- 31 Ocak 2025
- 360
- 341
- 18
- 27
Kızlar balık kayıyormuş gibi tarif ederdi ne alaka ya derdim ama gerçekten öyleKızlar 20+5 teyim. Ama hareket hissetmiyorum pek. Belki de anlayamıyorum. Nasıl bir şey tarif edebilecek olan var mı?
Ben philips aldım bu modeli sonra niye eller serbest almadım ki diye düşündüm ama yapacak bir şey yok artık almış oldum 30 martta iade de geçtiKızlar sağım konuşulmuş, süt sağma makinesi olarak kesinlikle eller serbest bir pompa öneririm diğerleri sizi şarj kablosuna bağlıyor ben ilk normal kablolu almıştım sonra eller serbest aldım müthiş rahatlık
Ben de bundan almayı düşünüyorum, baya araştırdım türkiyede biraz pahalı gibi ama gerekirse avrupadan ya da amerikadan bakacağım. Bunu takıp normal günlük hayatına devam ediyorsun dışarıdan da belli olmuyor. İster dışarı çık ister evde misafir ağırla ister işe git çok rahatBen philips aldım bu modeli sonra niye eller serbest almadım ki diye düşündüm ama yapacak bir şey yok artık almış oldum 30 martta iade de geçti
mochinin de süt sağma makinesi çok övülüyor ona da bakabilirsin aşırı pahalı ürün de değil fiyat performans benceBen de bundan almayı düşünüyorum, baya araştırdım türkiyede biraz pahalı gibi ama gerekirse avrupadan ya da amerikadan bakacağım. Bunu takıp normal günlük hayatına devam ediyorsun dışarıdan da belli olmuyor. İster dışarı çık ister evde misafir ağırla ister işe git çok rahat
Benimki bu fiyatı da gayet makul olmadı ikinci pompa olarak değerlendirebilirsin canımmochinin de süt sağma makinesi çok övülüyor ona da bakabilirsin aşırı pahalı ürün de değil fiyat performans bence
Ben de martta 1900 liraya almıştım. Kuşum bi doğsun bakalım da bebiş cihazı kullanıp deneyimlemek lazımBenimki bu fiyatı da gayet makul olmadı ikinci pompa olarak değerlendirebilirsin canım
Aynen belki hiç gerek kalmaz pompaya direkt emme ile gidersinizBen de martta 1900 liraya almıştım. Kuşum bi doğsun bakalım da bebiş cihazı kullanıp deneyimlemek lazım
Ya yine de her annenin sanki sağması lazım gibi mastit olmaması için memelerin tam boşaltım yapması içinAynen belki hiç gerek kalmaz pompaya direkt emme ile gidersiniz
En çok mochi ve bebebao önerildiğini gördüm aralarında 1000 küsür tl fark var. Ben de almayı düşünüyorum giyilebilir bir şey benim göğüs ucum yok çünküBen philips aldım bu modeli sonra niye eller serbest almadım ki diye düşündüm ama yapacak bir şey yok artık almış oldum 30 martta iade de geçti
Benimki bu fiyatı da gayet makul olmadı ikinci pompa olarak değerlendirebilirsin canım
Kızlar memnun musunuz bunlardan ben de ikisi arasında kaldım tam video izliyordum sizler yazmışsınızmochinin de süt sağma makinesi çok övülüyor ona da bakabilirsin aşırı pahalı ürün de değil fiyat performans bence
Bende bundan alınalım kesinlikle Türkiye fiyatı nedir merak ettim burada 200/250 Euro civarıBen de bundan almayı düşünüyorum, baya araştırdım türkiyede biraz pahalı gibi ama gerekirse avrupadan ya da amerikadan bakacağım. Bunu takıp normal günlük hayatına devam ediyorsun dışarıdan da belli olmuyor. İster dışarı çık ister evde misafir ağırla ister işe git çok rahat
Ben philips avent aldım canım artık doğunca deneyimleyeceğim çekim gücü vs açısından çok iyi arkadaşım da kullanmıştı bundan. İkili giyilebilir eller serbest var mochinin onlar da çok mantıklı eğer bütçe olarak uygun gelirse alınabilir mochi. Tekli veya çift fark etmezKızlar memnun musunuz bunlardan ben de ikisi arasında kaldım tam video izliyordum sizler yazmışsınız
Ben çok memnun kaldım canım bu sefer de onu kullancam yineKızlar memnun musunuz bunlardan ben de ikisi arasında kaldım tam video izliyordum sizler yazmışsınız
Benim de Philips en sevdiğim markalardan biridir çok başarılı buluyorumBiberonlar, süt sağma makinesi, telsiz vs hep philips aldım. Eğer beğenmezsem philips süt sağma makinesini kesinlikle mochi alırım gibi duruyor. G gunebakananne
Değişiyor o canım kızımdaki grubumuzda hiç sağlayan emzirmeyle devam eden anneler varYa yine de her annenin sanki sağması lazım gibi mastit olmaması için memelerin tam boşaltım yapması için
Kesinlikle ben de öyleBenim de Philips en sevdiğim markalardan biridir çok başarılı buluyorum
anladım canım her memik farkı işteDeğişiyor o canım kızımdaki grubumuzda hiç sağlayan emzirmeyle devam eden anneler var
Geçen gün bana da oldu ama hiç durmadan belki 2-3 saat beşer dk arayla titreşimden midem bulandı ama geçti sordum doktora tam ertesi gün doktora gitmiştim kaslar gerildikçe olur dedi.Kızlar ya bugün iki defa karnımın içinde titreşim oldu çok değişik ne olabilir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?