detaylı ultrasona henüz girmedim ama 30-45 dakika arası süreceği söylenmişti. Belli başlı şeylere mi bakıp geçti acaba bilemedim. Sorma imkanın yok mu neden bu kadar kısa sürdü diye
Doktor çok tecrübeliydi bana da randevu süresi 45 dakika dendi ama 15 dakikaya şaşırdım, yarın kendi doktoruma sonuç göstermeye gideceğim ona da bilgi veririm artık canım
Doktor çok tecrübeliydi bana da randevu süresi 45 dakika dendi ama 15 dakikaya şaşırdım, yarın kendi doktoruma sonuç göstermeye gideceğim ona da bilgi veririm artık canım
Merhaba arkadaşlar ben daha bebeğime hiçbir şey almadım detaylıdan sonra almak istiyorum artık almaya da bebek arabasından başlayayım inşallah dedim . maxi cosi diye bir marka duydunuz mu diğer markalara göre daha uygun duruyor gibi cybex gözüme çok pahalı geldi sanki tüm parçaları 60 70 binden fazla oluyor gibi ya da ben tam bakamadım artık bilemiyorum . Aracımız da olduğu için araba koltuğu da almak gerekiyor. Uygun fiyatlı ve iyi olduğunu bildiğiniz markalar nelerdir ?
Merhaba kızlar bu gün Detaylıya gittim. Benim genelim olan sancı çıktı çıkmazsa şaşırırdım zaten . Bebek eşi ve Rahim olması gerekenden aşağıdaymiş zaten genel hep bana söylenen şeyler. Bebeğin gelişimi iyi şükür. Haricinde kilo boy sormayı unutmuşum. Ama ultrason kağıdında kilosu 500 le başlayan rakam vardı anlaşılır yazmamış. 22+4 haftadayim.
Merhaba arkadaşlar ben daha bebeğime hiçbir şey almadım detaylıdan sonra almak istiyorum artık almaya da bebek arabasından başlayayım inşallah dedim . maxi cosi diye bir marka duydunuz mu diğer markalara göre daha uygun duruyor gibi cybex gözüme çok pahalı geldi sanki tüm parçaları 60 70 binden fazla oluyor gibi ya da ben tam bakamadım artık bilemiyorum . Aracımız da olduğu için araba koltuğu da almak gerekiyor. Uygun fiyatlı ve iyi olduğunu bildiğiniz markalar nelerdir ?
Verdiği raporda her organ ismi yazıyor canım ama bilemedim yarın kendi doktoruma göstereceğim sonucu bakalım eksik bir şey varsa bakar diye düşünüyorum
Verdiği raporda her organ ismi yazıyor canım ama bilemedim yarın kendi doktoruma göstereceğim sonucu bakalım eksik bir şey varsa bakar diye düşünüyorum
Evet yani dediğim gibi psikolojik değilse bende de sizin gibi .Mide bulantım yok ama ağrılarım var böyle tarif edemediğim garip rahatsız edici.İnşallah normaldir yaşadıklarımız
Uiyyyy küçük aslanım her sene şampiyonluk garantili takım işte mis gibi hahah ben de eski bir galatasaraylı olarak benim bebenin fenerbahçeli oluşunu izliyorum
Uiyyyy küçük aslanım her sene şampiyonluk garantili takım işte mis gibi hahah ben de eski bir galatasaraylı olarak benim bebenin fenerbahçeli oluşunu izliyorum
Tamm olarak ben şampiyonluk görmeyecek cocugum diye dertlendim dün arkadaşımın kızı 2017 doğumlu o gün oturmuş ağlamış ben doğdugumdan beri şampiyonluk görmedm diye
Hanımlar yavaştan hepimiz alışverişlere başladık galiba aslında burada nelerden kaç tane aldığımızı kaç aylık vs aldığımızı paylaşsak güzel olmaz mı? Benim bu konuda aklım karışıyor yenidoğan 5-6 tane aldım artık 0-3ay 3-6ay alayım diyorum ama bunlardan kaçar tane alayım zıbınları kaç beden ve kaçar tane alayım, bebişlerimiz kış bebişi olacak dış kıyafet için neler düşünüyorsunuz? Çok iyi olmaz mı acaba birbirimize fikir olur
Tamm olarak ben şampiyonluk görmeyecek cocugum diye dertlendim dün arkadaşımın kızı 2017 doğumlu o gün oturmuş ağlamış ben doğdugumdan beri şampiyonluk görmedm diye