bende de kedi var o yüzden olmayı düşünüyorum biz dışarı çıkarmıyoruz ama bebiş için işteİşte metal bir şey de olabilir bir sürü şey attık, atıyoruz daha odadan neydi çizdirdiğim hiç bilmiyorum sapık gibi her şeyi elledik bulamadık. Evet topraktan bile geçiyormuş sürekli köpek dışkısı topluyorum ters hamle yaparak o da risk ama kanayınca panikledim bilemiyorum ya
Kedi köpek dışkısı da riskli işte ya bir de olmaz olmaz böyle hamilelikte insanın başına gelir ya ondan korkuyorum hem de dediğin gibi bebek için de ne bileyim sonra ah vah yapmak istemeyiz elbettebende de kedi var o yüzden olmayı düşünüyorum biz dışarı çıkarmıyoruz ama bebiş için işte
Ben hem riskliyim hem de en son ağustosta olmuştum ya canım benim tam belli değil aşı olup olmamam o yüzden ben bilmiyorumya sadece bizim için değil bebişlerin bağışıklığı için olmamız gerekir gibi sanki bilemiyorum
ben de daha doktoruma sormadım kendi fikrim daha önce aktif kanamam oldu progestanlarla tutunduk, belki bana da olma diyebilir. Riskli gebeliklerde yapılmaması en mantıklısı aslında faydasından çok zararı olacaksa.. Bir de aşının 10 yıl etkisi var sizin ikinci gebelikmiş zatenBen hem riskliyim hem de en son ağustosta olmuştum ya canım benim tam belli değil aşı olup olmamam o yüzden ben bilmiyorumdoktorumla ayrıntılı ultrason sonrası görüşmemizde karar vercez
Boğmaca olayı kafamı karıştırıyor tetanoz dışında onu olmadım çünkü ilkinde sadece tetanoz 1 dozu olmuştum ikinci dozu olacağım hafta doğum yaptım bilmiyorum onun içinben de daha doktoruma sormadım kendi fikrim daha önce aktif kanamam oldu progestanlarla tutunduk, belki bana da olma diyebilir. Riskli gebeliklerde yapılmaması en mantıklısı aslında faydasından çok zararı olacaksa.. Bir de aşının 10 yıl etkisi var sizin ikinci gebelikmiş zaten
Önümüzdeki ayı bekleyip göreceğizBoğmaca olayı kafamı karıştırıyor tetanoz dışında onu olmadım çünkü ilkinde sadece tetanoz 1 dozu olmuştum ikinci dozu olacağım hafta doğum yaptım bilmiyorum onun için
Gecmis olsun canim Dikkt et kendineKızlar günaydın dün gece ölüyorum sandım . Sabaha karşı 3:30 sa bir uyandım sabah 6 ya kadar kıvrandım , aman dikkat edin hamileyken hastalanmayın . Gerçekten çok çok zor ben nezle grip tarzı birşey oldum aslında ama omuzlarım kollarımin kemikleri sanki birisi bana tonlarca dayak atmış gibi ağrıdı. En son masajlar sıcak sular derken geri dalmışım . Yatmadan parol aldığım için cesaret edip tekrar alamadımda .
Erkek canım
Hayır canım niye erken olsun. Birden alışveriş yapanı daha görmedim yani aynı hafta içerisinde. Zamana yaymak hem maddi hem de manevi açıdan daha iyi. Güle güle binsin minnoşİyi akşamlar hanımlar erken mi oldu bilmiyorum ama ben bebek arabasını aldım normalde aklımda travel sistem vardı ama mağazada son kez kabin boyu sordum katlanması tek elle çok kolay hafifte eşim yokken arabaya kolayca koyabilirim seyahat ederken araçta fazla yer kaplamaz diye kabin boy aldım yanında puseti de aldım arabaya takıp kullanabilirmişim. Marka model merak edenler için kraft mint
Güzel günler de sağlıkla binsin bebisin canımİyi akşamlar hanımlar erken mi oldu bilmiyorum ama ben bebek arabasını aldım normalde aklımda travel sistem vardı ama mağazada son kez kabin boyu sordum katlanması tek elle çok kolay hafifte eşim yokken arabaya kolayca koyabilirim seyahat ederken araçta fazla yer kaplamaz diye kabin boy aldım yanında puseti de aldım arabaya takıp kullanabilirmişim. Marka model merak edenler için kraft mint
Çok teşekkür ederimHayır canım niye erken olsun. Birden alışveriş yapanı daha görmedim yani aynı hafta içerisinde. Zamana yaymak hem maddi hem de manevi açıdan daha iyi. Güle güle binsin minnoş
Teşekkür ederimGüzel günler de sağlıkla binsin bebisin canım
Yok kız niye erken olsun iyi yaptın hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebişinİyi akşamlar hanımlar erken mi oldu bilmiyorum ama ben bebek arabasını aldım normalde aklımda travel sistem vardı ama mağazada son kez kabin boyu sordum katlanması tek elle çok kolay hafifte eşim yokken arabaya kolayca koyabilirim seyahat ederken araçta fazla yer kaplamaz diye kabin boy aldım yanında puseti de aldım arabaya takıp kullanabilirmişim. Marka model merak edenler için kraft mint
Çok dikkat et canım kendine ya artık düşmek yorulmak yasak bize (diyip dün gardrobun üstüne hurç kaldırmış olmam fkxkdk) inşallah geçer ağrın bir an önce bol bol dinlenHarikasın canım teşekkür ederim, yazıp bilgi veren arkadaşada teşekkür ederim
Ben düşmüştüm ağrım ondanmış çok önemsememiştim ama
3 gün yatış verdiler kabul etmedim
Onun yerine 3 gün boyunca muayeneye gidiyorum
Yarın son günüm
Bebek şuan iyi çok şükür
Ama benim bu çatı ağrım ben düşmeden öncede vardı, düştükten sonra daha arttı
Bu yazılan çok mantıklı bende belirttiği çözüm yolunu denicem
Hahah ben de dün dolap üstüne içine mont koyduğum bavulları kaldırdım, bugün kakılmış gibi yürüyorum belimin ağrısından hajskskd gerçekten kadınlar olarak aşırı cevvaliz yaÇok dikkat et canım kendine ya artık düşmek yorulmak yasak bize (diyip dün gardrobun üstüne hurç kaldırmış olmam fkxkdk) inşallah geçer ağrın bir an önce bol bol dinlen
Harikasın canım teşekkür ederim, yazıp bilgi veren arkadaşada teşekkür ederim
Ben düşmüştüm ağrım ondanmış çok önemsememiştim ama
3 gün yatış verdiler kabul etmedim
Onun yerine 3 gün boyunca muayeneye gidiyorum
Yarın son günüm
Bebek şuan iyi çok şükür
Ama benim bu çatı ağrım ben düşmeden öncede vardı, düştükten sonra daha arttı
Bu yazılan çok mantıklı bende belirttiği çözüm yolunu denicem
Yenidoğan kıyafetlerini almıştım zaten ama araç gereç için erken mi oldu bilemedimYok kız niye erken olsun iyi yaptın hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebişinbende bugün ve yârını alışveriş için ayırdım herseyi almam lazım kıbrısa dönmeden
Annem benimkini silecek. Benim kumaş çıkmıyorYenidoğan kıyafetlerini almıştım zaten ama araç gereç için erken mi oldu bilemedimya şimdi de aklımda şey var bana kapalı açılmamış kutu da verdiler ama kumaşını yıkamak lazım mı nasıl olacak temizliği falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?