Benim sülalemde ve eşimin sülalesinde hiç kız yok, ben gelmişim bi gelin olarakMaşallah cinsiyetlerimiz hep belli olduama şu instagramda erkek çocuk kötüleyenleri boğmak istiyorum yalan yok
Takmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçmaBenim sülalemde ve eşimin sülalesinde hiç kız yok, ben gelmişim bi gelin olarakailemde de yok ama erkek çocuğu hepsi hiç kötü tarafını görmedim maşallah çok nazikler çok düşünceliler hemde çok düşkünler, sen takma onları
Evlat evlattııırTakmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçma
Al işte, insanlar ne kadar cahil benim aklım almıyor. Ben ilk evlendiğimde falan çocuğum olacağı aklıma gelirdi sadece hiç cinsiyetini düşünmemiştim, şimdi erkek olunca üzülenleri görünce garipsiyorum, kesinlikle sağlıklı olması çok önemli. Ben onu çok severim o da beniEvlat evlattııırsağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil, ay ben sana ne dicem b tanıdığım var hep kızı doğmuş diğer eltisinin de oğlu oldu, kayınvalidesi kayınbabası falan sadece o erkek çocukla falan story atıyo biliyo musun ay ben bile gördükçe çok üzülüyorum
Aynen öyle canımAl işte, insanlar ne kadar cahil benim aklım almıyor. Ben ilk evlendiğimde falan çocuğum olacağı aklıma gelirdi sadece hiç cinsiyetini düşünmemiştim, şimdi erkek olunca üzülenleri görünce garipsiyorum, kesinlikle sağlıklı olması çok önemli. Ben onu çok severim o da beni
Aminn canm aminn hepimiz sağlıklı bir şekilde alalım kucağımızaAh maşallah canım, sağlıkla gelsin kızlar çoğaldı iyice
Yaa sen çok yaşaHiiiç keyfini kaçırma canım benim. Bak seni güldüreyim biraz. Bizim kızımız olacak, ona rağmen kayınpederim babamın ismini koyun dedi! Kızımız olacak yahu kızımızeşim de dalga geçti napalım ismin sonuna su mu ekleyelim kız ismi olsun diye dedi ben de gayet münasip bir dille babacım senin abilerin erkek torunlarına babanın ismini koymamış benim ne haddime dedim ama hiç merak etme kızın da 2 oğluna koymamış ama çok içinde kaldıysa 3. Yü doğurur o koyar dedim
Hiç kulak asma onlara hiç susmuyor onlar akraba baskısı gibi yok yaramaz oluyo yok söz dinlemiyorlar falan bana da çok zorba sözler söylenmişti ama hiç de öyle olmadıAl işte, insanlar ne kadar cahil benim aklım almıyor. Ben ilk evlendiğimde falan çocuğum olacağı aklıma gelirdi sadece hiç cinsiyetini düşünmemiştim, şimdi erkek olunca üzülenleri görünce garipsiyorum, kesinlikle sağlıklı olması çok önemli. Ben onu çok severim o da beni
Ay umarım benim oğluşum da herkesi utandırırHiç kulak asma onlara hiç susmuyor onlar akraba baskısı gibi yok yaramaz oluyo yok söz dinlemiyorlar falan bana da çok zorba sözler söylenmişti ama hiç de öyle olmadı
Aynen ikisi de eşit..Dün kontrole gittim dışarıda bekliyorum bı teyze 9 aylık hamile birine cinsiyetini sordu ,kız dedi o da.Teyze de olsun diyoTakmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçma
Siz kimseye aldırıs etmeyin,iyi yetiştirilen her cocuk örnek gösterilir.Ben maşallah oğlumdan çok razıyım.Hatta diyorum kardeşinin huyu suyu aynı onun gibi olsunAy umarım benim oğluşum da herkesi utandırır
Neden varmis agri canim sertleşince sorun oluyormuymuş cok gecmis olsun Rabbim yardimcin olsunSize yazayım derken temmuz annelerine yazmışım doğum çantası hazırlıyorlar noluyor diyorum. sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Benim oğluşumun plasentan öndeymiş canim zararli bisey degildr umarim doktorum bisey demedi benimKızlar birinin plesenta ön duvardaydı sanki doktor hareketleri az hissedeceğimi söyledi entişelenme dedi
Ay enginara da aşırı faydalı diyolar becerebilir miyim acaba bi tarif bakayımHahahaha sorma ben de öyle vicdan rahatlatıyorum, yiyorum yiyorum sonra aaa bi enginar yiyim aaa bi brokoli biraz salata yiyeyim diyorumet neden yiyemiyorsun sen? Tiksindin mi ilk başta?
Ben enginar kaç kere yedim bilmiyoruuum bezelyeli havuç ve papatesli yaptım enginarı sevmeyen kocama yedirdim sevdik çok. Tavsiye ederim yanına da 5-6 yk salata oh misAy enginara da aşırı faydalı diyolar becerebilir miyim acaba bi tarif bakayımYa et konusunda ben zaten çok etçil biri değilimdir ama bi kere kokan bi et yedim bilmeden, orda bitti bende. Tavuktan tiksinmiştim en başta ama o geçti şükür şu an denk geldikçe yiyorum ama kendim yapamam Balık da aynı şekilde Bol bol baklagil yiyorum mercimek nohut vs
Neden varmis agri canim sertleşince sorun oluyormuymuş cok gecmis olsun Rabbim yardimcin olsun
Rahim kasılması olarak yorumladı yatış verdi sabah yine kontrol edicem dedi. Amin canım sağ salim çıksaydık şurdanNeden varmis agri canim sertleşince sorun oluyormuymuş cok gecmis olsun Rabbim yardimcin olsun
Ay kııız kötülenir mi, bir anneci oluyorlar anlatamam. Sevgi dolu lafları falan eritiyo içimi. Babası hayatım diyor diye iki yıl hayatım dedi banaMaşallah cinsiyetlerimiz hep belli olduama şu instagramda erkek çocuk kötüleyenleri boğmak istiyorum yalan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?