Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ben 12. Haftamdan beri 26mm hatta 22 lere bile düştüğü oldu hala öyle yaşamaya çalışıyorum yapmadılar da bilmiyorum belki doktorun yapıyordur emin değilim.
Detaylı ultrasonda mutlaka ölçüm yaptir benim de 21 mm iken serklaj yaptılar. 7 mm de açılmam vardı ama 25 in altı risk grubumuymuş. Hangi doktora gittiysen farklı ölçüm yapıyor ama en son perinotoloji doktorum 41 mm ölçtü şok oldum. Galiba en doğru bilgiyi perinataloji doktoru veriyor.

Canım ben her hafta gidip sadece ölçtürüyorum zaten :) çocuğu bile göremiyorum ayrıntılı ultrasonda bakıcaz bakalım yine ne olmuş ne bitmiş. Ayda dört kez ölçüme gidiyorum valla yoruldum ama çocuğum için değer perinatoljiye gidiyorum ben

ilk gebelik mi sizin

Gerçekten çok bilinçlisin ben asla rahim uzunluğu nedir bilmiyordum ta ki başıma gelene kadar. Keşke bende en başından olcumlerimi yaptırsaydım. Biri 21 diyo biri 41

Gerçekten çok bilinçlisin ben asla rahim uzunluğu nedir bilmiyordum ta ki başıma gelene kadar. Keşke bende en başından olcumlerimi yaptırsaydım. Biri 21 diyo biri 41
Benim de ilk gebeliğimde ah bilseydim ölçtürürdüm erken doğumla kızımı kaybetmezdim belki ama işte insan ilk olunca bazen bilmiyo sağlıkla kavuşalım inşallah bu sefer

Benim de ilk gebeliğimde ah bilseydim ölçtürürdüm erken doğumla kızımı kaybetmezdim belki ama işte insan ilk olunca bazen bilmiyo sağlıkla kavuşalım inşallah bu sefer
ben de ilk gebelikte rutin yapılmıyor diye biliyordum detaylı ultrasonda ölçerler mi yoksa kendi doktoruma mı sormalıyım

Biz de eşimle şimdi kullanmadığımız boş odamızı boşaltıyoruz atılacak eşyaları ayırıyoruz eşim kalsın kullanırız diyor, ben hayır atılacak ihtiyaç sahiplerine verilecek kullanmıyoruz diyorum Tam olarak aynıyız çöp eşya sevmiyorum evde bir gün kullanırımcı asla değilim eğer kötü durumdaysa. Ya pijama demişken deniz şortu bakıyordu geçen alışverişte bulamamıştı bedenine göre aslınd bu tarz kombib yapabilirim deniz şortu, crocs ya da birken çok sever üstüne de denizde giymesi için bir pezevenk gömleği hahahahha valla pijamadan iyi fikir verdin bana

Canim Allah güç kuvvet versin İnşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize

oyun oynamayı seviyorsa ya da daha önce oynadıysa gta gömleği alabilirsin tatlış bi hediye olur

Kızlar oturup ağlayacağım. Evimizde boş bir oda vardı kullanmadığımız eşyalarla doluydu, koliler, ayakkabılar vs bugün o odaya giriştik çocuk odası yapalım diye. İş yaparken kolumu çizdim ufacık çizik ama kanadı kolonya sıktım sonra da sıvı sabun döküp yıkadım… Amaaaaaa tetanoz korkusu çöktü bir şey olur mu diye tam nereye de çizdirdim bilemiyorum yani baktık baktık bulamadık. Yarın gidip olayım mı aşı of lanet olsun diyorum korktuğum burnumun dibinde biter benim zıkkım gibi

Eklentiler

• IMG_6379.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 63
Ya gülsek mi ağlasak mı bilemiyorum şu an ama bence çok da bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama içim rahat etmeyecekse yarın asm ye git bari ol aşını. Ne kadar kaçsan da geldi buldu seni geçmiş olsun canım k

evde paslı bir şey yoksa bence korkma. hem tetanoz sadece paslı metalden değil topraktan vs de geçiyor, daha önce de aşı olduk bağışıklığımız vardır illa ki

hem gülüp hem de ağlayacağım öyle salak bir şey geldi başıma hahah sinirlerim bozuldu Yarın gideyim dimi mecbur tıpış tıpış. Büyük konuşmamak lazımmış vıdı vıdılanıyordum geç bir tarihte olmak istiyorum aşıyı diye al sana geç tarih

Yani yarın git sor bunun bi testi var mı bilmiyorum hani ama sor mecburen olcaz gibi

evde paslı bir şey yoksa bence korkma. hem tetanoz sadece paslı metalden değil topraktan vs de geçiyor, daha önce de aşı olduk bağışıklığımız vardır illa ki
İşte metal bir şey de olabilir bir sürü şey attık, atıyoruz daha odadan neydi çizdirdiğim hiç bilmiyorum sapık gibi her şeyi elledik bulamadık. Evet topraktan bile geçiyormuş sürekli köpek dışkısı topluyorum ters hamle yaparak o da risk ama kanayınca panikledim bilemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…