Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Aynen arkadaşım pat diye bi geliyo kanama sanıyorsun özellikle sabah. Etrafı su gibi ortası beyaz. Detay verdim ki rahat ol diye

Aynen arkadaşım pat diye bi geliyo kanama sanıyorsun özellikle sabah. Etrafı su gibi ortası beyaz. Detay verdim ki rahat ol diye
Ay evet zaten ödüm patlıyor sürekli bazen ortasında beyaz da olmuyo komple su bayağı elim ayağım titriyor hep kanama diye koşuyorum kasık ağrılarım da var ya malesef iyice delirmek üzereyim

Ben çok kullandım o fitili ve çoğu zaman öyle oldum korkma

Ben çok kullandım o fitili ve çoğu zaman öyle oldum korkma
Tuhaf bi kokusu geliyo ilaçla karışık böyle enfeksiyon var gibi kokuyu ama yok enfeksiyonum her hafta test veriyorum o da oluyor muydu canım

Son düzenleme:
Kızlar bebek arabası alan oldumu veya aklınızda bi marka varmı
Açıkçası benim bütçem cok geniş değil orta bi şey almak istiyorum ama karar veremiyorum ne zor işmiş ya

Aşılama döneminden sonra kullandığım dönemde her sabah hemen hemen öyle uyanırdım hatta eşime aaaaa ben altıma kaçırdım galiba demiştim ilk kullandığım zamanlarda uykulu uykulu hahaha

Bende dün bir sürü şey istedim 1 haziranda da Türkiye’ye tatile gelecez orda herseyi alıcam aşırı heyecanlıyım. Dünde bebek arabası istedim ikiz için
Yaaa minnoş minnoş birlikte büyüyecekler arabaları bile çok tatlı oluyor

Aşılama döneminden sonra kullandığım dönemde her sabah hemen hemen öyle uyanırdım hatta eşime aaaaa ben altıma kaçırdım galiba demiştim ilk kullandığım zamanlarda uykulu uykulu hahaha
Hahahahhaay alemsin ben de sürekli değiştiriyorum ya günde iki kez falan eşim şey diyo bence sen altına kaçırıyorsun bana çaktırmıyorsun

Açıkçası benim bütçem cok geniş değil orta bi şey almak istiyorum ama karar veremiyorum ne zor işmiş ya
Ben almıştım çok oldu alalı. Chicco marka almıştım araba ve puseti oto koltuk olarakta kullanılıyor. E-bebekte her bütçeye göre var tabii marka olarak bilemiyorum ama gittiğimiz zaman bakmıştık bir sürü model, marka var bi gezmek bakmak lazım canım

Hahajkdks he kaçırıyorum böyle daha rahat ikidebir tuvalete mi gidicem de hahaha
Ya ahhshss salıyorum gidiyo hıh bir de kiloluyum ben bacaklarım üşüyor diye de azcık kalın giyiyorum eşofman olarak o da terletiyor, kendi kendine kurup ayılıp bayılıp sonra rahatlayan canlıya bence hamile denir

Benim kızımdan kalan var hiç kullanmadım canım, hani kullanış açısını falan bilmiyorum civil Babycare Colarado Chrome Travel Sistem Bebek Arabası Kahve var bende. Bir de kural gelmiş galiba oto koltuğu olmayanlar bebeklerini arabalarıyla hastaneden çıkartamaz diye onu duydunuz mu

Evet aşkım bu haftalar böyle içinin rahatlamasına sevindim bende çok telaş yapmıştım hatırlıyorsan baya panik olmuştum ama Dün benim doktorum 1 gün hissedip 5 gün hissedemem bu haftalarda normal dedi aşkım 24 den sonra ciddi anlamda hissedersin dedi içimi benimde o rahatlattı ama kızımda uslu uslu yatıyordu

Bende de oluyor ama çok olmuyor akıntı gibi ya da nasıl anlatıyım idrara çok sıkışırız da WC’ye yetişirken 3-4 damla damlar ya o şekilde ıslaklık oluyor bazense çok az oluyor

Bende de oluyor ama çok olmuyor akıntı gibi ya da nasıl anlatıyım idrara çok sıkışırız da WC’ye yetişirken 3-4 damla damlar ya o şekilde ıslaklık oluyor bazense çok az oluyor
Aynen canım bir gün oluyo bir gün olmuyo bazen hiç olmuyo bazen akşama kadar çamaşır yetiştiremiyorum. Neyse endişe etmicem kokusu biraz değişik geldi enfeksiyon kokusu gibi ilaçla karışık ama değildir diye düşünüyorum. Her hafta kültür veriyorum. Olmadı çarşamba gittiğimde tekrar veririm. Sağ salim bi 36 ları görseydik delirmeden

Evet evet ben de enfeksiyondan korkup doktoruma sormuştum tamamen normal olduğunu söyledi, günlük ped bile taksam sürekli değiştirme ihtiyacı duyuyordum

Ben Baya araştırdım travel mı olsun kabin boy mu diye travel sisteme karar verdim kraft Tokyo plus videolarına felan bakın isterseniz diğer travel sistemler gibi hantal da değil mağazada denedim. Kurban bayramından sonra almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…