Benimki de bebeğin ufak hareketlerini de artık hissediyor olabilirsin yada bebek hıçkırıyor olabilir dediGeçen gün bana da oldu ama hiç durmadan belki 2-3 saat beşer dk arayla titreşimden midem bulandı ama geçti sordum doktora tam ertesi gün doktora gitmiştim kaslar gerildikçe olur dedi.
Olur balım yaBenimki de bebeğin ufak hareketlerini de artık hissediyor olabilirsin yada bebek hıçkırıyor olabilir dedi
ben oturdugum yer dolayisiyla direkt konusmustum doktorla bu durumu; hamilelik malum zaten hicbir sey yapmasak bile enfeksiyonlara acik bir hale getirdigi icin vucudumuzu havuzu riskli buldugunu soylemisti. ne kadar temizlense dahi, temizlik icin kullanilan kimyasallar da risk olusturabiliyor. normal gunluk hayatimizda bile aman hamileyiz diye kimyasallardan kaciyoruz malum. deniz icin de mumkunse daha sakin koylarda gir ve cikinca hemen kuru giysileri giy dedi, islaklik da usutme/enfeksiyon/mantar tetikleyicisi oldugu icin. onun disinda yuzmek agrilari azaltmak, kaslari gevsetmek, odem atmak vs. icin cok iyi geliyor.Kızlar size birşey soracağım. Yarın tatile gidiyorum. Ben çok deniz insanı değilim yani kum falan yapışınca üstüme rahatsız oluyorum ve zaten deniz ayakkabısıyla denize girebiliyorum, çıplak ayak kuma basamıyorum. O yüzden genelde havuzu tercih ediyordum hep. Onda da güneşlenirken bunalınca bi dalıp çıkarım saatlerce suda kalmayı da sevmem serinlemek için gir çık yaparım. Ama şimdi havuz konusunda tedirginim. Bir bilginiz ya da fikriniz var mı? Zararlı olur mu? Doktoruma sormayı da unuttum((
Ben çalışmıyorum ,çokta sosyal hayatım yok açıkçası o yüzden sağma makinesi almadım.Dogumdan sonra maşallah bin kere diyim, çok sütüm oldu .Mastıt olmadım ama arada göğüslerim şişti o yüzden manuel ucuz bişey almistim.Pompa gibi birşey.Bazen sağıp döküyordum.Ya yine de her annenin sanki sağması lazım gibi mastit olmaması için memelerin tam boşaltım yapması için
Maşallah inşallah bunda da aynı şekilde olur inşallah diyelim. Zaten çok lüks veya ucuz fark etmez rahatlasınlar yeter.Ben çalışmıyorum ,çokta sosyal hayatım yok açıkçası o yüzden sağma makinesi almadım.Dogumdan sonra maşallah bin kere diyim, çok sütüm oldu .Mastıt olmadım ama arada göğüslerim şişti o yüzden manuel ucuz bişey almistim.Pompa gibi birşey.Bazen sağıp döküyordum.
Aynen hiç belli olmuyor oğlum biberondan süt içmedi çok sütüm geldiği zamanlar saklamistim bir de yukarıda arkadaşin yazdıgı gibi saatli emmedi oğlum her bebek kendine özel oluyorDeğişiyor o canım kızımdaki grubumuzda hiç sağlayan emzirmeyle devam eden anneler var
İnsallah hepimizin yeterli sütü olsunMaşallah inşallah bunda da aynı şekilde olur inşallah diyelim. Zaten çok lüks veya ucuz fark etmez rahatlasınlar yeter.
