Banada çok ince tabaka halinde sür ded ama yinede ikinci bir görüş içimi rahatlatır canımBenimde elimde tırnak Eti kanaması var içten hatta uzadıkça içinden kıymık gibi kan birikip kırılıyor sadece suda sizliyordu banada hamilelikte oldu kortizonlu Krem verdi doktor ince sür diye doktora sordum sürebilirsin demişti belki tırnak diyedir bence Danış için rahat etsin kuzum
Estağfurullah bilgi verecek yetkinlikte değilim ama doktorlardan dinlediğim kadarıyla öyle bir noktada sertlik genelde bebeğin bir uzvu oluyor. Başı poposu sırtı vsBenim dün sağ tarafta bir yer taş gibiydi canım sancı şeklinde değil ama sertlik vardı yani bunun hakkında bilgin var mı
ayy benim de Beybisim böyle ya bazen çık hareketli bazen hereketsizlikken korkuyorum, hemen sizlere yazıyorumo bir anlık korku yetiyor, sonra kendimi sakinleştiriyorum. Canım sağ üst tarafı taş gibiydi dün bütün gün her tarafı değil, bir yerini dayamış olabilir mi
Evde pamuk kullanacağım, ev dışı kullanım için de bunu tercih ettimArkadaşlar merhaba.Hepinize sağlıklı günler .Aldığınız veya önerdiğiniz ıslak mendil var mı? Ben hala bulamadım .İçerik olarak en temizi hangisi acaba?
Yatak odasının beşiği ikea, iç yatağını yataştan aldımPark yatak alan kızlar bir sorum var. İçine yatak olarak ne aldınız ? 70x110 benim aldığım, içine yatağa bir türlü karar veremedim
İveeeet benim 1 haftadır göbek deliğimin üst tarafından başlayarak sağa doğru yayılan bir ağrım vardı çok canım acıyordu, doktor salı günü sırtını dönmüş sırtı burda dedi. Yani popo veya sırtı geldikçe canım acıyor. Dün de geceyi kötü geçirdim hem poposunu çekmedi çok acıttı hem de braxton hicksin babasını çektim. Artık bence normal böyle şeyler o yüzden çok umursayamıyorum.Estağfurullah bilgi verecek yetkinlikte değilim ama doktorlardan dinlediğim kadarıyla öyle bir noktada sertlik genelde bebeğin bir uzvu oluyor. Başı poposu sırtı vsSancı, düzenli kasılma, kanama, su vs yoksa çok dert edinmemeliymişiz bunu çok iyi öğrendim. Bi dönem her gariplikte o kadar acile gittim ki çok yıprandım. Sonra bi salayım dedim elhamdulillah o gariplikler de gitti yani insan biraz da çekiyor böyle şeyleri kendine
Benim de akıntım var ama sarı veya yeşil değil normal beyaz akıntılarım oluyor o başladı 1 haftadır. Mantar vs dediğin için söylüyorum doktora gitsen tahlil, test, fitil bir şey yapılsa?Kızlar benim de vajinal akıntım çok arttı birkaç gündür, hamileliğin başından beri sarı yeşil akıntım vardı, mantarım da var ama birkaç gündür akıntı hem çok arttı hem de dünden beri topak topak geldiği oldu birkaç kere
Olabilir tabi bazen aşağıda toplanıyor mesela kaburgamın altı boş boş oluyor dokunuyorum içine göçüyor bazen tam tersi yukarıda oluyor ta kaburgalara kadar dayanıyor geçen başı aşağıda sırtı sola dayalı mideden sağa doğru karaciğere doğruda bacakları atmış dedi doktor c gibi yani tam sırtının olduğu yer özellikle daha sert oluyorSancı hiç olmadı canım, sadece sağ üst tarafı dün tüm gün taş gibiydi hissetmedim hiç. Tamamı değil ama belli bir kısmı, bir tarafını dayamış olabilir mi oğluşum
Biz geçen hafta sonu boya işini hallettik bir arkadaşımın yardımı ile de evi temizledik bitti sayılır bir yatak odası kaldı cam silinip tül yıkansa iyi olacak
Ben bütün evi komple temizlemiştim 35. hafta gibi tekrar biraz üstünden geçerim o kadar. Evi zaten her gün temizliyorum her şey çalışıyor evde o yüzden çok yapılacak bir şey yok.
