Hayırla, sağlıkla, kolaylıkla kucağına al canım
Ay ben kimseyle tokalaşıp öpüşmüyorum bile çünkü salak insanlar ben hastayım, hafiften üzerimde kırgınlık var diyemiyorlar. İnadına görüşüyorlar plan yapıyorlar yahu kardeşim hastaysanız izole edin kendinizi yok bunu bile yapamıyorlarAşkım inşallah çabucak çeker gider bedenimden ,aman dikkat edin hastalanmayın hafif kırgın gibidiyim diyenin yanından koşarak uzaklaşacağım artık
Ya o gün kayınvalidemler geldi bize kayınbabam hapşuruyor vs baba sesinde değişmiş ya sanki hastalanacak gibiyim dedi eyvallah dedim hemen onlar gidince evi felan havalandırdım ama tabi hapşırık yoluyla dağıldı heralde virüs .Ay ben kimseyle tokalaşıp öpüşmüyorum bile çünkü salak insanlar ben hastayım, hafiften üzerimde kırgınlık var diyemiyorlar. İnadına görüşüyorlar plan yapıyorlar yahu kardeşim hastaysanız izole edin kendinizi yok bunu bile yapamıyorlarBebek doğduktan sonra da evde görüşme yapmam kimseyle, dışarda açık hava temiz havada görüşürüz oldu bitti gitti
Tokalaş elini yüzüne götür bitti böyle dağılıyor zaten, ihmalkarlık yapmış adam. Neyse bir an önce iyileş inşallahhhhh bol bol sıvı tüket, uzan, ılık duşa gir ve güzel beslenYa o gün kayınvalidemler geldi bize kayınbabam hapşuruyor vs baba sesinde değişmiş ya sanki hastalanacak gibiyim dedi eyvallah dedim hemen onlar gidince evi felan havalandırdım ama tabi hapşırık yoluyla dağıldı heralde virüs .
Ay sonradan çok pişman oldularsa aşkım yapacak birşey yok geçmiştiTokalaş elini yüzüne götür bitti böyle dağılıyor zaten, ihmalkarlık yapmış adam. Neyse bir an önce iyileş inşallahhhhh bol bol sıvı tüket, uzan, ılık duşa gir ve güzel beslen
Bu uzunlukla denize girersen bir şey olur mu bilmiyorum ama 30mm nin altına düşünce serklaj yapılmıyorKızlar bende bir şey soracağım. Rahim ağzı uzunluğum 34 çıktı. 35 üstü iyiymiş. 30-35 arası riskliymiş. 30un altına düşerse serklaj gerekiyormuş. Neyse benimki 34. Bu durumda denize girsem sıkıntı olur mu acaba?
Bence dikkatli olmanda fayda var Bi anda da kisalabilir bunun garantisi olmuyor malasef böyle bir risk olabailirKızlar bende bir şey soracağım. Rahim ağzı uzunluğum 34 çıktı. 35 üstü iyiymiş. 30-35 arası riskliymiş. 30un altına düşerse serklaj gerekiyormuş. Neyse benimki 34. Bu durumda denize girsem sıkıntı olur mu acaba?
Valla ben artık hediye düşünemediğimden ihtiyacı olan bir şey aldım bizim mayıs ayı içinde evlilik yıl dönümümüzdü bir de. Ben eşime pantolon aldım pantolonları olmuyo aşırı kilo aldı15 haziran babamın doğum günü hem de babalar günü. Eşime de hediye almak istiyorum ilk babalar günühiç hediye fikri düşündünüz mü? Almadığım bir şey de kalmadı adama aklıma gelmiyor hediye fikri
Ne iyi yapmışsın mis gibi hediye işte ihtiyacı olanı almak. Ben de babacığıma kombin yapayım en iyisi o da kıyafet alışverişine gitcekti iyi olurValla ben artık hediye düşünemediğimden ihtiyacı olan bir şey aldım bizim mayıs ayı içinde evlilik yıl dönümümüzdü bir de. Ben eşime pantolon aldım pantolonları olmuyo aşırı kilo aldıbabalara da biri eşofman çok seviyo ona eşofman aldım biri de parfüm ve bakım malzemesi çok seviyo onu aldım.
