Ama şimdi alıştı 4 yaşında çikolata yemez zararlı der biliyor çünkü dokundugunuoy kıyamam ona çok iyi anlıyorum minnoşu inşallah bunlar babayiğit olurlar ya hassasiyet çok zor çünkü
kanamam varken depend kullanmıştım bende, baya rahat ettiriyor diğer markalara göre. sleepy sanki eskiden daha iyiydi diye düşünüyorum bu aralar her şeyi çok dandik sankiAy of sadece kotex bir de beeeelki sleepy o da zorda kaldırsam yoksa yok. Ama şu doğumda şey kullandım ben depend o da çok iyi, şu kötü süreçleri bitirince yine sipariş vermeyi düşünüyorum aynısından.
Bilmiyorum ki ben nerdeyse 13-14 aydır hamileyim doğru düzgün ped bile almadımkanamam varken depend kullanmıştım bende, baya rahat ettiriyor diğer markalara göre. sleepy sanki eskiden daha iyiydi diye düşünüyorum bu aralar her şeyi çok dandik sanki
Ya her bebek farklı oluyo işte prima hiç iyi gelmedi oğluma mesela değişerek hangisi iyi geliyo deneyimledik her markayı denedim nerdeysebende kotex kullanabiliyorum sadece parfümsüz diye sanırım
benim kız kardeşimde de prima molfix alerji yapmıştı sadece bimin bebek bezini ve ıslak mendilini kullanabildikbir de bepanthenin ıslak mendili iyi gelmiştii, acaba bizim bebişler nasıl olacak çok merak ediyorum
akıllı çocukAma şimdi alıştı 4 yaşında çikolata yemez zararlı der biliyor çünkü dokundugunu
Ben oğlumda sprey şişesine temiz su koyuyordum onu pamuğa sıkıyordum ,öyle temizliyordum.Bu çocuğumda da öyle yapmayı düşünüyorum. Ama poposu üşümesin diye şimdi 250 ml falan ,fazla pahalı olmayan termosa günlük ılık sıcak arası su koysam onu pamuğa döksem diyorumAyyyy kesinlikle haklısın günlük hazırlamak steril etmek lazım kutunun içinde dediğin gibi küflenir yani dura dura. En iyisi günlük kullanılacak kadar hazırlamak ve temizlemek. Hahahha dimiiii bağırsaklarım mı diye şüphelenmiştim
Ama insanlar anlasa birde illa çikolata yemek zorunda sankiakıllı çocuk
Çok mantıklı gerçekten böyle yapılabilir doğsunlar da deneyelimBen oğlumda sprey şişesine temiz su koyuyordum onu pamuğa sıkıyordum ,öyle temizliyordum.Bu çocuğumda da öyle yapmayı düşünüyorum. Ama poposu üşümesin diye şimdi 250 ml falan ,fazla pahalı olmayan termosa günlük ılık sıcak arası su koysam popişi usumese mi diyorum
evde depend de var kotexin gece pedi de var malum dönemden, ben de almayı düşünmüyorum uzun bir süre yeter sanırım, zaten öncesinde de düzenli regl olmuyordumBilmiyorum ki ben nerdeyse 13-14 aydır hamileyim doğru düzgün ped bile almadımlohusalıkta depend aşırı rahat oldu gerçekten.
amaaaan çok biliyor onlar yaAma insanlar anlasa birde illa çikolata yemek zorunda sanki
Giyilebilir külot olanı bu ilk 10 gün falan aşırı iyi olduevde depend de var kotexin gece pedi de var malum dönemden, ben de almayı düşünmüyorum uzun bir süre yeter sanırım, zaten öncesinde de düzenli regl olmuyordum
günde kaç tane kullandınız, kanama miktarı açısından merak ettimGiyilebilir külot olanı bu ilk 10 gün falan aşırı iyi oldu
Kilot olan sezeryan için rahatlık oluyo benim çok az kanamam olduGiyilebilir külot olanı bu ilk 10 gün falan aşırı iyi oldu
Canım olur öyle ben de doğum yapalı şurda kaç ay oldu sanki beynim her şeyi sıfırladıgünde kaç tane kullandınız, kanama miktarı açısından merak ettimya sözde hemşireyim ama o kadar cahil hissediyorum ki kendimi. asla nasıl doğurcam nasıl emzircem falan değil de doğumhaneden giyinip mi çıkarım acaba falan diye dertlerim var şuan hiç bilmiyorum süreci çünkü ben işin bebek kısmındaydım genellikle
Ya çok göreceli gerçektenKilot olan sezeryan için rahatlık oluyo benim çok az kanamam olducok oluyo falan diyorlardı ama kişiye göre değişiyor sanirim
evet ya kimse hatırlamıyor doğumdan sonraki 2 ayı. konuştuğum herkes ne yaptığını ne konuştuğunu unutmuşCanım olur öyle ben de doğum yapalı şurda kaç ay oldu sanki beynim her şeyi sıfırladıgünde iki tane net kulandım ilk gün üç tane ama benim çok kanamam yoktu. Sonrasında arttı iki paket kullandım ben 20 tane ama ben dört gün hastane yatmıştım o büyük kanamalı zamanlarda hasta bezi vardı bende. Şöyle diyim 3 paket çoook rahat yeter.
Ya çok göreceli gerçekten
Bende geçenlerde düşündüm ben sezeryandan sonra ne kullandım ped mi acaba diye,yok aklıma gelmiyorCanım olur öyle ben de doğum yapalı şurda kaç ay oldu sanki beynim her şeyi sıfırladıgünde iki tane net kulandım ilk gün üç tane ama benim çok kanamam yoktu. Sonrasında arttı iki paket kullandım ben 20 tane ama ben dört gün hastane yatmıştım o büyük kanamalı zamanlarda hasta bezi vardı bende. Şöyle diyim 3 paket çoook rahat yeter.
Ya çok göreceli gerçekten
Öyle ya beni komaya sokuyor hele bide hamilelik ilerledikçe daha da kötü oluyor insanOfff o fıtık yok mu bende bir de siyatik sorunu var hamileliğin 12.haftasından beri çekiyorum şu ağrıları asla da geçmiyo. Bazen hiç olmuyo bazen de oturtmuyo bile. Allah şifa versin inşallah
Benim aklımda kalan gaz çıkaramadığım için 2 gun hastanede kalmakBende geçenlerde düşündüm ben sezeryandan sonra ne kullandım ped mi acaba diye,yok aklıma gelmiyor
rahim de büyüyor yoruluyoruz da oluyor yada çok oturur pozisyonda kalırsak oluyor. Mesela doktorum yarım saatten fazla sabit oturma kalk yürü sonra uzan bi daha oturursun demiştiYorgunluktan mı oluyor acaba ya sinir oluyorum bu tarz ağrılara takmasam da korkutuyor ara ara. Bi git doktora bakalım ne diyecek. Fıtık bölgesindeki o iğrenç ağrı da çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?