- 24 Mart 2024
- 173
- 254
- 23
- 29
17 haftalık olduKaç haftalik hamilesin canim.
Bişey sorucam ben 11 nisan dan beri adet olamıyorum npcam bilemiyorumMerhabalar tekrardan konular silindi biliyorsunuz
Ben şehir hastanesinden aldım il merkezinde tek direk alıp bakıyorlar detaylı ultrasonaKızlar devlet Hastanesi'nde detaylı ultrasona girenlere ,girecek olanlara birşey soracağım.Mhrs uygulamasında randevu gözüküyor ,perinatoloji bölümünden randevuyu alınca direk detaylı ultrasonla bakıyorlar mi yoksa gün mü veriyorlar? Bulunduğum şehirde yok başka şehire gideceğim .
Benim 11 haziranda detaylı ultrason var 27 mayısta da perinatoloji, perinatoloji de parantez içinde (organ taraması yapılmamaktadır) yazıyor. Antalya eğitim araştırma hastanesi ikisi de. Randevu verirler büyük ihtimalle direkt bakmazlar.
Canım direkt bakmıyorlar perinatoljiye gidiyorsun onlar randevu veriyo, yani benim öyle oldu şehir hastanesine gidicem inşallah
Sağolun kızlar cevaplarınız için.Randevular yarım saat aralıklarla olunca ben ayrıntılıyi o gün yapacaklarını düşünüyorum ama randevu da verirlerse yapacak bişey yok gideceğiz .Ben şehir hastanesinden aldım il merkezinde tek direk alıp bakıyorlar detaylı ultrasona
Tekirdağ şehir hast-perinatoloji
Arkadaşım bu hafta gitti bende haftaya gidicem
Maşallah randevular var bakarlar benceSağolun kızlar cevaplarınız için.Randevular yarım saat aralıklarla olunca ben ayrıntılıyi o gün yapacaklarını düşünüyorum ama randevu da verirlerse yapacak bişey yok gideceğiz .
Bana da ayrıca randovi vermedi ben bakıcam dedi ayrıntılı ultrasonuna 2 hafta sonra gel dedi arastırmaya gittim perinatoloji bölümüne aynı şekilde yarım saatte bir oluyor randoviSağolun kızlar cevaplarınız için.Randevular yarım saat aralıklarla olunca ben ayrıntılıyi o gün yapacaklarını düşünüyorum ama randevu da verirlerse yapacak bişey yok gideceğiz .
Benim burda da yarım saat arayla randevular ama detaylı için gün veriyorlar. Her hastane, doktor farklı şimdi bilemiyorum canım hangisi senin için iyiyse o olsun inşallah.Sağolun kızlar cevaplarınız için.Randevular yarım saat aralıklarla olunca ben ayrıntılıyi o gün yapacaklarını düşünüyorum ama randevu da verirlerse yapacak bişey yok gideceğiz .
Benimkide ön duvarda canım plasentayı kızım almış başının üzerine koymuşKızlar birinin plesenta ön duvardaydı sanki doktor hareketleri az hissedeceğimi söyledi entişelenme dedi
Çok geçmiş olsun sağlıkla gelsinRahim kasılması olarak yorumladı yatış verdi sabah yine kontrol edicem dedi. Amin canım sağ salim çıksaydık şurdan
Kontrol mü canım? Ekstra bişi yoktur inşallahSabah hastaneye gidicemyaar yine baanaa haram geceleeerrr
Evet kontrole rahim ölçtürmeye... Her hafta gidip ölçtürüyorum.hep bir şey çıkacak diye sabahlara kadar uyuyamıyorum. Zaten normalde de uyuyamıyorum şimdi stresten uyuyamıyorum. Gerginim. Bir de sabahtan beri karnım ağrıyo stresten mi bilmiyorumÇok geçmiş olsun sağlıkla gelsin
Kontrol mü canım? Ekstra bişi yoktur inşallahya ben ilk zamanların uykusundan istiyorum sabahlıyorum her gün uyuyamıyorum
Güzel hayırlı haberlerle geleceksin inşallah aman kötü düşünmeyelim her şey yolundaSabah hastaneye gidicemyaar yine baanaa haram geceleeerrr
Ben de uzun zamandır uyuyamıyorum çişe kalkmaktan en az 4 defa kalkıyorum yıldım artık, yan da sağıma soluma yatamıyorum sinir geliyor. Yüz üstü, sırt üstünü özledim başka türlü zor vallahi uyumak alışamıyorumÇok geçmiş olsun sağlıkla gelsin
Kontrol mü canım? Ekstra bişi yoktur inşallahya ben ilk zamanların uykusundan istiyorum sabahlıyorum her gün uyuyamıyorum
Ayyy sıcak eminim çok zorlar beni de. Daha az vaktimiz var size göreBen de uzun zamandır uyuyamıyorum çişe kalkmaktan en az 4 defa kalkıyorum yıldım artık, yan da sağıma soluma yatamıyorum sinir geliyor. Yüz üstü, sırt üstünü özledim başka türlü zor vallahi uyumak alışamıyorumbir de sıcaklık eklendi 1 haftadır ateş basıyor Antalya’m maşallah başladı sıcaklar
Vallahi bilmiyorum ya pipili beni tuvaletten çıkartmıyorAyyy sıcak eminim çok zorlar beni de. Daha az vaktimiz var size göreo bebişe söyle çeksin totosunu idrar torbasından. kesinlikle onun pozisyonundan
Hahshsha sanmıyorum böyle kapı tıklatmak gibi iki tık tık yaptı hızlıcaPopişini dayamıştır belki djxjhs yapıyorlar öyle şeyler
Siz içinizi ferah tutun hep olumlu düşünün aklınıza kötü şeyler getirip sizde strese girmeyin bebişinizde strese girmesinEvet kontrole rahim ölçtürmeye... Her hafta gidip ölçtürüyorum.hep bir şey çıkacak diye sabahlara kadar uyuyamıyorum. Zaten normalde de uyuyamıyorum şimdi stresten uyuyamıyorum. Gerginim. Bir de sabahtan beri karnım ağrıyo stresten mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?