Ben ona PlayStation almıştım geçen sene, bu sene aksesuarlarını aldım mesela özel günlerde ama bitti artık onun için pantolon aldımNe iyi yapmışsın mis gibi hediye işte ihtiyacı olanı almak. Ben de babacığıma kombin yapayım en iyisi o da kıyafet alışverişine gitcekti iyi olurEşime asla bulamıyorum adamın benden çok eşyası var kıyafet bağımlısı bir kadın neyse kocam da öyle o yüzden zorlanıyorum
Var kuzum var playstation, apple watch, ses sistemi cart curt her şey var. Ben ya ayakkabı ya da elektronik bir şey bakınayım çeşit çok ne de olsa. Teşekkür ederim balımBen ona PlayStation almıştım geçen sene, bu sene aksesuarlarını aldım mesela özel günlerde ama bitti artık onun için pantolon aldımkullanıyorsa elektronik şeyler de olabilir
15 haziran babamın doğum günü hem de babalar günü. Eşime de hediye almak istiyorum ilk babalar günühiç hediye fikri düşündünüz mü? Almadığım bir şey de kalmadı adama aklıma gelmiyor hediye fikri
Ay hiç bitmiyor o aksesuarlar aksesuarı bitse odasının süsü bitmiyor yok ışık yok kulaklık bilmem nesiBen ona PlayStation almıştım geçen sene, bu sene aksesuarlarını aldım mesela özel günlerde ama bitti artık onun için pantolon aldımkullanıyorsa elektronik şeyler de olabilir
Sevdiği film ya da kitaplar varsa onlara dair objeler ya da ürünler de alabilirsin. Mesela yüzüklerin efendisi seviyorsa tek cilt kitabını falan gibi. Ben doğum günlerinden birinde pikapa konan şeyin adı neydi unuttum (pregnant brain) ondan almıştım o sıralar nostaljiye takmıştıVar kuzum var playstation, apple watch, ses sistemi cart curt her şey var. Ben ya ayakkabı ya da elektronik bir şey bakınayım çeşit çok ne de olsa. Teşekkür ederim balımben de bu sene ilk babalar günü diye alayım da sonra yok artık bitti yani eşya kalmadı
Bizim de var öyle bir odamız inan ben de oynuyordum ama gerçekten bitmiyor. Hep masraf hep masrafAy hiç bitmiyor o aksesuarlar aksesuarı bitse odasının süsü bitmiyor yok ışık yok kulaklık bilmem nesibir de bize derler ne çok ıvır zıvır alıyorsunuz diye vallahi onların öbür zıvırları hem daha pahalı hem de hiçbir şey anlamıyorum ne alacaksan seç de alayım diyorum artık yorum yapmayı bıraktım
Sorma sorma benim hiç becerim de yoktur oyun oynayamam öyle kızıyor bir de hakkını veremiyormuşum playstationunBizim de var öyle bir odamız inan ben de oynuyordum ama gerçekten bitmiyor. Hep masraf hep masrafher sene de yeni bir şey çıkıyor gerçekten yetişemiyorum ben kendime almıyorum öyle pahalı şeyler kumam bilgisayar ve PlayStation
Ay beni saldı çok şükür bir senedir bıktım daha oynamıyorum. Yenilince falan aşırı küsüyorSorma sorma benim hiç becerim de yoktur oyun oynayamam öyle kızıyor bir de hakkını veremiyormuşum playstationunartık çağırmıyor da oynamaya. Özür dilerim annemin karnından playstation oynayarak doğradığım için ay vallahi çok doluyum bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?