Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    195
bende de kedi var o yüzden olmayı düşünüyorum biz dışarı çıkarmıyoruz ama bebiş için işte

bende de kedi var o yüzden olmayı düşünüyorum biz dışarı çıkarmıyoruz ama bebiş için işte
Kedi köpek dışkısı da riskli işte ya bir de olmaz olmaz böyle hamilelikte insanın başına gelir ya ondan korkuyorum hem de dediğin gibi bebek için de ne bileyim sonra ah vah yapmak istemeyiz elbette

ya sadece bizim için değil bebişlerin bağışıklığı için olmamız gerekir gibi sanki bilemiyorum
Ben hem riskliyim hem de en son ağustosta olmuştum ya canım benim tam belli değil aşı olup olmamam o yüzden ben bilmiyorum doktorumla ayrıntılı ultrason sonrası görüşmemizde karar vercez

Ben hem riskliyim hem de en son ağustosta olmuştum ya canım benim tam belli değil aşı olup olmamam o yüzden ben bilmiyorum doktorumla ayrıntılı ultrason sonrası görüşmemizde karar vercez
ben de daha doktoruma sormadım kendi fikrim daha önce aktif kanamam oldu progestanlarla tutunduk, belki bana da olma diyebilir. Riskli gebeliklerde yapılmaması en mantıklısı aslında faydasından çok zararı olacaksa.. Bir de aşının 10 yıl etkisi var sizin ikinci gebelikmiş zaten

Boğmaca olayı kafamı karıştırıyor tetanoz dışında onu olmadım çünkü ilkinde sadece tetanoz 1 dozu olmuştum ikinci dozu olacağım hafta doğum yaptım bilmiyorum onun için

Gecmis olsun canim Dikkt et kendine

İyi akşamlar hanımlar erken mi oldu bilmiyorum ama ben bebek arabasını aldım normalde aklımda travel sistem vardı ama mağazada son kez kabin boyu sordum katlanması tek elle çok kolay hafifte eşim yokken arabaya kolayca koyabilirim seyahat ederken araçta fazla yer kaplamaz diye kabin boy aldım yanında puseti de aldım arabaya takıp kullanabilirmişim. Marka model merak edenler için kraft mint

Eklentiler

• IMG_1927.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_1928.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 67
Hayır canım niye erken olsun. Birden alışveriş yapanı daha görmedim yani aynı hafta içerisinde. Zamana yaymak hem maddi hem de manevi açıdan daha iyi. Güle güle binsin minnoş

Güzel günler de sağlıkla binsin bebisin canım

Yok kız niye erken olsun iyi yaptın hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebişin bende bugün ve yârını alışveriş için ayırdım herseyi almam lazım kıbrısa dönmeden

Çok dikkat et canım kendine ya artık düşmek yorulmak yasak bize (diyip dün gardrobun üstüne hurç kaldırmış olmam fkxkdk) inşallah geçer ağrın bir an önce bol bol dinlen

Çok dikkat et canım kendine ya artık düşmek yorulmak yasak bize (diyip dün gardrobun üstüne hurç kaldırmış olmam fkxkdk) inşallah geçer ağrın bir an önce bol bol dinlen
Hahah ben de dün dolap üstüne içine mont koyduğum bavulları kaldırdım, bugün kakılmış gibi yürüyorum belimin ağrısından hajskskd gerçekten kadınlar olarak aşırı cevvaliz ya

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen

Kızlar intergen firmasında fetal dna yaptıran var mı? Kızımda veritasta yaptırmıştık bunda intergene yaptırdık sonuçlar ne zaman çıktı acaba yaptıran varsa

Yok kız niye erken olsun iyi yaptın hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebişin bende bugün ve yârını alışveriş için ayırdım herseyi almam lazım kıbrısa dönmeden
Yenidoğan kıyafetlerini almıştım zaten ama araç gereç için erken mi oldu bilemedim ya şimdi de aklımda şey var bana kapalı açılmamış kutu da verdiler ama kumaşını yıkamak lazım mı nasıl olacak temizliği falan

Annem benimkini silecek. Benim kumaş çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…