Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Hahah ben de dün dolap üstüne içine mont koyduğum bavulları kaldırdım, bugün kakılmış gibi yürüyorum belimin ağrısından hajskskd gerçekten kadınlar olarak aşırı cevvaliz ya
Dkdjdk ben de bütün gece bel ağrısından kıvranıp sabah işe geç geldim, hiç aklımız yok ya

Nemli bezle silersin canım bence en mantıklısı o

Hanımlar bugün kontrolüm vardı. Herhangi ağrı, kramp şikayetim yok ama doktorum magnezyum reçete etti. Kullanan var mı acaba ? Doktoru tavsiye eden ?

Öncesinde hafif bebek çamaşır deterjanlı bezle silip sonra duru sulu bezle silsem nasıl olur
Garanti kapsamınına girmiyor sanırım kılıflar ama yine de makul bir temizlik malzemesi kullan canım renk falan atmasın. Aşırı da silmeyi düşünmüyorum ben doğuma doğru nemli bezle silerim balkonda bekletirim nemini çeksin vs diye tamamdır Ben de kapalı kutu aldım, eve geldiğimiz zaman çıkarttım biraz o sıfır kokusu çıktı üzerinden tekrar paketledim.

Kumaş çıkıyor mu diye sormak hiç aklıma gelmedi neyse zaten daimi mekanımız artık bi gittiğimde sorarım
Çoğu çıkar canım bizimki çıkıyor yıkıyorum geri takıyorum bebek deterjanıyla yıkanabilir kapalı kutu da olsa yıkamak daha garanti hatta ütüleyen arkadaşlar vardı

Yıkama bacım bilim olmaz. Kullanmadan önce havalandır az. Altına falan örtü seriliyor zaten yakmasın terletmesin diye. Hayırlı olsun

Ben hiç açmadım geri paketleyemem diye doğuma yakın açarım heralde

Kızlar benim detaylı ultrason 15 dakika falan sürdü normal mi
Benimki de yarım saat bile sürmedi canım ama benim kendi doktorum yaptı bi de her kontrol detaylı gibi geçtiği için biliyor bebişin durumu, senin de aynıysa normaldir

Kızlar benim detaylı ultrason 15 dakika falan sürdü normal mi
Burda bunun çok tartışması oldu canım ama bu bizim yargıda bulunacağımız bir şey değil. Şahsi görüşüm evet çok kısa yani normal ultrason bile bu kadar sürüyor detaylı en az 30 35 dk sürüyor olması gerek ama şimdi seni telaşlandırıp üzmeye gerek yok eğer doktorun kemiklere damarlara kapakçıklara vs bakıp seni tatmin ettiyse takılma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…