Amin canımmmmİnsallah hepimizin yeterli sütü olsun.Hem bebisler doysun ,hem emzirerek metabolizmanız hizlansin hem de memeler rahatlasın
Harikasın canım teşekkür ederim, yazıp bilgi veren arkadaşada teşekkür ederimEki Görüntüle 3599302
Ben aynı soruyu sormuştum canım burda ve böyle çok mantıklı bir cevap aldım
Süpersin ona da bakayımmmochinin de süt sağma makinesi çok övülüyor ona da bakabilirsin aşırı pahalı ürün de değil fiyat performans bence
Valla farklı uygulamalarda farklı fiyatlar gördüm. 14 ila 21 bin tl arası fiyatları var ama aynı modeller neden fiyatlar arası bukdr fark var anlamadım ben de. Haziranda görümcem amerikaya gidecek bi orada baktırcam. Bulamazsa temmuzda ben yunanistana geçicem orda kendim bakcam. Burda herşeyin vergi ve gümrük fiyatı binince çok pahalı oluyorBende bundan alınalım kesinlikle Türkiye fiyatı nedir merak ettim burada 200/250 Euro civarı
Bebiştir oKızlar ya bugün iki defa karnımın içinde titreşim oldu çok değişik ne olabilir sizce
Geçmiş olsun nasıl düştün canimHarikasın canım teşekkür ederim, yazıp bilgi veren arkadaşada teşekkür ederim
Ben düşmüştüm ağrım ondanmış çok önemsememiştim ama
3 gün yatış verdiler kabul etmedim
Onun yerine 3 gün boyunca muayeneye gidiyorum
Yarın son günüm
Bebek şuan iyi çok şükür
Ama benim bu çatı ağrım ben düşmeden öncede vardı, düştükten sonra daha arttı
Bu yazılan çok mantıklı bende belirttiği çözüm yolunu denicem
Çok fark bar galiba kuru çevirince 115 bin tl düz hesap desek aslında 111 de biri bir çevirince . Vallaha okadar haklısınızki ala biliyorsanız yurtdışından alın .Valla farklı uygulamalarda farklı fiyatlar gördüm. 14 ila 21 bin tl arası fiyatları var ama aynı modeller neden fiyatlar arası bukdr fark var anlamadım ben de. Haziranda görümcem amerikaya gidecek bi orada baktırcam. Bulamazsa temmuzda ben yunanistana geçicem orda kendim bakcam. Burda herşeyin vergi ve gümrük fiyatı binince çok pahalı oluyor
Çok geçmiş olsun canım bende başlarda yaşadım her yanım saçımın dipleri bile ağrıyordu ilaçta içemiyorsun parol sadece ya umarım Bi an önce iyileşirsin canımKızlar günaydın dün gece ölüyorum sandım . Sabaha karşı 3:30 sa bir uyandım sabah 6 ya kadar kıvrandım , aman dikkat edin hamileyken hastalanmayın . Gerçekten çok çok zor ben nezle grip tarzı birşey oldum aslında ama omuzlarım kollarımin kemikleri sanki birisi bana tonlarca dayak atmış gibi ağrıdı. En son masajlar sıcak sular derken geri dalmışım . Yatmadan parol aldığım için cesaret edip tekrar alamadımda .
Yaaaa çok geçmiş olsun canım benim. Hastalık zaten zor bir de can taşıyınca ekstra zor oluyor. İnşallah çok sürmeden atlatırsınKızlar günaydın dün gece ölüyorum sandım . Sabaha karşı 3:30 sa bir uyandım sabah 6 ya kadar kıvrandım , aman dikkat edin hamileyken hastalanmayın . Gerçekten çok çok zor ben nezle grip tarzı birşey oldum aslında ama omuzlarım kollarımin kemikleri sanki birisi bana tonlarca dayak atmış gibi ağrıdı. En son masajlar sıcak sular derken geri dalmışım . Yatmadan parol aldığım için cesaret edip tekrar alamadımda .
Sağol canım ..Ay evet tam o dediğin gibi oldum işte . Günde bir taneyi aşmamaya çalışıyorum ama kemiklerim çok kötüydü eşim acile gidelim dedi ama gitmedim,ozmaan parol al dedi onuda yatmadan aldığım için ara kısa olur diye alamadım. Çok zormuş cidden canım artık bi tık halsizim diyenin yanından kaçacağımÇok geçmiş olsun canım bende başlarda yaşadım her yanım saçımın dipleri bile ağrıyordu ilaçta içemiyorsun parol sadece ya umarım Bi an önce iyileşirsin canım
Aşkım inşallah çabucak çeker gider bedenimden ,aman dikkat edin hastalanmayın hafif kırgın gibidiyim diyenin yanından koşarak uzaklaşacağım artıkYaaaa çok geçmiş olsun canım benim. Hastalık zaten zor bir de can taşıyınca ekstra zor oluyor. İnşallah çok sürmeden atlatırsın
Benim doktorum enfeksiyon riskinden dolayı havuzu önermedi. Ancak denize girebilirsin dedi canımKızlar size birşey soracağım. Yarın tatile gidiyorum. Ben çok deniz insanı değilim yani kum falan yapışınca üstüme rahatsız oluyorum ve zaten deniz ayakkabısıyla denize girebiliyorum, çıplak ayak kuma basamıyorum. O yüzden genelde havuzu tercih ediyordum hep. Onda da güneşlenirken bunalınca bi dalıp çıkarım saatlerce suda kalmayı da sevmem serinlemek için gir çık yaparım. Ama şimdi havuz konusunda tedirginim. Bir bilginiz ya da fikriniz var mı? Zararlı olur mu? Doktoruma sormayı da unuttum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?