Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    195
Canım bu haftalarda böyle şeylerde doktora gitmeliyiz mutlaka. Benim de oldu ama benim parlak kırmızı olarak başlayıp yavaş yavaş perdeden kahveye döndü. Yatırdılar bir gün

Canım Allah şifa versin, bir an önce hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah

evet canım türkiyede güzel olan hemen takipli doktora ulaşabilmen maalesef bizde şansına kim gelirse haklısın doktorumu dinlemekte fayda var hala aklımın bir köşesinde normal doğumu denesemmi mi aceba var ama galiba kendimi ve bebeği riske atmayıp gidip sezeryanı olucağım ..

Round ligament duymuş muydun rahimin hemen üstünde göbek deliginin altında olan bölge orası geriliyor arada onu kastettim
Aa hayır onu hiç duymamıştım canım peki sebebi varmı gerilmenin ?

Günaydın
Merveturann Allah analı babalı büyütsün cnm inş bebeğini bir an önce sağlıcakla kucağına alirsinsen ve diğer doğum yapan arkadaşlarımız
Benim kontrolüm vardı .Tahlilleri verdim her zamanki gibi öğleden sonra çıkacak tekrar sonuç göstermeye gideceğim.
30 +6 olduk .Şimdilik herşey yolunda vok şükür .1660 olmuş.Popo geliş şuan.Doktora ilk sezeryanim 10 seneyi geçti bu dogumumun normal olma ihtimali var mı dedim,o da yok dedi.Zaten hastane de uygun değilmiş bunun için.Sezeryanin ne zaman olabileceğini sordum,herşey yolunda giderse şekerim böyle normal devam ederse 39 haftada olacakmış .39 olur inş

benimde seninle aynı canım başından beri sürekli var, ara ara fitil, tek doz saşe, antibiyotik kullandım geçmedi, doktorum o zaman korkulacak bişey yok dedi. Bişey olsaydı çıkardı dedi, bugün tekrar idrar verdim ama yine içine akıntı karıştığı için muhtemel sonuç farklı çıkçak, en sonda böyle olmuştu. Benimde topak topak geliyor arada canım. Yakında verdin mi tahlil

Kızlar doktoruma ulaştım geçmeyen sarı akıntı için o da probiyotik beslen artık dedi ev yoğurdu tüketimi bol bol kefir içmemi söyledi aklınızda sizin de bulunsun kesinlikle probiyotik tuket dedi
Ben ayrıca 2.5 aydır probiyotik kullanıyorum canım, hala akıntılarım devam

Aa hayır onu hiç duymamıştım canım peki sebebi varmı gerilmenin ?
Bebegin büyüyüp asagi yerleşmesinden kaynaklı oluyor. ilk trimesterde de az az olmustu bana böyle kas çekilmesi tarzı bir ağri oluyor masaj yaptıktan sonra 5 dk içinde geçiyor benimki

canim doktorun senin surecine gore en dogrusunu soyler muhakkak ama 2 gun once benim de basima geldi benzeri, sabah tuvalette bir anda kahverengi akinti geldi, insanin bir anda eli ayagi titriyor nisan mi geldi ne oldu diye, sonra doktorumu aradim, benim doktorum oldukca sakin bir yapida, “bu haftalardan sonra normal, panik yapma, nisan da olabilir, hafif aciklik da olusmus olabilir ya da rahim agzin bir sekilde biraz yumusamis/catlak olusmus olabilir, bundan sonra ayakta kalmayalim mumkun oldugunca, su sizmasi olacak mi kontrol edelim, sanci hissi olursa haberleselim. kendini strese sokma.” dedi. o zamandan beri mumkun oldugunca yatiyorum, bebek bas asagi pozisyonda benim, bir de sehre uzaktayim ben, sik sik hastaneye gidemiyorum. nisan gelse bile su ve sanci olmadigi surece, bebek hareketlerinde de sikinti ve baska belirti yoksa evde dinlenerek gecirebiliriz bu sureci dusuncesinde benim doktorum sonuc olarak. umarim her sey yolundadir sende de

Bebegin büyüyüp asagi yerleşmesinden kaynaklı oluyor. ilk trimesterde de az az olmustu bana böyle kas çekilmesi tarzı bir ağri oluyor masaj yaptıktan sonra 5 dk içinde geçiyor benimki
Bak bunu yeni duydum canım .. geçmiş olsun

Merhaba, hangi şehirdesin canım? Bebeğin pozisyonu ile alakalı mı dedi yoksa yapmak istemediği için mi dedi onu tam anlayamadım ama eğer vajinal düşünüyorsan İstanbul’da takip ettiğim çok tatlı bir doktor var SSVD öncülerinden. 10 sene geçmiş sezaryene direkt yok demesi garibime gitti denk gelince yazmak istedim dediğim gibi, İstanbuldaysan ismini yazabilirim

Detayını sormadım ama hastanede bebek yoğun bakım olmadığı için ,normal doğumda bebekte herhangi bir komplikasyon gelişebilir diye söylediğini dusunuyorum cnm.Bilecik devlet Hastanesi'ne gidiyorum.Aslinda meraktan sordum illa normal veya illa sezeryan isteğim yok,doktor nasıl yonlendirirse Teşekkürler Ilgın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…