Difrize atılacaklari atıp başlayacağım inşallah biraz ağırlaştım, normalde bı abla cagircaktim ama taşınalı 2 ay oldu 2 ay önce her şeyi yıkayıp yerleştirmiştim bunda da sadece perde cam var ona da eşim yardım eder perde takmaya o yüzden bu hafta başlarım gibi
Biz bebiş doğduktan sonra yapamayız diye yıllardır ertelediğimiz ne tadilat varsa yapalım diye dahiyane bir karar almıştık eşimleŞimdi onun acısı çıkıyor ama görümcem sağolsun yardımcı oluyor.Yoksa benim artık büyük işleri yapmaya gücüm yetmiyor valla
Bende dün perdeleri yıkadim eşim taktı. Bebişin ve benim eşyalarımı tam ufak tefek konulacaklar var sadece. Dolap içlerini düzenlemek llazım camları silmem lazım. Büyük işleri şimdi yapıp doguma yakında bir süpürgeyle toz alındımi tamamdır.Ben halılarımı verdim hafta sonu da temizlik için bi abla gelecek
Ben kendi hastanemde de aynı şekildedir diye düşünüyorum yani her ne kadar oda kişiye özel olsa bile on kişiyi doldurmaya izin vermezler herhalde. Gelmek isteyenler koridorda bekleme koltukları var orada beklerler nasıl olur mesela çoğu zaman eşim yanımda olur ara sıra o yorulduğunda veya bir ihtiyacı olduğu zaman o gider yerine annem girer annem çıkar başka biri girer o şekilde idare edebiliriz diye düşünüyorum ben deBenim doğum yapacağım hastane eğitim araştırma hastanesi gebe okuluna gittik eşimle birlikte o da bazı derslere eşlik etti benimle birlikte. Bize doğumhaneyi gezdirdiler doğum için orada kalacağız, anne adayı yanında kimi istiyorsa sadece o girebiliyormuş. Ben tabii ki de eşimi istiyorum. O yüzden anne adayı sancı çekerken annenin, babanın, kardeşin, akraba, komşu, arkadaşın benceeee işi yok. Şimdi sizin hastanede süreç nasıl işliyor bilemediğim için ben haber veripte giderim ama senin hastanende eğer odaya alınıyorsa bence de haber vermemelisin. Mahremiyet çok önemli doğumda…honeydukes
Yataşta hangi model acaba ben de baktım da karar veremedimYatak odasının beşiği ikea, iç yatağını yataştan aldım
Ben hastane için paddlers in ıslak mendili ve bebek bezini aldım.İslak mendili dokusunu falan beğendim ama parfüm kokuyor .Annem pamukla falan uğraşmaz diye aldim sadece hastanede kullanirim zaten.Evde pamuk su kullanırım oğlumda öyle yapmıştım.Esimede bahsettim o da pamuk kullan nereden çıktı ıslak mendil diyoArkadaşlar merhaba.Hepinize sağlıklı günler .Aldığınız veya önerdiğiniz ıslak mendil var mı? Ben hala bulamadım .İçerik olarak en temizi hangisi acaba?
Kolay gelsin canım artık zor oluyor iş yapmakBende dün perdeleri yıkadim eşim taktı. Bebişin ve benim eşyalarımı tam ufak tefek konulacaklar var sadece. Dolap içlerini düzenlemek llazım camları silmem lazım. Büyük işleri şimdi yapıp doguma yakında bir süpürgeyle toz alındımi tamamdır.
Bunu aldımYataşta hangi model acaba ben de baktım da karar veremedim
Benim eşim çalışıyor ve doğum izni 5 gün ama ben ayarlarım birşeyler diyor bakalım. Bundan dolayı bizimkiler sırayla git gel yapacak bir hafta benim ailem bir hafta eşimin ailesi gelecek diye konuştuk ama nasıl olur bilmiyorum. Evi temizlemeye başlıyoruz artık beşik dolap vs kurulacak daha çok iş var.Kesinlikle, ben bu süreci sadece eşimle yaşamak istiyorum keşke anlayış gösterseler
Biliyor musun aynısını düşündüm benim annem de çok hassas biri ve beni o şekilde görsün istemem asla. Kendi de etkilenir farkında değil yardımcı olurum diye düşünüyor ama iyilik yapmıyor bu şekilde
Bana da o kadar beklemez gibi geliyor 37’yi bitirirsem şükrederimBen de kaynanamı severim faydası da olabilir belki ama yine de yalnız olmak daha iyi gibi geliyor. Gurbette yurtdışında doğum yapanlar nasıl yapıyor sonuçta :’) Benim hastanemde doğumhane hariç odaya alıyorlar en azından sadece eşimi alırlar
Yukarıda odada beklemelerinde sorun yok zaten tabii ki, benim kastettiğim ben odada açılma bekleyip sancı çekerken etrafımın kalabalık olması. Sonuçta hastaneye gittiğin an doğuma alınmayacaksın yeterli açıklığa kadar odanda takılacaksın sonra doğumhaneye indiriyorlar. O yüzden hastaneye giderken haber vermem. Doğumdan önce kaç saat sancı çekicem belli olmaz çünkü
Olması gereken o ya olmadı hastanenin kuralı böyle falan diye sallarım
Ben de asla psikolojik olarak rahat olacağıma inanmıyorum o şekilde. Masaj yapılması gerekiyorsa eşim yapar duşa girip rahatlayacaksam o yardımcı olur ben bu şekilde rahat ederim ama belki başkası o aşamalarda annesi veya bi başkası olsun ister yanında, tamamen tercih meselesi bence
Aynen asla istemiyorum falan demedim onlara da, bakarız duruma göre diye geçiştirdim çünkü dediğin gibi eşimin herhangi bir anlamda yeterli gelmediği zamanlar olabilir, o anki psikolojiyle anne diye ağlayabilirim jdjdjsjs Hiç yaşamadığım için kestiremediğim bir süreç
Son söylediğini ben de duydum bu her şey için geçerli bence, bi işi o iş olduktan sonra haber vermek en güzeli. Benim annem çok hassas ve bana düşkündür gelene kadar kimbilir neler kurar kafasında bi de şehir dışından atlayıp gelecek
MerveeeGrubumuzun bilmem kaçıncı bebeği artık sayamıyorum maşallah size Allah hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin
Haydi güzel haberlerle inşallahPazartesi başka bi hastaneye randevu aldım oraya gideceğim bakalım aynı şeylerimi söyleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?