Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Arkadaşlar kızımı böyle daha aşağıda hissediyorum zaten benim sorunum bu da onun haricinde bazen taş gibi oluyo sonra salıyor kendini ama hissediyorum böyle size de oluyo mu
O taş gibi olma mevzusunu ben de yaşıyorum ama yer kısmı çok tutarsız. Bazen tam vajinanın üst kemiğinin orda hissediyorum vuruşlarını bazen taa göbek deliğimin üstünde. O yüzden tam nerde durduğuna emin değilim açıkçası

Ben de öyle canım riskli gebe olduğum için hep aşağıda zaten de bazen böyle sanki göbeğime doğru vuruyo gibi hissediyorum çok mutlu oluyorum ama çok nadir, genelde hep vajina ağzına duruyo çok şükür neyse böyle böyle idare edicez

Ne diyim bi mucize olsun böyle bi sonraki kontrolünde doktor desin ki aman Allahımm bu bebis nasıl böyle yukarı cıkabildii inanamıyorum gözlerimee falan desin

Mehlika bugğn ayrıntılıya girdim. Bebeğimi hep sezaryen çizgimde hissediyorum. Ama bugün ayrıntılıya girdim ben dr göbekten çekti hep usg yi ama bebeğimin ekrandan hareketlerini gördükçe hep aşağıda hissettim yine.sordum ayakları orda dedi.

minnosellaa çok çok geçmiş olsun. Serklajlı çoook sağlıkla devam eden var. Rahat oluyoruz stres yapmıyoruz. Hamile hamile tatlıca etrafımıza nazlanıyoruz

Ah canım çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsunuz sağol. Bebeğin de iyiyse çok güzel sevindim

Kızlar ben bugün ayrıntılıya girdim. O kadar kafamda şüphe kalmayacak şekilde baktı ki anlatamam. Damarları, elini iyi açmasına kadar. 1 saati geçti ara verdi baktı, öyle baktı böyle baktı. Maşallah ilmine hayran kaldım hocanın.
Ankarada olan arkadaşlar başkent üniversitesi perinatalog nihal hocayı muhakkak araştırmalarınıza katın 6500 idi ücreti ama sonuna kadar helali hoş olsun valla.

Bu arada plesenta hala previa modunda ve kanama alanlarım var. Ama içimi rahatlattı az hoca sağolsun

Haaa bir deAnkara’ya ben her yıl bir defa giderim de bu ne sıcaktı arkadaş, hiç görmedim öyle orayı. L luckykus sizi hiç düşünemiyorum bile

Sende de serklaj mi var canım..
Banada doktor demişti ayakları dikişlerin üstünde diye aşağıda hissediyoruz sanırım Mehlika

Çok iyi birine denk gelmene, detaylı şekilde bakılmasına veeee bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım benim maşallah hep sorunsuz, sıkıntısız geçsin inşallah

Hiç sorma şimdiden başladı klima açık kapatsam yanıyorum kötü başladı

Sende de serklaj mi var canım..
Banada doktor demişti ayakları dikişlerin üstünde diye aşağıda hissediyoruz sanırım Mehlika
Bende serklaj yok kız biliyorsun açıklıkla idare ediyorum ama aşağıda olduğu doğru zıplıyor sanki aşağıya doğru da neyse idare ediyorum

Ankara yanıyor yanıyor ben donuyorum o ayrı bu hocayı aklıma yazdım eğer ki kendi ayrıntılı ultrasonumda sorun hissedersem ona gitmeyi düşünebilirim. İnşallah olmaz da aklımda olsun teşekkür ederiz canım

Bende serklaj yok kız biliyorsun açıklıkla idare ediyorum ama aşağıda olduğu doğru zıplıyor sanki aşağıya doğru da neyse idare ediyorum
Yukarıda çıkacaktir ya büyüdükçe canım sık sık kontrole. Gidiyorsun hem dikkatte ediyorsun
Yok bacım bende de başka dert var plasentam en lüzumsuz yerde ama bi çok arkadaşın derdinin yanında az kalıyor benimki
Yer değiştirme ihtimali yokmu acaba bebiş büyüdükçe sağlıkla gelsinler

Bende de aynı durum, hele ki cars günü işyerinde iç çamaşırı sırılsıklam olmuş, panikledim biraz doktora yazdım gel goriyim dedi gittim, alttan diil normal ultrasonla baktı suyu yerinde, rahim uzunluğu iyi dedi ama içte enfeksiyon olma ihtimaline karşılık bı ilaç ve 1 hafta rapor ile yatak istirahati verdiyarın detaylı ultrason randevumuz var perinatalogda bakalım, yani aksatmayin gidin doktorunuz bı kontrol etsin içiniz rahat etsin hepimiz sağlıcakla zamanı gelince kavusalim inşallah bebislerimize

U Umayis aşkım çarşamba ve dün daha hareketliydi benimkide bugün bir iki kez hissettiğim hissetmedimde kafadamınkuruyorum bende bilmiyorum ama doktorumun 24 cü haftaya bu gayet normal demesini aklıma getitirmeye çalışıyorum .

Bizde eşimle dışarı çıktık arkadaşlarla oturduk oda ikize hamile. Nasıl muhabbete başladık pes pese bebişlerim tekmeledi beni

Cok twsekkur ederim canimm aynen serklajli çok hasta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…