Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
yaa bence de çok güzel,hem kedi hem köpek hem de bebek
hahahahahha,ya sen ben misiiinn ben iki gün önce aralık'a yurtdışı bileti aldım,2 aylık bebemi bırakıp gidicekmişim kafam o kadar gitmiiş
Valla iyi ki siz varsınız da kendimi yalnız hissetmedim şu an:)))) benim de aklım hala tatilde:) en son bebek kaç aylıklen tatilde rahat edilir videoları izliyordum:))

Valla iyi ki siz varsınız da kendimi yalnız hissetmedim şu an:)))) benim de aklım hala tatilde:) en son bebek kaç aylıklen tatilde rahat edilir videoları izliyordum:))
Valla ben de sizin gibiyim,zaten riskli gebe olduğum için yazın tatil yapabilecek miyim o bile meçhul (yola çıkmak ve tatil için doktorumun izni gerekli) bari sonrasına plan yapayım diyorum ama tabi bebek birazcık da olsa büyüse iyi olur

Evet canım teşekkür ederim, bizim binayı yapan müteahhit ne asansör yapmış sağolsun ne asansör yapılacak yer bırakmış halbuki cadde boyunca bütün binalarda da var. 4 kat da zorlar diye düşündük hem hafif hem tek elle kapanıyor

Maalesef öyle birkaç gün izin alabileceğim bir iş değil canım Allahtan yorucu değil o yüzden günleeer sonra ilk defa bugün baya hafiflediğini hissettim maşallah diyeyim. Ben masa başı çalıştığım için magnezyumu gebe kalmadan önce de 1 senedir her gün kullanıyordum şimdi de devam ediyorum onsuz napardım bilmiyorum hayat kalitesini arşa çıkarıyor uykuları düzenliyor canım magnezyumum

Ay tatil kanayan yaram bu yaz riskten kesin gidemem ama seneye gidilir tam tatlı zamanları hatta şöyle mayısta doğumumuz olsaydı yazın da giderdim ben

Amin canım inşallah

Selam herkes iyidir inşallah

Çok geçmiş olsun. Şimdi ne olacak peki istirahat mi edeceksin herhangi bir riskten bahsetti mi?

Aşırı aşağıda değil dedi canım yatak istirahati falan vermedi. Ben küçük şehirde yaşıyorum pazar günü Ankara'ya yola gideceğim detaylı ultrason için onu da sordum, uzun mesafe değil gidebilirsin dedi ama insan tedirgin oluyor. İşe gidip geliyorum ama ayakta kalmamaya yorulmamaya çalışacağım. Detaylı ultrason yapan doktora da danışırım baya tecrübeli bi perinatolog

Ya canım çok geçmiş olsun dinlen falan dedimi doktor benim de başlar da vardı ama kayboldu doktor önemsiz demişti

Teşekkür ederim canım yatak istirahati vermedi ama kendimi yormamaya çalışacağım. Bu kist bende 3 yıldır var ve küçülmedi hamilelikte 6,5 cm olarak duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…