Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar dün doktordaydım almanyada sevk kağıdı alıp o şekilde hastaneye doğum için planlamaya gide biliyorsun ,dün aldım doktorum doğum planlaması( sezeryan plan ) yazılı sevk verdi bu çok önemli hastaneyi aradım zaman az kaldığı için 09.09 da gelmemi istediler doğumdan bir ay önce olmalıymış herşey yolunda giderse 07.10.25 istiyoruz eşimle sezeryanı

Ay resmen doğuruyoruz

Meyveden oldu sanirim yarim Armut yedim alt tarafı ki oda yoğurtla birlikte yedim sabah şekerim açlik 97
Tokluk 163 e çikti başimda ağirlik var anlatamam düşmedi hala sanırım

Yatıyorum canım çok şükür ki dünle aynı durumdayım kötüye gitmedi şu an
İnşallah böyle devam eder canım bizi haberdar et
Çantaya koymadım da başlıkları hemen lazım mı alayım mı diye merak ettim

Zaman inanılmaz hızlı ya hele ağustos 3 gün falan sürdü 22si ne ara oldu temmuz bitmek bilmemişti
Ayy bide bana geçse keşke şu ağustos :))randevu günüm bi türlü gelmek bilmedi bu bir hafta yerinde sayıyor sanki bana şafak 4 :))

Meyveden oldu sanirim yarim Armut yedim alt tarafı ki oda yoğurtla birlikte yedim sabah şekerim açlik 97
Tokluk 163 e çikti başimda ağirlik var anlatamam düşmedi hala sanırım
Bol bol su içip idrara çık canım ekstra olarak çık dışarı yarım saat yürü gel düşer bir tıkta olsa şekerin

Yaaaaaa heyecana bak tarih belirlemek bile nasıl heyecan verici Allahın izniyle sağlıklı şekilde gelsin de hepsi ballarımız

Merveturann canım nasılsın kontrole gittinmi nasıl gecti kontrolün
Lioo canım sen nasılsın sesin çıkmıyor bu ara
Gittim canım çatı muayenesi oldum. Çatın dar dedi biraz normal doğum zor olabilir dedi
Salı tekrar gidicem çatı muayenesine hala aynı şeyi söylerse
Bu cumartesi değil diğer cumartesi sezeryan ile doğum yapıcam. 1 eylül pazartesi dedi aslında ama kızım okula başlicak o yüzden cumartesi olsun diye düşündük
Şuan bebeğim 3.400
37+5 im düzeltimiş sata göre
Şekerim felan herşeyim normal ilerliyo çok şükür bakıldı hepsine

Yaaaaaa heyecana bak tarih belirlemek bile nasıl heyecan verici Allahın izniyle sağlıklı şekilde gelsin de hepsi ballarımız
Aşkım sorma hastanedeki kadına ya biraz geç bir tarih olsa eşimin Homeoffice olduğu gün ayarlamak istiyorum dedim oda geç veremeyiz doğum yaklaşmış dedi beni heycan bastı sen naptın nöroloji ile konuştunmu vajinal doğumlu yoksa sezeryanmı ?

Gerçekten okurken beni bile heyecan bastı seni hiiiiç düşünemiyorum resmen geliyorlar of inanamıyorum. Starbucksa kahve içmeye geldim burada öğrenmiştim pipilime hamileliğimi, hastaneden beta sonucum mesaj olarak gelmişti. Şimdi diyorum ki doğuma ne az kaldı, karnımdasın kocaman oldun inanamıyorum. Gerçekten duygulanıyorum böyle şeylere.

Aşkım benim salı günü kontrolüm salı günü üç tane doktor gezicem endokrin, perinatoloji ve nöroloji. Sistemden baktım nöroloji doktorum da çalışıyor salı günü aradan onu da çıkartmış olacağım. Vajinal yapabilirsin demişti 14. haftalarımda mı ne ama yine de görüşeceğim aklımda olan şeyleri soracağım. Bakalım perinatoloji de konuşacak mı doğumu yoksa 34. haftaya mı atacak ona da bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…