Bu ben de bir haftadan fazla bir süredir var sanırım ve ben geçtiğimiz cuma günü doktora gitmiştim . O zaman doktor bana suyun gayet iyi demişti. Şimdi biraz daha dikkat edeyim bakalım süreklilik var mı ?Çarşamba günü zaten enfeksiyon için gidecektim artık o zamana baktırayım diyorum. O kadar sık doktora gidiyorum ki bunaldım da açıkçası. Bunu her doktor anlar değil mi ? Ben evimin yanında özel bir tıp merkezine gidiyorum acaba daha teşekküllü bir hastaneye mi gitsemCanım ben fitil kullanıyorum onun için senin dediğini tam bilemiyorum ama vajinal ultrason bence çok önemli bilsem ilk gebeliğimde de sürekli yaptırır ölçtürürdüm. Ama endişen devam ediyorsa ya randevu al ya da acile git ve sor
Ya Antalya çok sıcakAraba 45 derece gösteriyor benim resmen cehennemim başladı. Antalya canım keşke burda da başlamasaydı
Anlar canım basit bir şey zaten, sorun olursa ki inşallah yoktur o zaman büyük hastaneye gidersin bence ama sen bilirsinBu ben de bir haftadan fazla bir süredir var sanırım ve ben geçtiğimiz cuma günü doktora daha gitmiştim . O zaman doktor bana suyun gayet iyi demişti. Şimdi biraz daha dikkat edeyim bakalım süreklilik var mı ?Çarşamba günü zaten enfeksiyon için gidecektim artık o zamana baktırayım diyorum. O kadar sık doktora gidiyorum ki bunaldım da açıkçası. Bunu her doktor anlar değil mi ? Ben evimin yanında özel bir tıp merkezine gidiyorum acaba daha teşekküllü bir hastaneye mi gitsem
Çok çok cehennem. Sen nerede yaşıyordun?Ya Antalya çok sıcakbize daha yaz gelmedi
Ben Rizedeyim canımÇok çok cehennem. Sen nerede yaşıyordun?
Buna galiba en iyi ben yanıt verebilirim.Merhaba arkadaşlar ben fitil filan kullanmıyorum . Ama su gibi akıntım var bildiğin iç çamaşım ıslanıyor baya baya . Burada bir arkadaşın da suyu geldiğini gördüm o yüzden biraz korktum. Sizde de böyle iç çamaşırı ıslanan var mı bu normal miymiş? Aslında hamileliğimin başında da biraz böyleydi sonra durdu şimdi tekrar oldu. Bu arada öyle bacak ıslanması filan olmadı vajinal ultrasonla da bakılmadı bana ama rahimde açılma var mı yok mu bilmiyorum yani
Ayyy öyle serinliği nasıl isterim bilemezsinBen Rizedeyim canımyegenim Antalya da yaz gelmiş oralara biz daha bahar yaşayamadık bu sene
Su çok gelmiyor iç çamaşırın önünü ıslatıyor geldiğini de pek hissediyorum diyemem açıkçası benim de enfeksiyonum var ama doktor hafif demişti. Biraz kendimi dinleyeyim olmazsa acile gideyim madem çok teşekkürler ilginize sağolun size de çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp izsiz sıkıntısız atlatırsınız bu süreciBuna galiba en iyi ben yanıt verebilirim.
Benim enfeksiyonum da vardı hamileligimin başından beri beyaz akintim olurdu ama su gibi akıntı hamilelikte normalmiş şu çok geliyorsa ve sen bu suyun geldiğini hissetmeden islaniyorsan hemen acile git baktir. Ama terleme ile çok karıştırılıyor buna da dikkat et belki sadece terlemissindir.
Kız ben 18. Haftaya kadar kız zannediyordum iki gün önce erkek oldu nasıl oldu bilmem senin gibi 13+3 te kız dendi ikili tarama da da kız dendi ama iki gün önce doktor bunun pipisi var erkek dedi. Netleştirmek için dün başka bir doktora daha gittim yine erkek dedi.çok sıkıldım önce kız sonra erkek diyor doktorlar bir belli olsaydı sağlıklı olsun ilk çocuk zaten insan böyle daha çok merak eiyor :)
Bugün hiç halim yok ya başımı kaldıramıyorumsen nasılsın canim
Abo hepimiz aynıyızHalim yok canım suratsız suratsız duruyorum. Başım ağrıyor tansiyonum çıkmış da onu düşürmeye çalışıyorum
Ayy iyi yaptın bende pişiyorum bugün ilk defa sıcak hissettim ayaklarım ödem tuttu resmenÇok sıcak ölüyorum eve gidiyorum bugün işi gücü bıraktım resmen koşarak uzaklaştım iş yerindensen nasılsın canım
Ne yaptın acaba diye aklimdaydin hep.Yani en mantıklısı seklajdi cunku açılma çok fazlaydı.Cok şükür ,bebeğine de maşallahMerhaba kızlar. Devletteki doktor serklaja gerek yok demişti hatırlarsınız. 4-5 cm açıklık var demişti. Ozele gittigimde 7 mm aciklik var ama rahim uzunluğu 21 mm dedi. Yatış verildi. Dün mc donald serklaj oldum. Genel anestezi istemedim bebeğe gitmesin diye sezeryanda vurulan anestezi ile belden aşağı uyusturdular ameliyat bitti dikiş atıldı. Dün çok ağrılarım oldu ama çok şükür bugün daha iyiyim sadece belim agriyo. Rahim agzi yetmezliği teşhisi konuldu 20. Haftamda 21 mm çıktı. 30. Haftada 20 lerde olması gerekiyormuş. Şimdilik doktorun tek korkusu bebegin zarlarinin suyuna yada keseye zarar verip vermediği. Suyumun gelmemesine dikkat ediyorum. Sizlere de bilgi olsun diye yazıyorum ben bu zamana kadar ev işi olsun gezme olsun hep yaptım. Ama hamilelikte bunların bu kadar sakıncalı olacağını bilmiyordum. Kendimi mi yordum genetik mi bilmiyoruz. Ama iş yaptıkça daha da risklenecek bir durum. Galiba hamileligimi yatarak geçirmem gerekiyor. Kızlar bebekleriniz icin kendinizi yormayın şu 1 haftada neler çektim bir ben bilirim. Bebeğim iyi hareketlerini hep hissediyorum çok şükür.
