Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar ben size bir şey soracağım şimdi bizim bebikler malum kış bebiği az önce e bebeğe baktım yazlıklar gelmiş hep sizce kıyafet alışverişine ne zaman çıkmalıyım siz tecrübelisinizdir bizim ilk bebik olacak sadece kışlık kıyafetlerini almak istiyorum sonuçta kendimzie de hep yaza girerken ve kışa girerken alışveriş yapıyoruz taaa ilk baştan seneye yazın kıyafetlerini almayı düşünmüyorum. İlk 9 ayı kışa denk gelecek (yaşadığımız yer mayısta anca ısınıyor karasal bir iklim) o yüzden diyorum hem ekonomik olur hem de yazın yaşına boyuna göre alırım sizce 0-3 3-6 6-9 aylık kaçar tane almalıyım takım mı alayım takımdan başka ne seçenekler var onu da bilmiyorum da … Kıyafetlerin hepsini e bebekten alacağım hem kafam karışmasın diye hem de kumaşlarını beğendim orasının civil pek hoşuma gitmedi.

Bana doktorum 30un altına düştüğünde serklaj yaparız dedi
Ben 12. Haftamdan beri 26mm hatta 22 lere bile düştüğü oldu hala öyle yaşamaya çalışıyorum yapmadılar da bilmiyorum belki doktorun yapıyordur emin değilim.

Ben 12. Haftamdan beri 26mm hatta 22 lere bile düştüğü oldu hala öyle yaşamaya çalışıyorum yapmadılar da bilmiyorum belki doktorun yapıyordur emin değilim.
Aa, o uzunluklara düştüğünde ablama da yapılmıştı serklaj. Peki ultrasondaki uzunluk mu bunlar, yoksa alttan muayene çıkan uzunluk mu

Aa, o uzunluklara düştüğünde ablama da yapılmıştı serklaj. Peki ultrasondaki uzunluk mu bunlar, yoksa alttan muayene çıkan uzunluk mu
Vajinal muayene canım bende servikal yetmezlik var erken doğumum da var benim bir önceki, onun haricinde şu an açıklıkla yaşıyorum çok şükür bu günlere gelebildik sağ salim 36-37leri görürüz inşallah

Anladım, inşallah bebişin tam zamanında sağlıklı sıhhatli doğar

ben 35. haftadan sonrasına bırakmayı düşünüyorum, hem mevsimsel hem de babamız 4,5 kg doğduğu için alınan kıyafetlerin hiçbirini giyememiş eğer tontiş olursa az çok belli olur zaten haftamıza göre öndeyiz

Benim bayramdan sonra detaylı ultrason randevum var ay şimdiden bazen gerginlikten midem bulanıyor sonraki randevum da teee 24. Haftada
Ay ben düşünmek istemiyorum öyle olunca ya ama güzel geçecek ya inşallah resimde verirler sana renkli renkli bakarsın ya

Benim bayramdan sonra detaylı ultrason randevum var ay şimdiden bazen gerginlikten midem bulanıyor sonraki randevum da teee 24. Haftada
bende 16 hazirana almıştım, bekleyemedim tekrar değiştirdim ayın 10una istedim dr yokmuş 11 ine verdiler ama kendi doktorum detaylıdan 1 hafta sonra gel dedi

bende 16 hazirana almıştım, bekleyemedim tekrar değiştirdim ayın 10una istedim dr yokmuş 11 ine verdiler ama kendi doktorum detaylıdan 1 hafta sonra gel dedi
16 haziran benim de sonra 24. Haftada ya da dediğin gibi bir hafta sonrasında da gidebilirim doktorun burda olmasına bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…