Canım son haftalarda fark ettim ki benimde özellikle hafta geçişlerimde öyle oluyor .Mesela salı günleri benim geçişlerim, salı günleri ağrılarım oluyor belki de psikolojiktir ama ben böyle düşünüyorumKızlar dünden bu yana sağ alt karın bölgemde ağrı var bugün işe de gitmedim 12 ye kadar da uyudum yani deliksiz olmasa da iyice dinlendim. Ağrı bu seferde kasık bölgesine doğru yayılıyor yani aciliyetli bir durum gibi görmüyorum ama şaşırıyorum bugün 20 haftalık oldu daha neyin ağrısı bu diye
Allah sabır versinÖyle ya beni komaya sokuyor hele bide hamilelik ilerledikçe daha da kötü oluyor insan
Yaa bu 34. Haftadan sonra göğüs ucu kremi kullanın muhabbeti falan yalan mı yoksaBenim aklımda kalan gaz çıkaramadığım için 2 gun hastanede kalmakbir de pandemi yasak kimse gelemiyor falan bir de geçmeyen göğüs ucu yaraları
Kuzu ben hamilelikte yüzmek iyi geliyor diye biliyorum temiz bir havuzsa tavsiye ediyorlar ama enfeksiyona dikkat etmek lazım. Ben normal zamanda bile havuzdan enfeksiyon kapıyorum hamilelikte düşünemiyorum bileKızlar size birşey soracağım. Yarın tatile gidiyorum. Ben çok deniz insanı değilim yani kum falan yapışınca üstüme rahatsız oluyorum ve zaten deniz ayakkabısıyla denize girebiliyorum, çıplak ayak kuma basamıyorum. O yüzden genelde havuzu tercih ediyordum hep. Onda da güneşlenirken bunalınca bi dalıp çıkarım saatlerce suda kalmayı da sevmem serinlemek için gir çık yaparım. Ama şimdi havuz konusunda tedirginim. Bir bilginiz ya da fikriniz var mı? Zararlı olur mu? Doktoruma sormayı da unuttum((
Benim iş masabaşı sabahtan akşama kadar bilgisayar başındayım. Kendi iş yerim yine köpeğimi götürüp getiriyorum parka biraz hareket iyi geliyor açıkçası ama oturmak artık yaramıyor kesinlikleYa
rahim de büyüyor yoruluyoruz da oluyor yada çok oturur pozisyonda kalırsak oluyor. Mesela doktorum yarım saatten fazla sabit oturma kalk yürü sonra uzan bi daha oturursun demişti
Havuzu ben genel olarak nedense hijyen açısından uygun bulmuyorum. Kendimizin temizlemediği, klorunu atmadığı havuza da bence güven olmaz riske atmaya hiç gerek yok. Denizi tercih edebilirsin sadece 2 tane bikini olacak şekilde git ıslak bikiniyle oturulması tavsiye edilmiyor. Yüzmenin hiçbir zararı yok hatta faydası var ama bunlara dikkat et canımKızlar size birşey soracağım. Yarın tatile gidiyorum. Ben çok deniz insanı değilim yani kum falan yapışınca üstüme rahatsız oluyorum ve zaten deniz ayakkabısıyla denize girebiliyorum, çıplak ayak kuma basamıyorum. O yüzden genelde havuzu tercih ediyordum hep. Onda da güneşlenirken bunalınca bi dalıp çıkarım saatlerce suda kalmayı da sevmem serinlemek için gir çık yaparım. Ama şimdi havuz konusunda tedirginim. Bir bilginiz ya da fikriniz var mı? Zararlı olur mu? Doktoruma sormayı da unuttum((
Bence de havuz şuan için riskli.Zaten hamilelikte kıldan nem kapiyoruz.Ben havuzda çocuklar mayo beziyle giriyorlar ya ona guvenmiyorum .O kadar soyliyim.Kızlar size birşey soracağım. Yarın tatile gidiyorum. Ben çok deniz insanı değilim yani kum falan yapışınca üstüme rahatsız oluyorum ve zaten deniz ayakkabısıyla denize girebiliyorum, çıplak ayak kuma basamıyorum. O yüzden genelde havuzu tercih ediyordum hep. Onda da güneşlenirken bunalınca bi dalıp çıkarım saatlerce suda kalmayı da sevmem serinlemek için gir çık yaparım. Ama şimdi havuz konusunda tedirginim. Bir bilginiz ya da fikriniz var mı? Zararlı olur mu? Doktoruma sormayı da unuttum((
Maşallah adınıza çok sevindimBana doktorum magosit yazmıştı 365 mg normalde uykuya dalmakta zorlanırım 1 aydır her akşam uyuyakalıyorumbir de vücut ve baş ağrılarım çok artmıştı ağlayarak basıyordum ayağımın üzerine şuan yine var ama daha iyiyim, kabızlığı da önledi. Alınabilecek max verimi aldım galiba
Ben sağım yaptığım için lansinoh kullandım pek bir şey olmadı ama emziremediğim için mi olmadı bilmiyorum önceden sürmeye başlamıştım 25 te çünkü yara olmuştu kendiliğindenYaa bu 34. Haftadan sonra göğüs ucu kremi kullanın muhabbeti falan yalan mı yoksa
bende erken başlamayı düşünüyorum çünkü kuruluklar çatlamalar başladı bile erkenden. bir de çok kızarma morarma oluyor özellikle sabahları uyandığımda belirginBen sağım yaptığım için lansinoh kullandım pek bir şey olmadı ama emziremediğim için mi olmadı bilmiyorum önceden sürmeye başlamıştım 25 te çünkü yara olmuştu kendiliğinden
Ayyy ben de bi tek ben mi hissediyorum diyordum. Hafta geçişlerinde çok daha yorgun ve mide bulantısı artmış oluyor bende deCanım son haftalarda fark ettim ki benimde özellikle hafta geçişlerimde öyle oluyor .Mesela salı günleri benim geçişlerim, salı günleri ağrılarım oluyor belki de psikolojiktir ama ben böyle düşünüyorum
Allah allaaaah benim tam o zamanlara denk gelmiyor aslında ama çok sinir oluyorum sürekli gelen ağrı güncellemelerineCanım son haftalarda fark ettim ki benimde özellikle hafta geçişlerimde öyle oluyor .Mesela salı günleri benim geçişlerim, salı günleri ağrılarım oluyor belki de psikolojiktir ama ben böyle düşünüyorum
Sizinki kaç haftalık kiBenim kız, yani değişmezse
20+2Sizinki kaç haftalık ki
Bınk BınkKızlar 20+5 teyim. Ama hareket hissetmiyorum pek. Belki de anlayamıyorum. Nasıl bir şey tarif edebilecek olan var mı?
Böyle baloncuk patlıyor sanki karnımın içinde pıt pıt minicik kıpırtı hissediyorsunKızlar 20+5 teyim. Ama hareket hissetmiyorum pek. Belki de anlayamıyorum. Nasıl bir şey tarif edebilecek olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?