Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    195

Dünkü olaydan sonra bugün kontrole gittiğimde vajinal kültür aldı canım yeşil akıntım var diye donaxyl fitil verdi, kültür sonucunu beklemeden kullan dedi

Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım. Bol bol dua edicem sağlıcakla kavuşun ana oğul Bugünlerde gececek tez zamanda evinize döneceksiniz inşallah.

Çok geçmiş olsun sana da canım, doktorum vajinal ultrason yaptı spekulumla da baktı rahim ağzı uzunluğu iyiymiş ve kapalı olduğunu söyledi, benim öncesinde de yoğun sarı yeşil akıntım vardı kültür örneği aldı fitil yazdı. Seninki de belki nişan değildir canım bende hem kahverengi hem pembe ve hem kan noktaları da vardı ama nişan değildir dedi doktorum muayeneden sonra, senin sancın vs var mı canım

2 kere kahverengi akıntı oldu canım kontrole geldim her şey normal dedi rahim ağzı kapalı uzunluğu da iyiymiş neden olduğunu bilmiyoruz
Benimde olmuştu gebeliğin önceki aylarında kahverengi lekelenme ama ben o gün kuşburnu ve ıhlamur çayı içmiştim doktorum ondan olmamştr dedi ama muhtemelen ondan oldu içtikten yarım saat sonra karnım ağrımaya başlamıştı kahvrengi akıntım gelmişti açıklık yok demişti progestn yazmiştı.Bitki çayı filan içmedin değilmi canım

Yok canım her zamanki yediğim içtiğim şeyler, hiç bitki çayı içmedim kendimi de yormadım ama enfeksiyondan mı oldu bilmiyorum

Kızlar hurma ananas ve Squat gibi şeyler yapacakmısınız Doğum yaklaşınca Hangi haftada başlamak gerekiyor acaba birde hurma şekeri çıkarırmı acaba hiç denemedim 36. Hafta Başlasam erkenmi olur

Merhaba canim sezeryan sonrası normal dogum
İstediğini görünce yazmak istedim şehir olarak nerdesin bilemiyorum ama benim arkadaşım da iki sezeryan sonrasi üçüncüye hamile normal dogum istiyor doktoru burda yapamayız ama Zeynep Kamil hastanesini oneririm
O konuda demiş onunda son dogumla
Beş sene var arada

Kızlar hurma ananas ve Squat gibi şeyler yapacakmısınız Doğum yaklaşınca Hangi haftada başlamak gerekiyor acaba birde hurma şekeri çıkarırmı acaba hiç denemedim 36. Hafta Başlasam erkenmi olur
bunu bende merak ediyorum, bekliyorum haftamı daha erken diye düşünüyorum şimdilik ama ne zaman olacak bende bilmiyorum

zeyyyy11 canım senden merakla haber bekliyoruz, nasıl bir anda doğurdun, neler oldu çok merak ediyorum, sabah doğurdum yazdığını görünce çok şaşırdım Umarım bebeğin ve sen iyisinizdir

Ben pazartesi 35 haftalık oluyorum doktora sormadım ama genelde 36'dan sonra başlıyorlar sanırım böyle şeylere :)
36 dan sonra başlanması gerekiyormuş canım, artık 37 den sonra erken doğum olmuyor zaten, ben çok hareketsiz kaldım 20. Haftamdan sonra , 35-36 gibi başlamayı düşünüyorum inşallah yardımı olur, hiç böyle hareketsiz hayal etmemiştim hamileliğimi Pilates topu, derin, squat, elle yer silme bunlar çok işe yarıyormuş, tabi bir anda değil yavaş yavaş başlamak gerekir sanırım

Platesi doktorum evde önermedi ama diğerlerini yaparım diye düşünüyorum zaten 5. Katta oturuyorum hergün yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum o merdiveni inip çıkmak bile bana spor oluyor fazlasıyla şu anda ilk doğumum olacağı için açılma hemen olurmu bilmiyorum ama genel olarak süreç uzun sürüyormuş il doğumda Allah yardımcımz olsun hepimizin :))

Amin canım inşallah zaten o merdiven çıkman bile yeter senin

Bugün bebegim gene çok çok az hareket ediyor bı kaç saat önce döner gibi bi hareket etti ama şimdi oda yok bu durum beni panik atak yaptı gerçekten ya sürekli aklım onda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…