- 31 Ocak 2025
- 344
- 328
- 18
- 27
O taş gibi olma mevzusunu ben de yaşıyorum ama yer kısmı çok tutarsız. Bazen tam vajinanın üst kemiğinin orda hissediyorum vuruşlarını bazen taa göbek deliğimin üstünde. O yüzden tam nerde durduğuna emin değilim açıkçasıArkadaşlar kızımı böyle daha aşağıda hissediyorum zaten benim sorunum bu da onun haricinde bazen taş gibi oluyo sonra salıyor kendini ama hissediyorum böyle size de oluyo mu
Ben de öyle canım riskli gebe olduğum için hep aşağıda zaten de bazen böyle sanki göbeğime doğru vuruyo gibi hissediyorum çok mutlu oluyorum ama çok nadir, genelde hep vajina ağzına duruyoO taş gibi olma mevzusunu ben de yaşıyorum ama yer kısmı çok tutarsız. Bazen tam vajinanın üst kemiğinin orda hissediyorum vuruşlarını bazen taa göbek deliğimin üstünde. O yüzden tam nerde durduğuna emin değilim açıkçası
Ne diyim bi mucize olsun böyle bi sonraki kontrolünde doktor desin ki aman Allahımm bu bebis nasıl böyle yukarı cıkabildii inanamıyorum gözlerimee falan desinBen de öyle canım riskli gebe olduğum için hep aşağıda zaten de bazen böyle sanki göbeğime doğru vuruyo gibi hissediyorum çok mutlu oluyorum ama çok nadir, genelde hep vajina ağzına duruyoçok şükür neyse böyle böyle idare edicez
Ah canım çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsunuz sağol. Bebeğin de iyiyse çok güzel sevindimMehlika bugğn ayrıntılıya girdim. Bebeğimi hep sezaryen çizgimde hissediyorum. Ama bugün ayrıntılıya girdim ben dr göbekten çekti hep usg yi ama bebeğimin ekrandan hareketlerini gördükçe hep aşağıda hissettim yine.sordum ayakları orda dedi.
minnosellaa çok çok geçmiş olsun. Serklajlı çoook sağlıkla devam eden var. Rahat oluyoruz stres yapmıyoruz. Hamile hamile tatlıca etrafımıza nazlanıyoruz
Sende de serklaj mi var canım..Mehlika bugğn ayrıntılıya girdim. Bebeğimi hep sezaryen çizgimde hissediyorum. Ama bugün ayrıntılıya girdim ben dr göbekten çekti hep usg yi ama bebeğimin ekrandan hareketlerini gördükçe hep aşağıda hissettim yine.sordum ayakları orda dedi.
minnosellaa çok çok geçmiş olsun. Serklajlı çoook sağlıkla devam eden var. Rahat oluyoruz stres yapmıyoruz. Hamile hamile tatlıca etrafımıza nazlanıyoruz
Çok iyi birine denk gelmene, detaylı şekilde bakılmasına veeee bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım benim maşallah hep sorunsuz, sıkıntısız geçsin inşallahKızlar ben bugün ayrıntılıya girdim. O kadar kafamda şüphe kalmayacak şekilde baktı ki anlatamam. Damarları, elini iyi açmasına kadar. 1 saati geçti ara verdi baktı, öyle baktı böyle baktı. Maşallah ilmine hayran kaldım hocanın.
Ankarada olan arkadaşlar başkent üniversitesi perinatalog nihal hocayı muhakkak araştırmalarınıza katın6500 idi ücreti ama sonuna kadar helali hoş olsun valla.
Bu arada plesenta hala previa modunda ve kanama alanlarım var. Ama içimi rahatlattı az hoca sağolsun
Haaa bir deAnkara’ya ben her yıl bir defa giderim de bu ne sıcaktı arkadaş, hiç görmedim öyle orayı. L luckykus sizi hiç düşünemiyorum bile
Yok bacımSende de serklaj mi var canım
Bende serklaj yok kız biliyorsun açıklıkla idare ediyorumSende de serklaj mi var canım..