Bende öyleyim .Uyumuşum biraz .Hala da uyuyasim varBugün hiç halim yok ya başımı kaldıramıyorumsen nasılsın canim
Benim de hirkam hazırolda bekliyor.Disari sıcak ama ev 22 derece civarında ,üşüyorum.Hatta ve gece yorgan ve battaniye ile yatıyorumÇok sıcak ölüyorum eve gidiyorum bugün işi gücü bıraktım resmen koşarak uzaklaştım iş yerindensen nasılsın canım
Geçmiş olsun cnm.Sana birşey sormak istiyorum .Benim dayımın kızında rahim uzunlugu kisalmisti .Dr istirahat vermişti.Gecen gün ayrıntılı ultrason yapan doktor rahim uzunlugun 28 cm ve riskin geçti demiş ,o da ayaklanmis..Bende dedim sen yine yatmaya devam et sınırda diye ..Dikkat etmesi lazım değil miHalim yok canım suratsız suratsız duruyorum. Başım ağrıyor tansiyonum çıkmış da onu düşürmeye çalışıyorum
Sıcaktan işte ayakkabı giymem ben artık bitti yalnızca terlik + klimaAyy iyi yaptın bende pişiyorum bugün ilk defa sıcak hissettim ayaklarım ödem tuttu resmenklima açtım artık başladık
Aman gelmesin sizlere sıcaklık ne kadar geç o kadar iyi gerçekten insanın beyni çatlayacak gibi oluyorBenim de hirkam hazırolda bekliyor.Disari sıcak ama ev 22 derece civarında ,üşüyorum.Hatta ve gece yorgan ve battaniye ile yatıyorum
Anlar canım basit bir şey zaten, sorun olursa ki inşallah yoktur o zaman büyük hastaneye gidersin bence ama sen bilirsinBu ben de bir haftadan fazla bir süredir var sanırım ve ben geçtiğimiz cuma günü doktora daha gitmiştim . O zaman doktor bana suyun gayet iyi demişti. Şimdi biraz daha dikkat edeyim bakalım süreklilik var mı ?Çarşamba günü zaten enfeksiyon için gidecektim artık o zamana baktırayım diyorum. O kadar sık doktora gidiyorum ki bunaldım da açıkçası. Bunu her doktor anlar değil mi ? Ben evimin yanında özel bir tıp merkezine gidiyorum acaba daha teşekküllü bir hastaneye mi gitsem
Yok canım öyle ayaklanmasın ben de hani dolanıyorum evde dışarı çıkmıyorum hiç hakaret etmeden de duramıyorum gaz falan sıkışıyor çünkü mesela şöyle diyim 24 saatte 21 saatten fazla yatıyorum ya da ayaklarımı uzatıp oturuyorum bu üç saate tuvalet balkona çıkıp güneşlenmek falan dahil yaniNe yaptın acaba diye aklimdaydin hep.Yani en mantıklısı seklajdi cunku açılma çok fazlaydı.Cok şükür ,bebeğine de maşallah
Bende öyleyim .Uyumuşum biraz .Hala da uyuyasim var
Benim de hirkam hazırolda bekliyor.Disari sıcak ama ev 22 derece civarında ,üşüyorum.Hatta ve gece yorgan ve battaniye ile yatıyorum
Geçmiş olsun cnm.Sana birşey sormak istiyorum .Benim dayımın kızında rahim uzunlugu kisalmisti .Dr istirahat vermişti.Gecen gün ayrıntılı ultrason yapan doktor rahim uzunlugun 28 cm ve riskin geçti demiş ,o da ayaklanmis..Bende dedim sen yine yatmaya devam et sınırda diye ..Dikkat etmesi lazım değil mi
Sola doğru uzan bir parça çikolata ye yat bakalım bi kuşumKızlar bugün bebeklerimi hissetmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?