Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Evet Nihal hoca çok iyidir kızımın ayrıntılısını o yapmıştı

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız . Bende enfeksiyon var cidden antibiyotik kullandım hatta ona da tekrar baktıracağım geçmiş mi diye

Kızlar az önce biraz dışarıya çıkayım dedim hava aşırı sıcak geldi 30 dereceymiş. Birden başıma enseden dayanılmaz bir ağrı saplandı içeriye attım kendimi hemen bir halsizlik geldi bebiş fazla kıpırdanmaya başladı tansiyonumu ölçtüler 8 e 4 çıktı tansiyon düşmesi böyle bir şey mi sıcaktan mı olur neden olur baş ağrım da geçmedi daha ne fena bir şeymiş

Olur böyle şeyler canım, benim de yükselir mesela genelde güneşe çıkınca alerjim de var dün bütün gün baş ağrısı çektim gece 11 de parol içtim anca uyumuşum öyle. Öğlen 11 de başlamıştı. Camdan baktım azcık güneş alayım diye öyle oldu tansiyonum da 15 ti ama geçti sonra

Ben kilo almadım ama göbek aldı başı gidiyor muhtemelen elbise alırım zaten kapalıyım yaz geldi mi hep elbise giyerim bulurum alttan geniş bişey
Ben evden çıkamıyorum ya onun için almıcam

Alma kız bende izne gidiyor olmasak almam bende evden çıkmayacam gelen olursa diye alacam bi tane
Sıcak zaten otur oturduğun yerde Diyarbakır da sıcaktır demi haziranda
Al kız evde giy bayramda yeni giyersin
Kimsem yok ki böyle oturcam evde bir de eşim doğum günümde almıştı onlar duruyo belki giyerim. Daha hiç giyemedim.

Ben kilo almadım ama göbek aldı başı gidiyor muhtemelen elbise alırım zaten kapalıyım yaz geldi mi hep elbise giyerim bulurum alttan geniş bişey
Elbise rahat olur yazın ben varis corabi giydiğim için çok zor geçecek yaz kasiğa kadar birde yakiyolar

Sıcak zaten otur oturduğun yerde

Kimsem yok ki böyle oturcam evde bir de eşim doğum günümde almıştı onlar duruyo belki giyerim. Daha hiç giyemedim.
Giy canım hemde Hediyeymiş eşinde görmüş olur üstünde ben sadece annemlere gidecem yakın zaten kardeşimin de yeni kızı doğdu göremedim çok görmüş olurum onuda

Giy canım hemde Hediyeymiş eşinde görmüş olur üstünde ben sadece annemlere gidecem yakın zaten kardeşimin de yeni kızı doğdu göremedim çok görmüş olurum onuda
Ne güzel git git azcık değişiklik olur. Orda da uzanır durursun malum bizler azcık hareket etmeye gelemiyoruz

Ne güzel git git azcık değişiklik olur. Orda da uzanır durursun malum bizler azcık hareket etmeye gelemiyoruz
Öyle canım hemen sertleşiyor karnımız dinlenerek geçiyor günler bugün çok aşağıda hareketler oldu karnımdan da gördüm hareketi Bi çıksalar yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…