Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
kanamam varken depend kullanmıştım bende, baya rahat ettiriyor diğer markalara göre. sleepy sanki eskiden daha iyiydi diye düşünüyorum bu aralar her şeyi çok dandik sanki

kanamam varken depend kullanmıştım bende, baya rahat ettiriyor diğer markalara göre. sleepy sanki eskiden daha iyiydi diye düşünüyorum bu aralar her şeyi çok dandik sanki
Bilmiyorum ki ben nerdeyse 13-14 aydır hamileyim doğru düzgün ped bile almadım lohusalıkta depend aşırı rahat oldu gerçekten.

Ya her bebek farklı oluyo işte prima hiç iyi gelmedi oğluma mesela değişerek hangisi iyi geliyo deneyimledik her markayı denedim nerdeyse

Ben oğlumda sprey şişesine temiz su koyuyordum onu pamuğa sıkıyordum ,öyle temizliyordum.Bu çocuğumda da öyle yapmayı düşünüyorum. Ama poposu üşümesin diye şimdi 250 ml falan ,fazla pahalı olmayan termosa günlük ılık sıcak arası su koysam onu pamuğa döksem diyorum

Çok mantıklı gerçekten böyle yapılabilir doğsunlar da deneyelim yaaa üşümesin annesi hiçbiri üşümesin

Bilmiyorum ki ben nerdeyse 13-14 aydır hamileyim doğru düzgün ped bile almadım lohusalıkta depend aşırı rahat oldu gerçekten.
evde depend de var kotexin gece pedi de var malum dönemden, ben de almayı düşünmüyorum uzun bir süre yeter sanırım, zaten öncesinde de düzenli regl olmuyordum

Giyilebilir külot olanı bu ilk 10 gün falan aşırı iyi oldu
günde kaç tane kullandınız, kanama miktarı açısından merak ettim ya sözde hemşireyim ama o kadar cahil hissediyorum ki kendimi. asla nasıl doğurcam nasıl emzircem falan değil de doğumhaneden giyinip mi çıkarım acaba falan diye dertlerim var şuan hiç bilmiyorum süreci çünkü ben işin bebek kısmındaydım genellikle

Bez konusunda da kızlar önemli olan tuvaletini yaptığı an değiştirmek.Ben Molfix kullandım ama en çok BİM'in bezini kullandım çok şükür hiç pişik olmadı.İns bu bebegiminde olmaz.

Canım olur öyle ben de doğum yapalı şurda kaç ay oldu sanki beynim her şeyi sıfırladı günde iki tane net kulandım ilk gün üç tane ama benim çok kanamam yoktu. Sonrasında arttı iki paket kullandım ben 20 tane ama ben dört gün hastane yatmıştım o büyük kanamalı zamanlarda hasta bezi vardı bende. Şöyle diyim 3 paket çoook rahat yeter.
Kilot olan sezeryan için rahatlık oluyo benim çok az kanamam oldu cok oluyo falan diyorlardı ama kişiye göre değişiyor sanirim
Ya çok göreceli gerçekten

evet ya kimse hatırlamıyor doğumdan sonraki 2 ayı. konuştuğum herkes ne yaptığını ne konuştuğunu unutmuş

Bende geçenlerde düşündüm ben sezeryandan sonra ne kullandım ped mi acaba diye,yok aklıma gelmiyor

Offf o fıtık yok mu bende bir de siyatik sorunu var hamileliğin 12.haftasından beri çekiyorum şu ağrıları asla da geçmiyo. Bazen hiç olmuyo bazen de oturtmuyo bile. Allah şifa versin inşallah
Öyle ya beni komaya sokuyor hele bide hamilelik ilerledikçe daha da kötü oluyor insan

Ya
Yorgunluktan mı oluyor acaba ya sinir oluyorum bu tarz ağrılara takmasam da korkutuyor ara ara. Bi git doktora bakalım ne diyecek. Fıtık bölgesindeki o iğrenç ağrı da çok zor
rahim de büyüyor yoruluyoruz da oluyor yada çok oturur pozisyonda kalırsak oluyor. Mesela doktorum yarım saatten fazla sabit oturma kalk yürü sonra uzan bi daha oturursun demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…