Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
19. Haftamdayım 64 le başlamıştım 69u gördüm 70i görmek istemiyorumm djdjdjd napıcammm diyet yapasım geliyo ahahahua

19. Haftamdayım 64 le başlamıştım 69u gördüm 70i görmek istemiyorumm djdjdjd napıcammm diyet yapasım geliyo ahahahua
Hahahs ye ya can boğazdan gelir valla kolay veriliyor doğumdan sonra, tabii ki sağlık açısından yanlış kilo almak da doktorunla konuş bi ayarlama yapalım mı böyle iyi mi diye sor. Ben öyle yapmıştım 80 kiloyla hamile kalmıştım tabii ki kızım erken doğdu ama 6.5 ayda 87 ile girdim doğuma gayet de iyiydim. Lohusalık bitince 3 ay sonra 68 olmuştum bunda da 71 dim hamile olduğumu öğrendiğimde şuu an 76

Deforme olmaktan korkuyorum da memelerim çatladı bile kskskdk

Arkadaşlar kızımı böyle daha aşağıda hissediyorum zaten benim sorunum bu da onun haricinde bazen taş gibi oluyo sonra salıyor kendini ama hissediyorum böyle size de oluyo mu

Arkadaşlar kızımı böyle daha aşağıda hissediyorum zaten benim sorunum bu da onun haricinde bazen taş gibi oluyo sonra salıyor kendini ama hissediyorum böyle size de oluyo mu
Benimde kız asagıda neredeyse vajinamın orda oğlanda göbek deliğinin üstünde. Doktorum tekilde de böyle olabilir dedi 21. Haftadan sonra yukarı çıkıyormuş tekillerde. Ben tekmeyi de kızde en altta hissediyorum özel bölgeyle göbek altının orda. Genelde kafa yukarıda ayak asagıda olduğu içinmiş. Sertleşmede gün içinde çoğu defa oluyor. Hatta bazen nefesim bile kesiliyor normal öyle olursa dinlen ve bol su iç dedi doktorum

Ben de sormuştum normal dedi. Ağrı sızı normal de işte benim de tekme atınca tee vajina içinde hissediyorum tekmelerini zaten hep aşağıda onu kabullendim artık ama azcık yukarı çıksa kızım rahat edicem valla senin daha zor karman çorman, iyi olsunlar zamanında gelsinler

Benim de kızımda bu haftalarda oluyordu bu doktora gitmiştim tam ultrasondayken oldu kasılma değildi ters takla atar gibi bi hareket yapıyordu o zaman hissediyordum. Belki sizin de öyledir.

Benim de kızımda bu haftalarda oluyordu bu doktora gitmiştim tam ultrasondayken oldu kasılma değildi ters takla atar gibi bi hareket yapıyordu o zaman hissediyordum. Belki sizin de öyledir.
İnşallah öyledir canım kasılmalar beni böyle çok endişe ettiriyor

Korkma korkma 2 haftaya yukarı çıkar seninki benim ki doğuma kadar mecbur orda hayırlısıyla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…