- 5 Şubat 2025
- 197
- 299
- 18
- 37
Allahımmm yanlız değilim valla çok sevindimHahahhahhaha ben de 18 ekimdeki antalya cem yılmaz etkinliğine gidiyordum sonra aaa ben o gün doğuruyorum tahmini doğum tarihi demiştim hahahaha
Valla iyi ki siz varsınız da kendimi yalnız hissetmedim şu an:)))) benim de aklım hala tatilde:) en son bebek kaç aylıklen tatilde rahat edilir videoları izliyordum:))yaa bence de çok güzel,hem kedi hem köpek hem de bebek
hahahahahha,ya sen ben misiiinnben iki gün önce aralık'a yurtdışı bileti aldım,2 aylık bebemi bırakıp gidicekmişim kafam o kadar gitmiiş
Bu arada bence gitseydin cem yılmaz a da değişik bir anı olurdu orda doğursanHahahhahhaha ben de 18 ekimdeki antalya cem yılmaz etkinliğine gidiyordum sonra aaa ben o gün doğuruyorum tahmini doğum tarihi demiştim hahahaha
Hiç öyle düşünme bak deneyememişsin, bir daha gitmek için bahanen var artıkkkkkk:)))Biz Amsterdam'da iki gece kaldık çok keyifliydi ama domuz eti ve malum kekleri çok merak ediyordum yiyemedim bu açıdan eşimi kıskandım tatil boyunca ☺
Valla avrupa falan çok rahat gidilir bence bebelerle. Ben taylanda el kadar pusetli bebeklerle tatile gelenleri bile görmüştüm.Bebişleri bırakcamız kimse yok onlarsız da gitmek istemeyiz babaları bakar artık ben tadını çıkarırım umarım
Valla ben de sizin gibiyim,zaten riskli gebe olduğum için yazın tatil yapabilecek miyim o bile meçhul (yola çıkmak ve tatil için doktorumun izni gerekli) bari sonrasına plan yapayım diyorum ama tabi bebek birazcık da olsa büyüse iyi olurValla iyi ki siz varsınız da kendimi yalnız hissetmedim şu an:)))) benim de aklım hala tatilde:) en son bebek kaç aylıklen tatilde rahat edilir videoları izliyordum:))
Ben de öyle düşünüyorum takarız peşimizeValla avrupa falan çok rahat gidilir bence bebelerle. Ben taylanda el kadar pusetli bebeklerle tatile gelenleri bile görmüştüm.
Evet canım teşekkür ederim, bizim binayı yapan müteahhit ne asansör yapmış sağolsun ne asansör yapılacak yer bırakmış halbuki cadde boyunca bütün binalarda da var. 4 kat da zorlar diye düşündük hem hafif hem tek elle kapanıyorHayırlı olsuuun, kabin en güzeli ya. Arabaya kapı önüne uçağa her yere sığıyor ve hafif. Tek başına rahatça indirip çıkarabilirsin. Sizinki de tek elle kapanıyor sanırım güle güle kullanın
Oturma simidini hiç duymamıştım canım bakayımm ama tuzu kesersem de tansiyonum düşüyor, daha doğrusu zaten düşük o yüzden tuzlu yemek zorundayım iki arada bir derede kalma durumukuzum çözümü buldum oturma simidi+ tuzsuz yemek. geçti ödemim de agrım da aşırı hafifledi
Maalesef öyle birkaç gün izin alabileceğim bir iş değil canımresmen ceken bilir agrisi, tam agrisi da diyemiyorum zira acisi gibi de bir sey, benim boyle vajen dis dudaklarina kadar vuruyor aci. insanin hic yasamadigi bir agri/aci olunca ne oluyor yahu diyorsun. gerci ben boyle durumlarda artik, ayy kesin hamilelik diyorum.vulvar varis de oluyormus mesela, bacaklari kaldirmak o nedenle de onemli. yuruyusum degisti zaten normalde bacak bacak ustune atmadan asla oturamayan ben saldim cayira mevlam kayira modundayim. ayrica ne is yapiyorsun bilmiyorum tabii de, benim gozumde butun isler bekleyebilir saglik disinda, bir gun gitmesen birkac gun gitmesen bir sey olmaz. kendini iyi hissetmen onemli. vucut bambaska bir duruma alistiriyor kendini, kolay degil. fizik tedavi iyi bir cozum olabilir, yoga/pilates bunlar da iyi cozum olabilir. magnezyum kullanmiyorum su an. doktor yazdi her istimale karsi ama, detayli ultrason oncesi tum kan degerlerimin tahlilini istemistim, orada cok sukur degerler normal cikinca, bi’ eksiklik yok dayanabilirsen 7. aya kadar dayan kullanma dedi. kramp cok oluyorsa magnezyumu oneriyorlar aslinda. benim su ana kadar sadece bir kere sol baldirimda oldu, o nedenle ihtiyacim olmayan takviyeyi almayayim diye dusundum.
Hahahahah ordan doğuma gitsem mükemmel olurdu gerçektenBu arada bence gitseydin cem yılmaz a da değişik bir anı olurdu orda doğursan
Amin canım inşallahGözünüz aydın canım çok mutlu olsunlarben ee bu sabah idrsrı teslim ettim 1 protein çıkmıştı korkmayım o zaman. Seninkini daha yüksek hatırlıyorum. Büyümüş yavrucağın da maşallah çok oynama ve yorulma
Ah verdi teyzesi verdio kadar net şahane bir foto ki kilomdan dolayı karnım hiç büyümedi içteki boşluğu dolduruyor yavrum. O foto olmasa hareketleri karnım seyriyo diye düşünecektim. Yatınca hatırlat hocaya, resim verdikleri usg nin başlığı farklı. Ha bu arada pozisyon bulmazsa veremez onu. Bana ara verdi bi gofret ye wc ye gir dedi öyle gördük
Geçmiş olsun canım magnezyum iyi gelebilirKızlar çatı ağrısı yaşayan varmı. Üst bacakların iç kısımları rahime doğru uzanan iç bacak kısmı
Ölüyorum ağrıdan hareket edemiyorum
Ara ara mı oluyor hep mi ?Kızlar çatı ağrısı yaşayan varmı. Üst bacakların iç kısımları rahime doğru uzanan iç bacak kısmı
Ölüyorum ağrıdan hareket edemiyorum
Çok geçmiş olsun. Şimdi ne olacak peki istirahat mi edeceksin herhangi bir riskten bahsetti mi?
Ya canım çok geçmiş olsun dinlen falan dedimi doktor benim de başlar da vardı ama kayboldu doktor önemsiz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?