Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Maşallahparmağini emiyor galiba prenses

Yaaa ne güzel kardeşi olacak ben tek çocuğum kardeşi olanlara hep imrenerek büyüdüm çok güzel olmuş birlikte büyürler işte

Sağolun kızlar haber vericem sen nasılsın canm
Canım nasıl olayım korkudan kalkamıyorum bebek dikişlere baskı yapıyor ayakları ile itiyor canım yanıyo ara sıra. Onun haricinde çok şükür kanama vs yok yarın detaylı ultrasonum var insallah orda bari sorun çıkmasın diyorum . Sorduğun için teşekkür ederim

Maşallahkucuk prensese detayli tarama ne kadar surdu canim
40 dk falan sürdü canım. Benden önceki hanım çıktığında eşiyle konuşuyordu onların 1 saatten fazla sürmüş, amniyosentez istemişler falan. Bende çat çat o normal bu normal falan ölçümlerden sonra konulacak bişi kalmadıdoktor ısarlarla sorunuz var mı diye sordu aklımıza soru bile gelmedi soracak. O yüzden sanırım kısa sürdü diğerlerine göre soru falan sormayınca, bi de yüzü gözü hep açıktı, göstersin diye uğraşmadık

Maşallah çok sevindim güzel geçmesine sağlıklı olmasına Darısı bizlere inşallah. Amniyosentez dün gittiğim perinatolojide de yapılacaktı üzüldüm kadının haline gözümün önünde masada hazırlık yaptı hemşire ayyy allah herkese mutlu mesut ayrılmayı nasip etsin detaylıdan, bebişle alakalı her durumdan.

Ayy cok iyi maşallah kizceye yesinler prensesi annesini üzmemiş

Oooooooooy oooy bu nediiiiir Allahım ne zaman böyle büyüdüler bunlar daha dün koca kafalı birer yaban mersini değiller miydi ya bu fotoğraf çok duygulandır beni Allahım sen aklıma mukayet ol ya benim kızım da mı böyle karnımda şimdi koca bebek olmuşlaaaar

Sen hangi hastaneye gidiyordun kuzum soylemistin sanirim ama. Bu ara cook unutkanim

Sen hangi hastaneye gidiyordun kuzum soylemistin sanirim ama. Bu ara cook unutkanim
Ben şu an bir hastanede değilim hayatım. Doktorun muayehanesine gidiyorum. Doğum zamanı anlaşmalı hastanesine gideceğiz. O da muhtemelen acıbadem kozyatağı ya da acıbadem koşuyolu olack. Daha onu netleştirmedik. Hele hele şu riskleri kritik günleri bi atlatalım doğum o kadar uzak geliyor ki

Evet geçen biz de konuştuk aynı şeyi. 3,7 mm iken ne sevinmiştim minik mercimeğim diye. Şimdi 25-26 cm olmuş ağzı burnu var resmen

Fizikselden önce psikolojik olarak o kadar zor bir süreç ki, Allah herkesi sıkıntısız yürütsün bu yolda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…