benimde seninle aynı canım başından beri sürekli var, ara ara fitil, tek doz saşe, antibiyotik kullandım geçmedi, doktorum o zaman korkulacak bişey yok dedi. Bişey olsaydı çıkardı dedi, bugün tekrar idrar verdim ama yine içine akıntı karıştığı için muhtemel sonuç farklı çıkçak, en sonda böyle olmuştu. Benimde topak topak geliyor arada canım. Yakında verdin mi tahlil
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım. Bol bol dua edicem sağlıcakla kavuşun ana oğulKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Nefes problemi çıktı, daha sonra zatüre dediler ve yatışı yapıldı
Bi kere bile kucağıma alamadım
Lütfen dua edin entübe edildi
canim doktorun senin surecine gore en dogrusunu soyler muhakkak ama 2 gun once benim de basima geldi benzeri, sabah tuvalette bir anda kahverengi akinti geldi, insanin bir anda eli ayagi titriyor nisan mi geldi ne oldu diye, sonra doktorumu aradim, benim doktorum oldukca sakin bir yapida, “bu haftalardan sonra normal, panik yapma, nisan da olabilir, hafif aciklik da olusmus olabilir ya da rahim agzin bir sekilde biraz yumusamis/catlak olusmus olabilir, bundan sonra ayakta kalmayalim mumkun oldugunca, su sizmasi olacak mi kontrol edelim, sanci hissi olursa haberleselim. kendini strese sokma.” dedi. o zamandan beri mumkun oldugunca yatiyorum, bebek bas asagi pozisyonda benim, bir de sehre uzaktayim ben, sik sik hastaneye gidemiyorum. nisan gelse bile su ve sanci olmadigi surece, bebek hareketlerinde de sikinti ve baska belirti yoksa evde dinlenerek gecirebiliriz bu sureci dusuncesinde benim doktorum sonuc olarak. umarim her sey yolundadir sende de
EvetBu hurçların hepsi bu çantalara sığdımı canım
Benim de eşim hazırladı ben hastanedeyim diye
Benimde olmuştu gebeliğin önceki aylarında kahverengi lekelenme ama ben o gün kuşburnu ve ıhlamur çayı içmiştim doktorum ondan olmamştr dedi ama muhtemelen ondan oldu içtikten yarım saat sonra karnım ağrımaya başlamıştı kahvrengi akıntım gelmişti açıklık yok demişti progestn yazmiştı.Bitki çayı filan içmedin değilmi canım2 kere kahverengi akıntı oldu canım kontrole geldim her şey normal dedi rahim ağzı kapalı uzunluğu da iyiymiş neden olduğunu bilmiyoruz
Benimde olmuştu gebeliğin önceki aylarında kahverengi lekelenme ama ben o gün kuşburnu ve ıhlamur çayı içmiştim doktorum ondan olmamştr dedi ama muhtemelen ondan oldu içtikten yarım saat sonra karnım ağrımaya başlamıştı kahvrengi akıntım gelmişti açıklık yok demişti progestn yazmiştı.Bitki çayı filan içmedin değilmi canım
Olabilir kuzum çok geçmiş olsunYok canım her zamanki yediğim içtiğim şeyler, hiç bitki çayı içmedim kendimi de yormadım ama enfeksiyondan mı oldu bilmiyorum
Merhaba canim sezeryan sonrası normal dogumGünaydın
@Merveturann Allah analı babalı büyütsün cnm inş bebeğini bir an önce sağlıcakla kucağına alirsinsen ve diğer doğum yapan arkadaşlarımız
Benim kontrolüm vardı .Tahlilleri verdim her zamanki gibi öğleden sonra çıkacak tekrar sonuç göstermeye gideceğim.
30 +6 olduk .Şimdilik herşey yolunda vok şükür .1660 olmuş.Popo geliş şuan.Doktora ilk sezeryanim 10 seneyi geçti bu dogumumun normal olma ihtimali var mı dedim,o da yok dedi.Zaten hastane de uygun değilmiş bunun için.Sezeryanin ne zaman olabileceğini sordum,herşey yolunda giderse şekerim böyle normal devam ederse 39 haftada olacakmış .39 olur inş
ayyy hayirli olsunallah anali babali, saglikli, mutlu, sevgi dolu bir omur versin bebise de size de her sey yolundadir umarim.
tebrik ederim allah analı babalı büyütsün canımKızlar ben doğurdummmmmmm
bunu bende merak ediyorum, bekliyorum haftamı daha erken diye düşünüyorum şimdilik ama ne zaman olacak bende bilmiyorumKızlar hurma ananas ve Squat gibi şeyler yapacakmısınız Doğum yaklaşınca Hangi haftada başlamak gerekiyor acaba birde hurma şekeri çıkarırmı acaba hiç denemedim 36. Hafta Başlasam erkenmi olur
Ben pazartesi 35 haftalık oluyorum doktora sormadım ama genelde 36'dan sonra başlıyorlar sanırım böyle şeylere :)bunu bende merak ediyorum, bekliyorum haftamı daha erken diye düşünüyorum şimdilik ama ne zaman olacak bende bilmiyorum
36 dan sonra başlanması gerekiyormuş canım, artık 37 den sonra erken doğum olmuyor zaten, ben çok hareketsiz kaldım 20. Haftamdan sonra , 35-36 gibi başlamayı düşünüyorum inşallah yardımı olur, hiç böyle hareketsiz hayal etmemiştim hamileliğimiBen pazartesi 35 haftalık oluyorum doktora sormadım ama genelde 36'dan sonra başlıyorlar sanırım böyle şeylere :)
Platesi doktorum evde önermedi ama diğerlerini yaparım diye düşünüyorum zaten 5. Katta oturuyorum hergün yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum o merdiveni inip çıkmak bile bana spor oluyor fazlasıyla şu anda ilk doğumum olacağı için açılma hemen olurmu bilmiyorum ama genel olarak süreç uzun sürüyormuş il doğumda Allah yardımcımz olsun hepimizin :))36 dan sonra başlanması gerekiyormuş canım, artık 37 den sonra erken doğum olmuyor zaten, ben çok hareketsiz kaldım 20. Haftamdan sonra , 35-36 gibi başlamayı düşünüyorum inşallah yardımı olur, hiç böyle hareketsiz hayal etmemiştim hamileliğimiPilates topu, derin, squat, elle yer silme bunlar çok işe yarıyormuş, tabi bir anda değil yavaş yavaş başlamak gerekir sanırım
Amin canım inşallahPlatesi doktorum evde önermedi ama diğerlerini yaparım diye düşünüyorum zaten 5. Katta oturuyorum hergün yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum o merdiveni inip çıkmak bile bana spor oluyor fazlasıyla şu anda ilk doğumum olacağı için açılma hemen olurmu bilmiyorum ama genel olarak süreç uzun sürüyormuş il doğumda Allah yardımcımz olsun hepimizin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?