- 7 Şubat 2022
- 3.676
- 2.567
- 83
- 28
Zararlı değil dedi perinatoloji uzmanı sadece hareketi az hissedersn dediBenim oğluşumun plasentan öndeymiş canim zararli bisey degildr umarim doktorum bisey demedi benim
Nasıl oldun canım geçmiş olsunSize yazayım derken temmuz annelerine yazmışım doğum çantası hazırlıyorlar noluyor diyorum. sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
İnşallah sorun yoktur canım, tekrar geçmiş olsunRahim kasılması olarak yorumladı yatış verdi sabah yine kontrol edicem dedi. Amin canım sağ salim çıksaydık şurdan
Tsh yükseltmek için kullanılan bir ilaç0.0884 çıkmış değerim .Anladım teşekkür ederim içerisindeki kullanma talimatı aklımı karıştırdı
Aslında haklısın ama doktorlar hastanın enfeksiyonu kotulesirse diye önlem olarak direkt antibiyotik yazıyorlar, çünkü kötülesen enfeksiyonun zararı antibiyotikten daha fazla olacak. Halkın da hastaneye erişimi az olduğu için en ufak bir şeyi bile kökten çözme yöntemini seçiyorlar. Sen 2 gün bol su iç seker tüketme tekrar test yapalım diyemiyorlar. Hem onların zamanı yok, hem de hasta savsaklayabilir durumu kotulesebilir.Kızlar ben doktorları en ufak şeyde ilaç verenleri anlamıyorum. Ben kum döküyorum böbrek enfeksiyonum var hafif ama ağrısı çok. Doktorum az olduğu için vermiyor ilaca karşı değil ama olumluda değil. Ben vereceğim noktayı biliyorum diyor. Mesela enfeksiyon kötü diyor ama bu durumda ilaca hiç gerek yok. Sadece çok ağrın olursa gel sana serum yaparım diyor. Sizde iyice araştırın biraz enfeksiyon varsa hemen antibiyotik kullanmayın bence
Benim 11 haziranda detaylı ultrason var 27 mayısta da perinatoloji, perinatoloji de parantez içinde (organ taraması yapılmamaktadır) yazıyor. Antalya eğitim araştırma hastanesi ikisi de. Randevu verirler büyük ihtimalle direkt bakmazlar.Kızlar devlet Hastanesi'nde detaylı ultrasona girenlere ,girecek olanlara birşey soracağım.Mhrs uygulamasında randevu gözüküyor ,perinatoloji bölümünden randevuyu alınca direk detaylı ultrasonla bakıyorlar mi yoksa gün mü veriyorlar? Bulunduğum şehirde yok başka şehire gideceğim .
Canım direkt bakmıyorlar perinatoljiye gidiyorsun onlar randevu veriyo, yani benim öyle oldu şehir hastanesine gidicem inşallahKızlar devlet Hastanesi'nde detaylı ultrasona girenlere ,girecek olanlara birşey soracağım.Mhrs uygulamasında randevu gözüküyor ,perinatoloji bölümünden randevuyu alınca direk detaylı ultrasonla bakıyorlar mi yoksa gün mü veriyorlar? Bulunduğum şehirde yok başka şehire gideceğim .
Aaa çoook ilginçZararlı değil dedi perinatoloji uzmanı sadece hareketi az hissedersn dedi
Kaç haftalik hamilesin canim.Rahim kasılması olarak yorumladı yatış verdi sabah yine kontrol edicem dedi. Amin canım sağ salim çıksaydık şurdan
Daha iyi hissediyorum inşallah sabaha kadar daha iyi olurum, teşekkür ederimNasıl oldun canım geçmiş olsun
17 haftalık olduKaç haftalik hamilesin canim.
Bişey sorucam ben 11 nisan dan beri adet olamıyorum npcam bilemiyorumMerhabalar tekrardan konular silindi biliyorsunuz
Ben şehir hastanesinden aldım il merkezinde tek direk alıp bakıyorlar detaylı ultrasonaKızlar devlet Hastanesi'nde detaylı ultrasona girenlere ,girecek olanlara birşey soracağım.Mhrs uygulamasında randevu gözüküyor ,perinatoloji bölümünden randevuyu alınca direk detaylı ultrasonla bakıyorlar mi yoksa gün mü veriyorlar? Bulunduğum şehirde yok başka şehire gideceğim .
Benim 11 haziranda detaylı ultrason var 27 mayısta da perinatoloji, perinatoloji de parantez içinde (organ taraması yapılmamaktadır) yazıyor. Antalya eğitim araştırma hastanesi ikisi de. Randevu verirler büyük ihtimalle direkt bakmazlar.
Canım direkt bakmıyorlar perinatoljiye gidiyorsun onlar randevu veriyo, yani benim öyle oldu şehir hastanesine gidicem inşallah
Sağolun kızlar cevaplarınız için.Randevular yarım saat aralıklarla olunca ben ayrıntılıyi o gün yapacaklarını düşünüyorum ama randevu da verirlerse yapacak bişey yok gideceğiz .Ben şehir hastanesinden aldım il merkezinde tek direk alıp bakıyorlar detaylı ultrasona
Tekirdağ şehir hast-perinatoloji
Arkadaşım bu hafta gitti bende haftaya gidicem
Maşallah randevular var bakarlar benceSağolun kızlar cevaplarınız için.Randevular yarım saat aralıklarla olunca ben ayrıntılıyi o gün yapacaklarını düşünüyorum ama randevu da verirlerse yapacak bişey yok gideceğiz .
Bana da ayrıca randovi vermedi ben bakıcam dedi ayrıntılı ultrasonuna 2 hafta sonra gel dedi arastırmaya gittim perinatoloji bölümüne aynı şekilde yarım saatte bir oluyor randoviSağolun kızlar cevaplarınız için.Randevular yarım saat aralıklarla olunca ben ayrıntılıyi o gün yapacaklarını düşünüyorum ama randevu da verirlerse yapacak bişey yok gideceğiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?