Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar 20+5 teyim. Ama hareket hissetmiyorum pek. Belki de anlayamıyorum. Nasıl bir şey tarif edebilecek olan var mı?
Kızlar balık kayıyormuş gibi tarif ederdi ne alaka ya derdim ama gerçekten öyle Blup diye bişey hahaha. Ben bazen dalmış olduğumda falan ay noluyo diye bi irkiliyorum Gerçekten o olduğunda emin olursun merak etme

Ben philips aldım bu modeli sonra niye eller serbest almadım ki diye düşündüm ama yapacak bir şey yok artık almış oldum 30 martta iade de geçti

Eklentiler

• IMG_6353.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 51
Ben philips aldım bu modeli sonra niye eller serbest almadım ki diye düşündüm ama yapacak bir şey yok artık almış oldum 30 martta iade de geçti
Ben de bundan almayı düşünüyorum, baya araştırdım türkiyede biraz pahalı gibi ama gerekirse avrupadan ya da amerikadan bakacağım. Bunu takıp normal günlük hayatına devam ediyorsun dışarıdan da belli olmuyor. İster dışarı çık ister evde misafir ağırla ister işe git çok rahat

Eklentiler

• IMG_1628.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 51
mochinin de süt sağma makinesi çok övülüyor ona da bakabilirsin aşırı pahalı ürün de değil fiyat performans bence

En çok mochi ve bebebao önerildiğini gördüm aralarında 1000 küsür tl fark var. Ben de almayı düşünüyorum giyilebilir bir şey benim göğüs ucum yok çünkü bir de eşim geceleri sürekli sen kalkma 2-3 saate bir uyanırsan çok yıpranırsın kalktığında sağarsan ben biberona koyup veririm dedi (Allah razı olsun) böylece ikimiz de gece daha rahat uyuruz dedi bana da çok mantıklı geldi biberon Philips avent aldım hemen 2 boy cam. Gebe eğitiminde hemşire 2 saatte 1 40 dk emzireceksin en az gece 12 de sağ memeyi emzirdiysen gece 2 de sol memeyi emzireceksin sonra 4 te tekrar sağ demişti bakalım sağım ile nasıl ayarlarsam artık

Benimki bu fiyatı da gayet makul olmadı ikinci pompa olarak değerlendirebilirsin canım
mochinin de süt sağma makinesi çok övülüyor ona da bakabilirsin aşırı pahalı ürün de değil fiyat performans bence
Kızlar memnun musunuz bunlardan ben de ikisi arasında kaldım tam video izliyordum sizler yazmışsınız

Bende bundan alınalım kesinlikle Türkiye fiyatı nedir merak ettim burada 200/250 Euro civarı

Kızlar memnun musunuz bunlardan ben de ikisi arasında kaldım tam video izliyordum sizler yazmışsınız
Ben philips avent aldım canım artık doğunca deneyimleyeceğim çekim gücü vs açısından çok iyi arkadaşım da kullanmıştı bundan. İkili giyilebilir eller serbest var mochinin onlar da çok mantıklı eğer bütçe olarak uygun gelirse alınabilir mochi. Tekli veya çift fark etmez

Kızlar ya bugün iki defa karnımın içinde titreşim oldu çok değişik ne olabilir sizce

Kızlar ya bugün iki defa karnımın içinde titreşim oldu çok değişik ne olabilir sizce
Geçen gün bana da oldu ama hiç durmadan belki 2-3 saat beşer dk arayla titreşimden midem bulandı ama geçti sordum doktora tam ertesi gün doktora gitmiştim kaslar gerildikçe olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…