Banada doktor demişti ayakları dikişlerin üstünde diyeaşağıda hissediyoruz sanırım Mehlika
O da geçecek inşallah hiç endişe etmeYok bacımbende de başka dert var plasentam en lüzumsuz yerde ama bi çok arkadaşın derdinin yanında az kalıyor benimki
Ankara yanıyor yanıyorKızlar ben bugün ayrıntılıya girdim. O kadar kafamda şüphe kalmayacak şekilde baktı ki anlatamam. Damarları, elini iyi açmasına kadar. 1 saati geçti ara verdi baktı, öyle baktı böyle baktı. Maşallah ilmine hayran kaldım hocanın.
Ankarada olan arkadaşlar başkent üniversitesi perinatalog nihal hocayı muhakkak araştırmalarınıza katın6500 idi ücreti ama sonuna kadar helali hoş olsun valla.
Bu arada plesenta hala previa modunda ve kanama alanlarım var. Ama içimi rahatlattı az hoca sağolsun
Haaa bir deAnkara’ya ben her yıl bir defa giderim de bu ne sıcaktı arkadaş, hiç görmedim öyle orayı. L luckykus sizi hiç düşünemiyorum bile
Yukarıda çıkacaktir ya büyüdükçe canım sık sık kontrole. Gidiyorsun hem dikkatte ediyorsunBende serklaj yok kız biliyorsun açıklıkla idare ediyorumama aşağıda olduğu doğru zıplıyor sanki aşağıya doğru da neyse idare ediyorum
Yer değiştirme ihtimali yokmu acaba bebiş büyüdükçeYok bacımbende de başka dert var plasentam en lüzumsuz yerde ama bi çok arkadaşın derdinin yanında az kalıyor benimki
Bende de aynı durum, hele ki cars günü işyerinde iç çamaşırı sırılsıklam olmuş, panikledim biraz doktora yazdım gel goriyim dedi gittim, alttan diil normal ultrasonla baktı suyu yerinde, rahim uzunluğu iyi dedi ama içte enfeksiyon olma ihtimaline karşılık bı ilaç ve 1 hafta rapor ile yatak istirahati verdiMerhaba arkadaşlar ben fitil filan kullanmıyorum . Ama su gibi akıntım var bildiğin iç çamaşım ıslanıyor baya baya . Burada bir arkadaşın da suyu geldiğini gördüm o yüzden biraz korktum. Sizde de böyle iç çamaşırı ıslanan var mı bu normal miymiş? Aslında hamileliğimin başında da biraz böyleydi sonra durdu şimdi tekrar oldu. Bu arada öyle bacak ıslanması filan olmadı vajinal ultrasonla da bakılmadı bana ama rahimde açılma var mı yok mu bilmiyorum yani
Var tabi ama dua edeceğim bebeğim ağırlaştıkçaYukarıda çıkacaktir ya büyüdükçe canım sık sık kontrole. Gidiyorsun hem dikkatte ediyorsun
Yer değiştirme ihtimali yokmu acaba bebiş büyüdükçesağlıkla gelsinler
İyi düşünelim iyi olsun sağlıkla gelsinlerVar tabi ama dua edeceğim bebeğim ağırlaştıkça
Bizde eşimle dışarı çıktık arkadaşlarla oturduk oda ikize hamile. Nasıl muhabbete başladık pes pese bebişlerim tekmeledi beni
Cok twsekkur ederim canimm aynen serklajli çok hasta varMehlika bugğn ayrıntılıya girdim. Bebeğimi hep sezaryen çizgimde hissediyorum. Ama bugün ayrıntılıya girdim ben dr göbekten çekti hep usg yi ama bebeğimin ekrandan hareketlerini gördükçe hep aşağıda hissettim yine.sordum ayakları orda dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?