . Randevumada biraz var 10 gün felan

Peki hiç olmadığı gün oluyormu ? Ben dün sanki 2/3 kez hissettim bugün hissedemedim gibi ya . Sürekli kendimi dinliyorum daha kötü oldu . Şuan kafam tamamen orada . Randevumada biraz var 10 gün felan
Evet öyle oluyor bazı gün hiç hissetmiyorum bende ilk 18 haftada 2 kere hissettim sonra bikaç gün hiç olmadı şimdi hergün birazcık minik minik hala tabi o şekilde hissediyorum

Evet öyle oluyor bazı gün hiç hissetmiyorum bende ilk 18 haftada 2 kere hissettim sonra bikaç gün hiç olmadı şimdi hergün birazcık minik minik hala tabi o şekilde hissediyorum
Varya kendi kendimi yedim sabahtan berri bugün kıpırdamıyor bu çocuk diye . Yüreğim ağzımda birde randevumada çok bir görseydim rahatlayacaktım ya bu öncekiler nasıl sabrediyormuş usg yok doktor yok . Ozaman her gün aktif hissetmemem normal değil mi ?

Varya kendi kendimi yedim sabahtan berri bugün kıpırdamıyor bu çocuk diye . Yüreğim ağzımda birde randevumada çok bir görseydim rahatlayacaktım ya bu öncekiler nasıl sabrediyormuş usg yok doktor yok . Ozaman her gün aktif hissetmemem normal değil mi ?
Evet stres yapma daha iyi tabi ki normal ve her gebelik kendine özel sizin kaçıncı gebeliğiniz
İlkse zaten anca bu haftalarda yeni başlayacak ve hergün olmayacak zaman geçtikçe güçlenecek bebeklerimiz 😊

Evet stres yapma daha iyi tabi ki normal ve her gebelik kendine özel sizin kaçıncı gebeliğiniz
İlkse zaten anca bu haftalarda yeni başlayacak ve hergün olmayacak zaman geçtikçe güçlenecek bebeklerimiz 😊
İlk gebeliğim canım evet birde plasenta ön duvarda kızmın anlının üzerine almış 🤣

Peki sürekli hissediyormuydun ? Dün bir iki kez hissettim bugün sanki hiç hissetmedim . Kafada kurmayım hemen diyorum ama okb var takarım şimdi .
Hayır sürekli hissetmiyordum hala da sürekli hissetmiyorum. Mesela cumartesi günü işyerinde tüm gün aynı şekilde elim karnımda gezdim sürekli oturup oturup kendimi dinledim hiç yoktu eşime dedim hatta bi gitsek mi hiç hissetmiyorum diye. Taa ertesi günün öğleninde hissettim bi daha. Yani sanırım bu haftalarda düzenli olmaması normal hala zayıf olduğu için

Hayır sürekli hissetmiyordum hala da sürekli hissetmiyorum. Mesela cumartesi günü işyerinde tüm gün aynı şekilde elim karnımda gezdim sürekli oturup oturup kendimi dinledim hiç yoktu eşime dedim hatta bi gitsek mi hiç hissetmiyorum diye. Taa ertesi günün öğleninde hissettim bi daha. Yani sanırım bu haftalarda düzenli olmaması normal hala zayıf olduğu için
Evet galiba normal 😌 herkes aynısını diyor bu normal diye ama işte insan kafayada takıyor .. inanırsan aynısını dedim eşime ama almanyada yaşıyorum ve beni bu şekilde gidersem usg ye almazlar diye gitmedim . Yarın gir kadın doğumcun baksın bizim işimiz değil der geri gönderirler . Neyse haftaya çarşamba doktor kontrolü cidden görürsem rahatlıycam .

Ön duvarda ise bi tık geç hissediliyor birde o var
Evet zaten yemi yeni hissetmeye başladım oda bugün hiç olmayınca endişelendim 🥹 önceden hissetsem rahatlarım diyordum şimdide her an hissetmek istiyorum aman yok bu hamilelikte rahatlama diye birşey yokmuş 🤣 ilk dedik e kese görünsün sonra bebek görünsün sonra kalp sonra 12 ci hafta beklensin e şimdi hareket bekliyoruz bu beklemeler bitmiyormuş 🤣

16+2 haftadayım yatakta dönerken ayağımı çekerken bacak aramdaki kaslarda bir ağrı hissediyorum bu normal mi sizce

Merhaba canım, benimde sürekli gelmeye devam ediyordu bir arkadaşım net bilgili perinatolojiden daha iyi alacağımı söyledi bende öylelikle gittim ve açıkçası iyi ki gitmişim, çünkü benim doktorum 3 haftadır progestanı ağızdan aldırıyordu, perinatoloji fitil olarak kullanmamı söyledi fitil olarak kullanmaya başladım neredeyse gelen lekeler de bitti. Ağızdan aldığım için karaciğerimde yağlanma başladı, şimdi onu düşürmeye çalışıyorum. Leken kahverengi mi?
Ben sürekli vajinal alıyorum. Evet kahverengi benimki. Aktif değil ve çok küçük kanama alanı dedi ama maalesef 10 haftadır gelmeye devam ediyor

16+2 haftadayım yatakta dönerken ayağımı çekerken bacak aramdaki kaslarda bir ağrı hissediyorum bu normal mi sizce
Çekmekte zorlanıyor gibi misiniz? Benimde bazen oluyor bide yürürken oluyor sanki iğne olmuşum da topallıyormuşum gibi ama bende bel fıtığıda var maalesef ki doktorum normal demişti

Back
X