Ay resmen doğuruyoruzKızlar dün doktordaydımalmanyada sevk kağıdı alıp o şekilde hastaneye doğum için planlamaya gide biliyorsun ,dün aldım doktorum doğum planlaması( sezeryan plan ) yazılı sevk verdi bu çok önemli hastaneyi aradım zaman az kaldığı için 09.09 da gelmemi istediler doğumdan bir ay önce olmalıymış herşey yolunda giderse 07.10.25 istiyoruz eşimle sezeryanı
Ay benim de bugün 33+033+0 oldu
Ayy evetttAy resmen doğuruyoruz
Evet herkes aynısını diyor ağustos inanılmaz hızlı geçtiZaman inanılmaz hızlı yahele ağustos 3 gün falan sürdü 22si ne ara oldu temmuz bitmek bilmemişti
Meyveden oldu sanirim yarim Armut yedim alt tarafı ki oda yoğurtla birlikte yedim sabah şekerim açlik 97Canım meyveyi çıkart hayatından o da sabahı etkiliyor olabilir ben katiyen meyve ve ekmek yiyemiyorum. Sadece dondurulmuş kırmızı meyve tüketiyorum o da smoothie içinde çıkartmıyor şekerimi. Ama gece 3-4 yk yoğurt yeterli.
Ayaklarım yanmıyor ben sadece çok tuvalete kalkıyorum gece uykumda sorun yok balımEsmoss60
Belki bizi m Gruptada Eylül de doğuran olur eylül anneleri Ağustos'ta doğurmaya başladı pıt pıt maşallahEvet herkes aynısını diyor ağustos inanılmaz hızlı geçtiumarım eylülde öyle geçer ve mis kokulu bebeklerimize hızlıca kavuşuruz
İnşallah böyle devam eder canım bizi haberdar etYatıyorum canım çok şükür ki dünle aynı durumdayım kötüye gitmedi şu an
Çantaya koymadım da başlıkları hemen lazım mı alayım mı diye merak ettimEvet canım aylsds göre numaralandırılmış oluyor biberonlar. Mesela 0-1 ay . 1-3 ay . 3-6 ay gibi.
Yavaş akış, orta akış, hızlı akış diye açıklamaları olur. Kimisinde artı kolik sancı önleyici aparat olur, hava yutmasın diye. Meme reddi yapma olasılığı en az olan başlıklar var ama her ihtimale karşı bebeğin henüz emme refleksi olmadığından dolayı hastane çantasına biberon ve emzik koymayın diyorlar, onlara alışıp meme reddi yaşamasın diye. Memeden etmezse ilk başta
Kaşık biberon, şırınga, veya emd yöntemini(sonda boru ile besleme) öneriyorlar
Ayy bide bana geçse keşke şu ağustos :))randevu günüm bi türlü gelmek bilmedi bu bir hafta yerinde sayıyor sanki bana şafak 4 :))Zaman inanılmaz hızlı yahele ağustos 3 gün falan sürdü 22si ne ara oldu temmuz bitmek bilmemişti
Haftası ileri olan yada bebeği erken gelmek isteyenler evet canım doğru eylüldede doğuranlar olurBelki bizi m Gruptada Eylül de doğuran olur eylül anneleri Ağustos'ta doğurmaya başladı pıt pıt maşallah
Ben eylülde doğuracğm sezaryan olduğu içinBelki bizi m Gruptada Eylül de doğuran olur eylül anneleri Ağustos'ta doğurmaya başladı pıt pıt maşallah
2 kilo 20 gramdı benimkiKızlaar 32. haftada bebişiniz kaç kiloydu?
Enfeksiyon ilçaları kullandım enfeksiyondan kaynaklı protein çıkmıştıt diye sonra geçtiNe tür ilaçlar kullandınız acaba
Bol bol su içip idrara çık canım ekstra olarak çık dışarı yarım saat yürü gel düşer bir tıkta olsa şekerinMeyveden oldu sanirim yarim Armut yedim alt tarafı ki oda yoğurtla birlikte yedim sabah şekerim açlik 97
Tokluk 163 e çikti başimda ağirlik var anlatamam düşmedi hala sanırım
Yaaaaaa heyecana bakKızlar dün doktordaydımalmanyada sevk kağıdı alıp o şekilde hastaneye doğum için planlamaya gide biliyorsun ,dün aldım doktorum doğum planlaması( sezeryan plan ) yazılı sevk verdi bu çok önemli hastaneyi aradım zaman az kaldığı için 09.09 da gelmemi istediler doğumdan bir ay önce olmalıymış herşey yolunda giderse 07.10.25 istiyoruz eşimle sezeryanı
Gittim canım çatı muayenesi oldum. Çatın dar dedi biraz normal doğum zor olabilir dediMerveturann canım nasılsın kontrole gittinmi nasıl gecti kontrolün
Lioo canım sen nasılsın sesin çıkmıyor bu ara
Aşkım sorma hastanedeki kadına ya biraz geç bir tarih olsa eşimin Homeoffice olduğu gün ayarlamak istiyorum dedim oda geç veremeyiz doğum yaklaşmış dedi beni heycan bastıYaaaaaa heyecana baktarih belirlemek bile nasıl heyecan verici Allahın izniyle sağlıklı şekilde gelsin de hepsi ballarımız
Gerçekten okurken beni bile heyecan bastı seni hiiiiç düşünemiyorumAşkım sorma hastanedeki kadına ya biraz geç bir tarih olsa eşimin Homeoffice olduğu gün ayarlamak istiyorum dedim oda geç veremeyiz doğum yaklaşmış dedi beni heycan bastısen naptın nöroloji ile konuştunmu vajinal doğumlu yoksa sezeryanmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?