Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Amin inşallah ben artık ek olarak psikoloğa başladım yoksa bişey oldu mu korkusu beni mahvediyordu

Amin inşallah ben artık ek olarak psikoloğa başladım yoksa bişey oldu mu korkusu beni mahvediyordu
Benim çok sürmez bi toparlanıp evden çıkamıyorum ama online destek almam lazım. Yoksa kaldıramıyorum ben sürekli aynı şeyler olacak diye düşünmek çok korkunç

Benim çok sürmez bi toparlanıp evden çıkamıyorum ama online destek almam lazım. Yoksa kaldıramıyorum ben sürekli aynı şeyler olacak diye düşünmek çok korkunç
Bence de başlayın. Farklı bir hayata adapte olmakta zor olacak ve iyi anne baba olabilecek miyiz yetişebilir miyiz korkusu insanın aklına neler neler geliyor ben psikoloğuma akıntıdan bile bahsettim kan zannedip tuvalete koşuyorum dedim kendisi de doktorun kötü birşey demediyse kafandan bu düşünceyi at aklına acaba bebeğe bişey oldu mu yada kötü düşünceler gelince bir sıkıntı olsa vücudum illa ki belirti verirdi diye kendini sakinleştirip zihnini başka şeylerle meşgul et mesela yemek hazırlamak gibi dedi

Evet ben de önceden çok aktiftim şimdi hiç yetişemiyorum yaaaaa

Kızlar bayağıdır yetişemiyorum yokum buralardan nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz hareketleri hisseden var mı kaçıncı haftalardasınızzzz beni sorarsanız eğer her sabah neredeyse aynı saatlerde ve akşamları yatarkengöbek deliğimin altında baloncuk patlaması gibi ufak tekmeler hissediyorum sanki içimde balon patlıyor gibi çok az kaldı iki hafta sonra da detaylı ultrasonum var hepimiz birbirimize dua edelim güzel sonuçlansın her şey

Çok şükür fitili bıraktım ama dediğin gibi fitil kullandığım zaman o kadar çok iççamaşırı değiştiriyordum ki anlayabiliyorum fitili bıraktım hala ara ara akıntı oluyor günde 2.03 kere iççamaşırı değiştiriyorum hahshaha

Hepimize sabır versin allah

Kendimi bu konuda cok cahil hissediyorum ya

Aa cok şaşırdım buna ilk kez duyuyorum

Çok yer kaplıyor diyorlar travel için e bebeğe gittim resmen uzay mekiği gibi kocamanlar

Bende 3 gün önce ilk tekmeyi dedim ve ne olduğunu anlamadım baloncuk patlar gibi oldu dün 4-5 defa akşam ve gündüz hissettim bugün biraz daha sertleşti tekmeler hissediyorum çok güzel bende dün detaylıya girdim hadi sende güzel haberler al inşallah

Yerim onu ben ya gördükten sonra iyi olduğunu bildikten sonra rahatlıyor insan dönem dönem yaşanacak sanırım bu evhamlı haller

Eveeet öyle bir yeni sistem getirmişler. Zaten her şeyi hallettik bir o kalmıştı
Kendimi bu konuda cok cahil hissediyorum ya
Kuşum olur mu öyle her şeyi bilecek değiliz sonuçta. Mecbur kaldığım için ben de araştıra araştıra öğrendim gider bi bakarsın markalara ona göre araştırırsın yorumları okursun, varsa video izlersin sonra tamamdır seçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…