Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Merhaba. Hayır suyu için gayet normal dedi, bebeğin iriliği ile ilgili de bir şey söylemedi. Her şey yolunda şeklinde yorum yaptı 45 dk bakıp. Yani çoğu doktor muhakkak tavsiye etmiyor mu zaten? Ben ezberlerin dışına çıkan, hastaya-anneye saygı gösteren ve yapılmaması durumunda başka seçenekleri tavsiye eden doktorları dinlemek istiyorum Herkesin kendi seçimi elbette.

Kızlar dünden bu yana sağ alt karın bölgemde ağrı var bugün işe de gitmedim 12 ye kadar da uyudum yani deliksiz olmasa da iyice dinlendim. Ağrı bu seferde kasık bölgesine doğru yayılıyor yani aciliyetli bir durum gibi görmüyorum ama şaşırıyorum bugün 20 haftalık oldu daha neyin ağrısı bu diye

Hangi magnezyumu kullanıyosunuz bi bende işe yaramadı herkes memnun oysaki ne ağrım sızım geçti ne uykularım düzenli hatta daha fena geceleri çok zor dalıyorum uykuya
Bana doktorum magosit yazmıştı 365 mg normalde uykuya dalmakta zorlanırım 1 aydır her akşam uyuyakalıyorum bir de vücut ve baş ağrılarım çok artmıştı ağlayarak basıyordum ayağımın üzerine şuan yine var ama daha iyiyim, kabızlığı da önledi. Alınabilecek max verimi aldım galiba

Benimde iki gün öyleydi geçti ama ben biraz yoruldum ondan sanırım. İki gündürde malesef bel ağrım başladı ve fıtık kısmım ağrıyor. Pazartesi Diyarbakır’a randevu aldım

Benimde iki gün öyleydi geçti ama ben biraz yoruldum ondan sanırım. İki gündürde malesef bel ağrım başladı ve fıtık kısmım ağrıyor. Pazartesi Diyarbakır’a randevu aldım
Yorgunluktan mı oluyor acaba ya sinir oluyorum bu tarz ağrılara takmasam da korkutuyor ara ara. Bi git doktora bakalım ne diyecek. Fıtık bölgesindeki o iğrenç ağrı da çok zor

Offf o fıtık yok mu bende bir de siyatik sorunu var hamileliğin 12.haftasından beri çekiyorum şu ağrıları asla da geçmiyo. Bazen hiç olmuyo bazen de oturtmuyo bile. Allah şifa versin inşallah

Benim her hafta başında ağrım oluyo bir gün sonra geçiyo. 20 ye girince de olmuştu sonra geçti büyüyor olarak görüyorum

Baginin modellerine bakabilirsin canım bir arkadaş almış neo 2 çok iyi easyfold çok güzel
Hemen not alıyorum şık bir model gibi duruyor çok teşekkür ederim
Ah ben de sizin gibiyim bir şey alınca kullanım kılavuzu okuyan kıyafet bile alsam iç etiketini tek tek okurum dediğiniz modeli bir arkadaş daha önermiş 2 tıklı olarak incelenecek sıramda yükseldi çok teşekkür ederim
ben aren ismini çok istedim oğluşumuz için ama eşim absürt isim koymak istemedi Göktuğ olacak inşallah
Ahahshsh adıyla yaşasın inşallah bu sene bebişlerin babası Türk ismi akımına uydu galiba hepsinde aynı istek ve tutku

Evet teyzemin oğlu da kızı için Gökçe ismini istiyor babalara bir şeyler olmuş

Canım ben bazen regl olacağım sanıyorum 22 haftalık oldum bugün. Dün detaylı ultrasonda yaptığı hareketleri görmesem ben de senin gibi endişe ediyordum. Ama yani o hareketlere az bile ağrıyor dedim resmen içimde çubuk gibi bacaklarını bir geriyor dürtüyor o kadar normal geliyor ki şu an o ağrılar hatta artık hareket ettiğini anlıyorum ağrım olunca her hareketi tekme gibi hissedemiyoruz çünkü

Benim birkaç gündür özellikle geceleri döndüğümde sağ alt karın bölgemde keskin bir ağrı oluyor. Birkaç dakika kıpırdayamıyorum bile sonra geçiyor. Doktora sorduğumda normal demişti rahim genişliyor, kaslar geriliyor vs.

Bu arada bebeğin tekmelerini hisseden var mı aranızda 20. haftadayım bir haftadır eşim bile elini koyunca hissediyor. Ben içeriden hareketlerini doğru düzgün hissedemeden tekmelere başladı. Suyum azdı onun etkisi var mıdır bilmiyorum günde 3 litre su içmeye başladıktan sonra tekme hissetmeye başladım.

Canım ben 16. haftada hissetmeye başladım yarın 19 haftalık olcaz. Başlarda günde bir iki dinlenirken hissediyordum şuan gün içerisinde de hissetmeye başladım, hem de daha güçlü tabi Özellikle meyve ya da çikolata yediysem daha belirgin oluyor

Yaa çok erkenmiş. Ben hep çevremde de 18 haftayken yavaştan hareketlerini hissetme başlıyor diye duymuştum. Ben hiç hareketlerini hissedemeden tekmeler başladı o yüzden şaşırdım

Evet evet bu model güzel YouTube dan video izlediyseniz zaten daha detaylı görürsünüz kullanımını

Yaa çok erkenmiş. Ben hep çevremde de 18 haftayken yavaştan hareketlerini hissetme başlıyor diye duymuştum. Ben hiç hareketlerini hissedemeden tekmeler başladı o yüzden şaşırdım
aslında hep hissediyoruz da konduramıyoruz bence, minik minik gaz hareketi gibiydi sonraki haftalarda pıt pıtlara dönüştü. bana doktor sordu hissedip hissetmediğimi ultrasonla eş zamanlı olunca emin oldum, yoksa dediğiniz gibi çok erken

Evet bu sıra çok fazla Umay’lar Gökçe’ler ama çok güzel isimler bence ,sizin kızın ismide çok çok güzelmiş aylin’ni niz adıyla yaşasın ömrü uzun bahtı güzel olsun ay ışığı gibi parlasın

Belki de. Sağlıkla gelsinler de razıyız gece gündüz tekmelerine

Kızlar bez stoğu yaptınız mı? Bana önceden almak çok mantıksız geliyor kaç kilo doğacak kaç kilo alacak bilmiyorum, pişik alerji yapacak mı bilmiyorum, ama instada falan hazırlık yapanları gördükçe de kafam karışıyor. Nerdeyse doğuma kadar zıbın bile almıycam kilo konusundan emin olamadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…