Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Bu ben de bir haftadan fazla bir süredir var sanırım ve ben geçtiğimiz cuma günü doktora gitmiştim . O zaman doktor bana suyun gayet iyi demişti. Şimdi biraz daha dikkat edeyim bakalım süreklilik var mı ?Çarşamba günü zaten enfeksiyon için gidecektim artık o zamana baktırayım diyorum. O kadar sık doktora gidiyorum ki bunaldım da açıkçası. Bunu her doktor anlar değil mi ? Ben evimin yanında özel bir tıp merkezine gidiyorum acaba daha teşekküllü bir hastaneye mi gitsem

Anlar canım basit bir şey zaten, sorun olursa ki inşallah yoktur o zaman büyük hastaneye gidersin bence ama sen bilirsin

Buna galiba en iyi ben yanıt verebilirim.
Benim enfeksiyonum da vardı hamileligimin başından beri beyaz akintim olurdu ama su gibi akıntı hamilelikte normalmiş şu çok geliyorsa ve sen bu suyun geldiğini hissetmeden islaniyorsan hemen acile git baktir. Ama terleme ile çok karıştırılıyor buna da dikkat et belki sadece terlemissindir.

Ben Rizedeyim canım yegenim Antalya da yaz gelmiş oralara biz daha bahar yaşayamadık bu sene
Ayyy öyle serinliği nasıl isterim bilemezsin Antalya her sene kendini aşıyor. Biz her sene bir önceki seneyi arıyoruz, gerçekten bambaşka bir sıcaklık insanın nefesini kesiyor. Hamilelik döneminde senin için serinlik bence çok güzel olacak geç gelsin

Su çok gelmiyor iç çamaşırın önünü ıslatıyor geldiğini de pek hissediyorum diyemem açıkçası benim de enfeksiyonum var ama doktor hafif demişti. Biraz kendimi dinleyeyim olmazsa acile gideyim madem çok teşekkürler ilginize sağolun size de çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp izsiz sıkıntısız atlatırsınız bu süreci

çok sıkıldım önce kız sonra erkek diyor doktorlar bir belli olsaydı sağlıklı olsun ilk çocuk zaten insan böyle daha çok merak eiyor :)
Kız ben 18. Haftaya kadar kız zannediyordum iki gün önce erkek oldu nasıl oldu bilmem senin gibi 13+3 te kız dendi ikili tarama da da kız dendi ama iki gün önce doktor bunun pipisi var erkek dedi. Netleştirmek için dün başka bir doktora daha gittim yine erkek dedi.

Çok sıcak ölüyorum eve gidiyorum bugün işi gücü bıraktım resmen koşarak uzaklaştım iş yerinden sen nasılsın canım
Ayy iyi yaptın bende pişiyorum bugün ilk defa sıcak hissettim ayaklarım ödem tuttu resmen klima açtım artık başladık

Ne yaptın acaba diye aklimdaydin hep.Yani en mantıklısı seklajdi cunku açılma çok fazlaydı.Cok şükür ,bebeğine de maşallah
Bugün hiç halim yok ya başımı kaldıramıyorum sen nasılsın canim
Bende öyleyim .Uyumuşum biraz .Hala da uyuyasim var
Çok sıcak ölüyorum eve gidiyorum bugün işi gücü bıraktım resmen koşarak uzaklaştım iş yerinden sen nasılsın canım
Benim de hirkam hazırolda bekliyor.Disari sıcak ama ev 22 derece civarında ,üşüyorum.Hatta ve gece yorgan ve battaniye ile yatıyorum
Halim yok canım suratsız suratsız duruyorum. Başım ağrıyor tansiyonum çıkmış da onu düşürmeye çalışıyorum
Geçmiş olsun cnm.Sana birşey sormak istiyorum .Benim dayımın kızında rahim uzunlugu kisalmisti .Dr istirahat vermişti.Gecen gün ayrıntılı ultrason yapan doktor rahim uzunlugun 28 cm ve riskin geçti demiş ,o da ayaklanmis..Bende dedim sen yine yatmaya devam et sınırda diye ..Dikkat etmesi lazım değil mi

Anlar canım basit bir şey zaten, sorun olursa ki inşallah yoktur o zaman büyük hastaneye gidersin bence ama sen bilirsin
Yok canım öyle ayaklanmasın ben de hani dolanıyorum evde dışarı çıkmıyorum hiç hakaret etmeden de duramıyorum gaz falan sıkışıyor çünkü mesela şöyle diyim 24 saatte 21 saatten fazla yatıyorum ya da ayaklarımı uzatıp oturuyorum bu üç saate tuvalet balkona çıkıp güneşlenmek falan dahil yani tabii ki dikkat etmesi gerekiyo. Allah şifa versin ikimize de

Arkadaşlar aranızda Elazığ'da yaşayan var mı .Varsa eğer detaylı ultrason için tıp fakültesinde Alpaslan Akyol a muayene olan veya olacak var mı .Benim bulunduğum şehirde randevu bulamadığım için dış merkeze yönlendirdiler .Özel muayene olarak orada bulabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…