Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Nasıl oldun canım geçmiş olsun

Kızlar devlet Hastanesi'nde detaylı ultrasona girenlere ,girecek olanlara birşey soracağım.Mhrs uygulamasında randevu gözüküyor ,perinatoloji bölümünden randevuyu alınca direk detaylı ultrasonla bakıyorlar mi yoksa gün mü veriyorlar? Bulunduğum şehirde yok başka şehire gideceğim .

Aslında haklısın ama doktorlar hastanın enfeksiyonu kotulesirse diye önlem olarak direkt antibiyotik yazıyorlar, çünkü kötülesen enfeksiyonun zararı antibiyotikten daha fazla olacak. Halkın da hastaneye erişimi az olduğu için en ufak bir şeyi bile kökten çözme yöntemini seçiyorlar. Sen 2 gün bol su iç seker tüketme tekrar test yapalım diyemiyorlar. Hem onların zamanı yok, hem de hasta savsaklayabilir durumu kotulesebilir.

Benim 11 haziranda detaylı ultrason var 27 mayısta da perinatoloji, perinatoloji de parantez içinde (organ taraması yapılmamaktadır) yazıyor. Antalya eğitim araştırma hastanesi ikisi de. Randevu verirler büyük ihtimalle direkt bakmazlar.

Canım direkt bakmıyorlar perinatoljiye gidiyorsun onlar randevu veriyo, yani benim öyle oldu şehir hastanesine gidicem inşallah

Ben şehir hastanesinden aldım il merkezinde tek direk alıp bakıyorlar detaylı ultrasona
Tekirdağ şehir hast-perinatoloji
Arkadaşım bu hafta gitti bende haftaya gidicem

Canım direkt bakmıyorlar perinatoljiye gidiyorsun onlar randevu veriyo, yani benim öyle oldu şehir hastanesine gidicem inşallah

Ben şehir hastanesinden aldım il merkezinde tek direk alıp bakıyorlar detaylı ultrasona
Tekirdağ şehir hast-perinatoloji
Arkadaşım bu hafta gitti bende haftaya gidicem
Sağolun kızlar cevaplarınız için.Randevular yarım saat aralıklarla olunca ben ayrıntılıyi o gün yapacaklarını düşünüyorum ama randevu da verirlerse yapacak bişey yok gideceğiz .

Eklentiler

• Screenshot_20250513_221827.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 19
Sağolun kızlar cevaplarınız için.Randevular yarım saat aralıklarla olunca ben ayrıntılıyi o gün yapacaklarını düşünüyorum ama randevu da verirlerse yapacak bişey yok gideceğiz .
Maşallah randevular var bakarlar bence
Bizim burda randevu yok bile 2 ay bekliyorsun neredeyse yakalamak için

Bana da ayrıca randovi vermedi ben bakıcam dedi ayrıntılı ultrasonuna 2 hafta sonra gel dedi arastırmaya gittim perinatoloji bölümüne aynı şekilde yarım saatte bir oluyor randovi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…