- 5 Şubat 2025
- 244
- 308
- 18
Bana doktorum 30un altına düştüğünde serklaj yaparız dediBu uzunlukla denize girersen bir şey olur mu bilmiyorum ama 30mm nin altına düşünce serklaj yapılmıyor
Doğru söylüyorsunBence dikkatli olmanda fayda var Bi anda da kisalabilir bunun garantisi olmuyor malasef böyle bir risk olabailir
Ben 12. Haftamdan beri 26mm hatta 22 lere bile düştüğü oldu hala öyle yaşamaya çalışıyorum yapmadılar da bilmiyorum belki doktorun yapıyordur emin değilim.Bana doktorum 30un altına düştüğünde serklaj yaparız dedi
Aa, o uzunluklara düştüğünde ablama da yapılmıştı serklaj. Peki ultrasondaki uzunluk mu bunlar, yoksa alttan muayene çıkan uzunluk muBen 12. Haftamdan beri 26mm hatta 22 lere bile düştüğü oldu hala öyle yaşamaya çalışıyorum yapmadılar da bilmiyorum belki doktorun yapıyordur emin değilim.
Vajinal muayene canım bende servikal yetmezlik var erken doğumum da var benim bir önceki, onun haricinde şu an açıklıkla yaşıyorum çok şükür bu günlere gelebildikAa, o uzunluklara düştüğünde ablama da yapılmıştı serklaj. Peki ultrasondaki uzunluk mu bunlar, yoksa alttan muayene çıkan uzunluk mu
Anladım, inşallah bebişin tam zamanında sağlıklı sıhhatli doğarVajinal muayene canım bende servikal yetmezlik var erken doğumum da var benim bir önceki, onun haricinde şu an açıklıkla yaşıyorum çok şükür bu günlere gelebildiksağ salim 36-37leri görürüz inşallah
Aynen dikkatli ol. Yinede bende serklaj olduğu halde en son 31 ölçüldu bende rahim yetmezliği varDoğru söylüyorsun
ben 35. haftadan sonrasına bırakmayı düşünüyorum, hem mevsimsel hem de babamız 4,5 kg doğduğu için alınan kıyafetlerin hiçbirini giyememişKızlar ben size bir şey soracağımşimdi bizim bebikler malum kış bebiği az önce e bebeğe baktım yazlıklar gelmiş hep sizce kıyafet alışverişine ne zaman çıkmalıyım siz tecrübelisinizdir bizim ilk bebik olacak sadece kışlık kıyafetlerini almak istiyorum sonuçta kendimzie de hep yaza girerken ve kışa girerken alışveriş yapıyoruz taaa ilk baştan seneye yazın kıyafetlerini almayı düşünmüyorum. İlk 9 ayı kışa denk gelecek (yaşadığımız yer mayısta anca ısınıyor karasal bir iklim) o yüzden diyorum hem ekonomik olur hem de yazın yaşına boyuna göre alırım sizce 0-3 3-6 6-9 aylık kaçar tane almalıyım takım mı alayım takımdan başka ne seçenekler var onu da bilmiyorum da … Kıyafetlerin hepsini e bebekten alacağım hem kafam karışmasın diye hem de kumaşlarını beğendim orasının civil pek hoşuma gitmedi.
Serklajı kaçta yaptı doktorunAynen dikkatli ol. Yinede bende serklaj olduğu halde en son 31 ölçüldu bende rahim yetmezliği var
Sen bir daha ne zaman gidicen canım?Aynen dikkatli ol. Yinede bende serklaj olduğu halde en son 31 ölçüldu bende rahim yetmezliği var
Benim serklajim yeni değil canım vardı zaten diğer gebeliğimde yapıldı vajinal serklaj değil yaniSerklajı kaçta yaptı doktorun
Canım doktorum tatile gidecek bayramdan sonraya kaldıSen bir daha ne zaman gidicen canım?
Benim bayramdan sonra detaylı ultrason randevum varCanım doktorum tatile gidecek bayramdan sonraya kaldıuzakta olunca doktor çok stresli oluyorum hayırlısı bakalim
Anladım, bebişini tam zamanında sağlıkla kucağına alırsın inşallahBenim serklajim yeni değil canım vardı zaten diğer gebeliğimde yapıldı vajinal serklaj değil yani
Ay ben düşünmek istemiyorum öyle olunca ya ama güzel geçecek ya inşallah resimde verirler sana renkli renkli bakarsın yaBenim bayramdan sonra detaylı ultrason randevum varay şimdiden bazen gerginlikten midem bulanıyor sonraki randevum da teee 24. Haftada
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla hayırla. Alalım kucağımızaAnladım, bebişini tam zamanında sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bende 16 hazirana almıştım, bekleyemedim tekrar değiştirdim ayın 10una istedim dr yokmuş 11 ine verdilerBenim bayramdan sonra detaylı ultrason randevum varay şimdiden bazen gerginlikten midem bulanıyor sonraki randevum da teee 24. Haftada
İnşallah inşallah sağ salim geçsin şu iki hafta daAy ben düşünmek istemiyorum öyle olunca ya ama güzel geçecek ya inşallah resimde verirler sana renkli renkli bakarsın ya
16 haziran benim debende 16 hazirana almıştım, bekleyemedim tekrar değiştirdim ayın 10una istedim dr yokmuş 11 ine verdilerama kendi doktorum detaylıdan 1 hafta sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?