Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Merhaba kızlar bu gün Detaylıya gittim. Benim genelim olan sancı çıktı çıkmazsa şaşırırdım zaten . Bebek eşi ve Rahim olması gerekenden aşağıdaymiş zaten genel hep bana söylenen şeyler. Bebeğin gelişimi iyi şükür. Haricinde kilo boy sormayı unutmuşum. Ama ultrason kağıdında kilosu 500 le başlayan rakam vardı anlaşılır yazmamış. 22+4 haftadayim.

Kızlar benim detaylı ultrason 15 dakika falan sürdü normal mi
detaylı ultrasona henüz girmedim ama 30-45 dakika arası süreceği söylenmişti. Belli başlı şeylere mi bakıp geçti acaba bilemedim. Sorma imkanın yok mu neden bu kadar kısa sürdü diye

Maşallah bebişe eeee ne önerdiler peki? Yani dikkatli mi olmak lazım istirahat mi düzelir mi?

Maşallah bebişe eeee ne önerdiler peki? Yani dikkatli mi olmak lazım istirahat mi düzelir mi?
Benim hamileliğimin başından beri aynı şeyleri söylüyorlar gerekli detaviler yapıldı. Gerisi benim bedenime bağlı. Evet dikkat etmeye devam.

Ölçümünüz kaçtı serklaj yaptıklarında ? Birde zor mu oluyor
21 mm ölçüldü 7 mm de acilma vardı. Ben genel anestezi istemedim bebeğe gider diye lokal anestezi istedim. 15 dakika sürdü. 3 saat sonra ayaklarımı hissetmeye basladim. 1 gun yatış oldu. Genel olarak zor değildi. Ağrı sancı çok yaşamadım. 1 hafta sonra detaylı ultrason için gittiğimde başka bir doktor 41 mm ölctu rahim uzunlugunu. Ameliyat sonrası kahverengi lekelenme oldu o da normalmiş başka birsey yaşamadım. Serklajdan sonra sabah 1 akşam 1 duphaston verdi doktor. Sen yeni mi olacaksın durumun nedir ?

Detaylı usg de karından bakıldığında 22 km ölçtü perinatoloji doktoru kendi doktoruma alttan muayene için yönlendirdi kendi doktorum 37 ölçtü bu gün tekrar çağırdı ama farklı bir doktora daha gideceğim sanırım emin olmak için herhangi bir belirtiniz oldu mu ?

Benim de serklaji yapan doktorum karindan 21 ölçüp serklaj dedi serklajdan sonra perinatoloji doktoru alttan bakıp 41 mm dedi. Neredeyse aynı şeyleri yaşamışız. Hayır bi belirtim yoktu sadece altıma kaçırmışım gibi iç camasirim ıslanıyodu. Bende bebegin suyu zannederek gittim doktora ama bebegin suyu değilmiş. Galiba terlemisim yada gercekten altima kacirmisim. Onun haricinde ne ağrım ne sızım oldu.

Benimde hiçbir ağrım sızım yok bi anda böyle bişey denilince korktum açıkçası

Benimde hiçbir ağrım sızım yok bi anda böyle bişey denilince korktum açıkçası
Zaten rahim kisaligi genelde belirti vermiyormuş kendini fazla yorma dikkatli ol doktorun zaten söyler ne olacağını tekrardan geçmiş olsun.

Zaten rahim kisaligi genelde belirti vermiyormuş kendini fazla yorma dikkatli ol doktorun zaten söyler ne olacağını tekrardan geçmiş olsun.
Çalışıyorum normalde işte bakalım emin olmak için bir başka doktora daha gideceğim 2 doktor ölçümü arasında çok fark var çünkü

Benimki de yarım saat bile sürmedi canım ama benim kendi doktorum yaptı bi de her kontrol detaylı gibi geçtiği için biliyor bebişin durumu, senin de aynıysa normaldir

Ben farklı bi doktora randevu almıştım sadece detaylı ultrason için ama 15 dakika beklemiyordum bebeğin iyi olduğunu söyledi

Kemiklere damarlara baktı canım ama kapakçıklara baktı mı bilmiyorum. Rapor verdi yarın kendi doktoruma sonuç göstermeye gideceğim eksik bir şey varsa o da bakar artık, tatmin etmedi ama sorun olmadığını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…