Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Maşallah cinsiyetlerimiz hep belli oldu ama şu instagramda erkek çocuk kötüleyenleri boğmak istiyorum yalan yok
Benim sülalemde ve eşimin sülalesinde hiç kız yok, ben gelmişim bi gelin olarak ailemde de yok ama erkek çocuğu hepsi hiç kötü tarafını görmedim maşallah çok nazikler çok düşünceliler hemde çok düşkünler, sen takma onları

Takmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçma

Takmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçma
Evlat evlattııır sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil, ay ben sana ne dicem b tanıdığım var hep kızı doğmuş diğer eltisinin de oğlu oldu, kayınvalidesi kayınbabası falan sadece o erkek çocukla falan story atıyo biliyo musun ay ben bile gördükçe çok üzülüyorum

Al işte, insanlar ne kadar cahil benim aklım almıyor. Ben ilk evlendiğimde falan çocuğum olacağı aklıma gelirdi sadece hiç cinsiyetini düşünmemiştim, şimdi erkek olunca üzülenleri görünce garipsiyorum, kesinlikle sağlıklı olması çok önemli. Ben onu çok severim o da beni

Aynen öyle canım sevgi bağı çok büyük bir kere

Yaa sen çok yaşa

Güzel anneler size bir sorum daha olacak 17. Haftama girdim ama bugün gobegimde bir yumuşama oldu semsert ti gobegim normal mi acaba

Hiç kulak asma onlara hiç susmuyor onlar akraba baskısı gibi yok yaramaz oluyo yok söz dinlemiyorlar falan bana da çok zorba sözler söylenmişti ama hiç de öyle olmadı

Aynen ikisi de eşit..Dün kontrole gittim dışarıda bekliyorum bı teyze 9 aylık hamile birine cinsiyetini sordu ,kız dedi o da.Teyze de olsun diyo Kız olunca hep olsun ,erkek olursa maşallah diyorlar

Neden varmis agri canim sertleşince sorun oluyormuymuş cok gecmis olsun Rabbim yardimcin olsun

Kızlar birinin plesenta ön duvardaydı sanki doktor hareketleri az hissedeceğimi söyledi entişelenme dedi

Kzlar yemek yemiştim biraz baharatini fazla kaçirmişim midem agriyo soguk sut iyi gelirmi veya baska bisey

Hahahaha sorma ben de öyle vicdan rahatlatıyorum, yiyorum yiyorum sonra aaa bi enginar yiyim aaa bi brokoli biraz salata yiyeyim diyorum et neden yiyemiyorsun sen? Tiksindin mi ilk başta?
Ay enginara da aşırı faydalı diyolar becerebilir miyim acaba bi tarif bakayım Ya et konusunda ben zaten çok etçil biri değilimdir ama bi kere kokan bi et yedim bilmeden, orda bitti bende. Tavuktan tiksinmiştim en başta ama o geçti şükür şu an denk geldikçe yiyorum ama kendim yapamam Balık da aynı şekilde Bol bol baklagil yiyorum mercimek nohut vs

Ben enginar kaç kere yedim bilmiyoruuum bezelyeli havuç ve papatesli yaptım enginarı sevmeyen kocama yedirdim sevdik çok. Tavsiye ederim yanına da 5-6 yk salata oh mis

Maşallah cinsiyetlerimiz hep belli oldu ama şu instagramda erkek çocuk kötüleyenleri boğmak istiyorum yalan yok
Ay kııız kötülenir mi, bir anneci oluyorlar anlatamam. Sevgi dolu lafları falan eritiyo içimi. Babası hayatım diyor diye iki yıl hayatım dedi bana nasıl dua ediyorum büyüyünce gitmesin bu huyu diye ama önceki gibi de kalmadı sanki. Şimdi kızım olacak ama dedim ki kesin o da babacı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…