- 7 Şubat 2022
- 3.685
- 2.578
- 83
- 28
Sağolun kızlar haber vericem sen nasılsın canmDualarım seninle kuzum güzel sonuçlar alırsın haberdar et bizide
Maşallah bebise Sağlıkla gelsinKızlar şimdi detaylı ultrasondan çıktım. Herşey yolunda çok şükürhiçbir sıkıntı görünmedi çok mutluyummm
MaşallahYok yok geç olmaz hiç sıkma canını:) hatta ben geçen hafta gidecektim ama normal kontrole gittim, biraz daha büyüsün de detaylıda daha net göreyim diye erteledim. Bayramdan sonra da yine normal kontrole gidcem 23+1 de:) en son kızım bak böyleydi fındık burunelimde olsa hergün giderim görmeye
MaşallahKızlar şimdi detaylı ultrasondan çıktım. Herşey yolunda çok şükürhiçbir sıkıntı görünmedi çok mutluyummm
Yaaa ne güzel kardeşi olacak ben tek çocuğum kardeşi olanlara hep imrenerek büyüdüm çok güzel olmuş birlikte büyürler işteMagnezyumu iki tane içiyordum o zaman yine fayda etmemişti. Evet kızım daha çok minik tüp bebek doktorum doğal yollarla olmaz ikinci için embriyo yapalım hemen falan demişti olmaz zaten diye düşünmüştüm sürpriz oldu hâlâ vicdan azabı çekiyorum kızım için ama yaşım da 37 kardeş iyidir dedik
Ayy çok şükür çok sevindimm gözün aydınn, hep böyle devam etsinKızlar şimdi detaylı ultrasondan çıktım. Herşey yolunda çok şükürhiçbir sıkıntı görünmedi çok mutluyummm
İnşallah gzel sonuc alirsin canim cok geçmis olsunBenimkine bu gün suyu sınırda dedi perinatoloji bakacak öğlenden sonra kızlar dua edin normal cıksınya
Güzel haberler al inşallahBenimkine bu gün suyu sınırda dedi perinatoloji bakacak öğlenden sonra kızlar dua edin normal cıksınya
Evet kardeşi olacak diye sevinip kendimi avutuyorum ☺Yaaa ne güzel kardeşi olacak ben tek çocuğum kardeşi olanlara hep imrenerek büyüdüm çok güzel olmuş birlikte büyürler işte
Canım nasıl olayım korkudan kalkamıyorum bebek dikişlere baskı yapıyor ayakları ile itiyor canım yanıyo ara sıra. Onun haricinde çok şükür kanama vs yok yarın detaylı ultrasonum var insallah orda bari sorun çıkmasın diyorumSağolun kızlar haber vericem sen nasılsın canm
40 dk falan sürdü canım. Benden önceki hanım çıktığında eşiyle konuşuyordu onların 1 saatten fazla sürmüş, amniyosentez istemişler falan. Bende çat çat o normal bu normal falan ölçümlerden sonra konulacak bişi kalmadıMaşallahkucuk prensese detayli tarama ne kadar surdu canim
Binlerce kez amin inşallah canımmAyy çok şükür çok sevindimm gözün aydınn, hep böyle devam etsinAllah aynı sevinci yarın bu saatlerde bana da yaşatsın inşallahh
Maşallah çok sevindim güzel geçmesine sağlıklı olmasına40 dk falan sürdü canım. Benden önceki hanım çıktığında eşiyle konuşuyordu onların 1 saatten fazla sürmüş, amniyosentez istemişler falan. Bende çat çat o normal bu normal falan ölçümlerden sonra konulacak bişi kalmadıdoktor ısarlarla sorunuz var mı diye sordu aklımıza soru bile gelmedi soracak. O yüzden sanırım kısa sürdü diğerlerine göre soru falan sormayınca, bi de yüzü gözü hep açıktı, göstersin diye uğraşmadık
Ayy cok iyi maşallah kizceye40 dk falan sürdü canım. Benden önceki hanım çıktığında eşiyle konuşuyordu onların 1 saatten fazla sürmüş, amniyosentez istemişler falan. Bende çat çat o normal bu normal falan ölçümlerden sonra konulacak bişi kalmadıdoktor ısarlarla sorunuz var mı diye sordu aklımıza soru bile gelmedi soracak. O yüzden sanırım kısa sürdü diğerlerine göre soru falan sormayınca, bi de yüzü gözü hep açıktı, göstersin diye uğraşmadık
Oooooooooy oooy bu nediiiiirYok yok geç olmaz hiç sıkma canını:) hatta ben geçen hafta gidecektim ama normal kontrole gittim, biraz daha büyüsün de detaylıda daha net göreyim diye erteledim. Bayramdan sonra da yine normal kontrole gidcem 23+1 de:) en son kızım bak böyleydi fındık burunelimde olsa hergün giderim görmeye
Sen hangi hastaneye gidiyordun kuzum soylemistin sanirim ama. Bu ara cook unutkanim40 dk falan sürdü canım. Benden önceki hanım çıktığında eşiyle konuşuyordu onların 1 saatten fazla sürmüş, amniyosentez istemişler falan. Bende çat çat o normal bu normal falan ölçümlerden sonra konulacak bişi kalmadıdoktor ısarlarla sorunuz var mı diye sordu aklımıza soru bile gelmedi soracak. O yüzden sanırım kısa sürdü diğerlerine göre soru falan sormayınca, bi de yüzü gözü hep açıktı, göstersin diye uğraşmadık
Ay o dert bende de var dün sıcakta zor bela markete gittim süt almaya 1 saat markette dolandım süt almadan gelmişim eveSen hangi hastaneye gidiyordun kuzum soylemistin sanirim ama. Bu ara cook unutkanim
Ben şu an bir hastanede değilim hayatım. Doktorun muayehanesine gidiyorum. Doğum zamanı anlaşmalı hastanesine gideceğiz. O da muhtemelen acıbadem kozyatağı ya da acıbadem koşuyolu olack. Daha onu netleştirmedik. Hele hele şu riskleri kritik günleri bi atlatalım doğum o kadar uzak geliyor kiSen hangi hastaneye gidiyordun kuzum soylemistin sanirim ama. Bu ara cook unutkanim
Evet geçen biz de konuştuk aynı şeyi. 3,7 mm iken ne sevinmiştim minik mercimeğim diye. Şimdi 25-26 cm olmuş ağzı burnu var resmenOooooooooy oooy bu nediiiiirAllahım ne zaman böyle büyüdüler bunlar daha dün koca kafalı birer yaban mersini değiller miydi ya bu fotoğraf çok duygulandır beni Allahım sen aklıma mukayet ol ya benim kızım da mı böyle karnımda şimdi koca bebek olmuşlaaaar
Fizikselden önce psikolojik olarak o kadar zor bir süreç ki, Allah herkesi sıkıntısız yürütsün bu yolda inşallah.Maşallah çok sevindim güzel geçmesine sağlıklı olmasınaDarısı bizlere inşallah. Amniyosentez dün gittiğim perinatolojide de yapılacaktı üzüldüm kadının haline gözümün önünde masada hazırlık yaptı hemşire ayyy allah herkese mutlu mesut ayrılmayı nasip etsin detaylıdan, bebişle alakalı her durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?