- 20 Ekim 2022
- 1.124
- 1.922
- 63
Amin inşallahAynen canım bir gün oluyo bir gün olmuyo bazen hiç olmuyo bazen akşama kadar çamaşır yetiştiremiyorum. Neyse endişe etmicem kokusu biraz değişik geldi enfeksiyon kokusu gibi ilaçla karışık ama değildir diye düşünüyorum. Her hafta kültür veriyorum. Olmadı çarşamba gittiğimde tekrar veririm. Sağ salim bi 36 ları görseydik delirmeden
Ahh ah zaten analığın %90'ı endişeymişEnfeksiyon yüzünden hastanelerde yatmış biri olarak fazla endişe ediyorum ben bu aralar
Benim çok sürmez bi toparlanıp evden çıkamıyorum ama online destek almam lazım. Yoksa kaldıramıyorum ben sürekli aynı şeyler olacak diye düşünmek çok korkunçAmin inşallahben artık ek olarak psikoloğa başladım yoksa bişey oldu mu korkusu beni mahvediyordu
Evet kokusu oluyor aradaTuhaf bi kokusu geliyo ilaçla karışık böyle enfeksiyon var gibi kokuyu ama yok enfeksiyonum her hafta test veriyorumo da oluyor muydu canım
Evet ya arkadaşa ihtiyaçları bile olmaz aynı anda büyüyorlar arada yaş farkıda yokYaaa minnoş minnoş birlikte büyüyecekler arabaları bile çok tatlı oluyor
Bence de başlayın. Farklı bir hayata adapte olmakta zor olacak ve iyi anne baba olabilecek miyiz yetişebilir miyiz korkusu insanın aklına neler neler geliyorBenim çok sürmez bi toparlanıp evden çıkamıyorum ama online destek almam lazım. Yoksa kaldıramıyorum ben sürekli aynı şeyler olacak diye düşünmek çok korkunç
22.haftada gidicem canımmmm 2 haftam varKizlar detayliya kaçinci haftaya gideceksiniz 13 gün kaldi bizdikimi görmeyeResmen günler yerinde sayiyor gibi çooook özledim minik bizdimi umarim sağliklidir çok heyecanliyim şimdiden
Evet ben de önceden çok aktiftim şimdi hiç yetişemiyorum yaaaaaKızlaaarrr önceden 7-8 sayfa bile birikse okuyordum tek tekArtık yetişemiyorum birikiyor Yarın 20 haftalık olcaz inş. Hareketlerini hissediyorum artık çok şükür. Park yatağını aldım Elele madre. Başka büyük bir şey almadım henüz. Sizler ne alemdesiniz? Bir de tetanoz aşısı olmayan/olmayacak var mı ne durumdasınız?
Çok şükür fitili bıraktım ama dediğin gibi fitil kullandığım zaman o kadar çok iççamaşırı değiştiriyordum ki anlayabiliyorum fitili bıraktım hala ara ara akıntı oluyor günde 2.03 kere iççamaşırı değiştiriyorum hahshahaŞu progestan sonrası beyaz kalıntı şeklinde akıntı haricinde su gibi akıntı da eşlik ediyo ya psikolojimi bozdu iyice deliricem. Altıma yapmış gibi geziyorum evdebazı günler hiç olmuyo bazı günler delirmiş gibi akıyo, kullananlarda da böyle şeyler var mı
Hepimize sabır versin allahÇok şükür fitili bıraktım ama dediğin gibi fitil kullandığım zaman o kadar çok iççamaşırı değiştiriyordum ki anlayabiliyorum fitili bıraktım hala ara ara akıntı oluyor günde 2.03 kere iççamaşırı değiştiriyorum hahshaha
Kendimi bu konuda cok cahil hissediyorum yaBen almıştım çok oldu alalı. Chicco marka almıştım araba ve puseti oto koltuk olarakta kullanılıyor. E-bebekte her bütçeye göre var tabii marka olarak bilemiyorum ama gittiğimiz zaman bakmıştık bir sürü model, marka var bi gezmek bakmak lazım canım
Aa cok şaşırdım buna ilk kez duyuyorumBenim kızımdan kalan var hiç kullanmadım canım, hani kullanış açısını falan bilmiyorum civil Babycare Colarado Chrome Travel Sistem Bebek Arabası Kahve var bende. Bir de kural gelmiş galiba oto koltuğu olmayanlar bebeklerini arabalarıyla hastaneden çıkartamaz diye onu duydunuz mu
Haberlerde okudum benim var zaten hiç üstüne düşmedim o konunun araştırın bi istersenizAa cok şaşırdım buna ilk kez duyuyorum
Çok yer kaplıyor diyorlar travel için e bebeğe gittim resmen uzay mekiği gibi kocamanlarBen Baya araştırdım travel mı olsun kabin boy mu diye travel sisteme karar verdim kraft Tokyo plus videolarına felan bakın isterseniz diğer travel sistemler gibi hantal da değil mağazada denedim. Kurban bayramından sonra almayı düşünüyorum
Sağolasın tamm cnmHaberlerde okudum benim var zaten hiç üstüne düşmedim o konunun araştırın bi isterseniz
Bende 3 gün önce ilk tekmeyi dedim ve ne olduğunu anlamadım baloncuk patlar gibi oldu dün 4-5 defa akşam ve gündüz hissettim bugün biraz daha sertleşti tekmeler hissediyorum çok güzelKızlar bayağıdır yetişemiyorum yokum buralardan nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz hareketleri hisseden var mı kaçıncı haftalardasınızzzz beni sorarsanız eğer her sabah neredeyse aynı saatlerde ve akşamları yatarkengöbek deliğimin altında baloncuk patlaması gibi ufak tekmeler hissediyorum sanki içimde balon patlıyor gibi çok az kaldı iki hafta sonra da detaylı ultrasonum var hepimiz birbirimize dua edelim güzel sonuçlansın her şey
Kesinlikle öyle en iyi arkadaş olacaklarEvet ya arkadaşa ihtiyaçları bile olmaz aynı anda büyüyorlar arada yaş farkıda yok
Yerim onu benEvet aşkım bu haftalar böyle içinin rahatlamasına sevindim bende çok telaş yapmıştım hatırlıyorsan baya panik olmuştum ama Dün benim doktorum 1 gün hissedip 5 gün hissedemem bu haftalarda normal dedi aşkım24 den sonra ciddi anlamda hissedersin dedi içimi benimde o rahatlattı ama kızımda uslu uslu yatıyordu
Eveeet öyle bir yeni sistem getirmişler. Zaten her şeyi hallettik bir o kalmıştıBenim kızımdan kalan var hiç kullanmadım canım, hani kullanış açısını falan bilmiyorum civil Babycare Colarado Chrome Travel Sistem Bebek Arabası Kahve var bende. Bir de kural gelmiş galiba oto koltuğu olmayanlar bebeklerini arabalarıyla hastaneden çıkartamaz diye onu duydunuz mu
Kuşum olur mu öyle her şeyi bilecek değiliz sonuçta. Mecbur kaldığım için ben de araştıra araştıra öğrendim gider bi bakarsın markalara ona göre araştırırsın yorumları okursun, varsa video izlersin sonra tamamdır seçersinKendimi bu konuda cok cahil hissediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?