Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Benim 2 tane hastane çıkışım var biri annemden hediye geldi diğerini ben aldım. İlk zamanlar çok küçük olursa giyer diye düşünüyorum, dönüşümlü olarak. Geri kalan kıyafetleri 4-6 ay 3-6 ay şeklinde aldım. Bu teddy tulumdan da 2 adet aldım birini yıkar diğerini giydiririm diye o da 3-6 ay 68 cm. Zıbın özel olarak henüz almadım takımların içinde olanlar var. Kısa kol mu olur kolsuz mu karar veremedim e-bebekte kampanyalar oluyor ya bilmem kaç al kaç öde ordan gidip alacağım.

Bende öyle yapacağım ama işte kısa kolu askılısı uzun kollusu var acaba yenidoğan çok mu almışım

Bende öyle yapacağım ama işte kısa kolu askılısı uzun kollusu var acaba yenidoğan çok mu almışım
Yenidoğan çok almaya gerek yok kıvırır kıvırır giydiririz. Zaten çok çabuk büyüyorlar bence hiç gerek yok yenidoğan almaya. Kolsuz mantıklı geliyor bana ama bilemiyorum tecrübeli anneler ne öneride bulunur.

Maşallah miniğe aşagida olmasi skintimiymiş peki canim Bu arada renkli usg resmi verdimi
Erken doğum riski var evet. Hayir ya vermedi zaten uzun uzunda bakmadı. Bir değişik geçti bu sefer. Genel olarak bebek iyi sen iyi değilsin dedi.

Bence çok iyi yapmışsınız bana da hep küçük alma dediler ama inanın epey giyiyor küçükleri. En sık kıyafet yeni doğduğunda değişiyor kusma ile falan. Öyle hemen falan büyümüyorlar küçük kıyafet alın bence hep büyük büyük giydirdim içinde kayboldu kızım

Yok canım gerek var ya baya giyiyorlar yeni doğan iki hastane çıkışı çok az olur

Yok canım gerek var ya baya giyiyorlar yeni doğan iki hastane çıkışı çok az olur
Bence bebekten bebeğe değişiyor ya arkadaşlarımın iki çocuğu da giyemedi hep kaldı yeni doğan bezi, kıyafetleri vs. Birkaç tane daha alırım o zaman baktım küçük çok giyecek gider alırım

Bence en az 5 tane yenidoğan kısa kollu zıbın, 7-8 tane yenidoğan takım ya da tulum lazım bu sefer öyle yapcam ben, hastane çıkışına gerek yok takım, tulum yeterli

Bence bebekten bebeğe değişiyor ya arkadaşlarımın iki çocuğu da giyemedi hep kaldı yeni doğan bezi, kıyafetleri vs. Birkaç tane daha alırım o zaman baktım küçük çok giyecek gider alırım
4 Kilo falan doğması lazım ki öyle bile olsa günde bi kaç kez kıyafet değiştiği olacak. Tabi siz bilirsiniz ben büyük giydirmekten nefret ettim artık

4 Kilo falan doğması lazım ki öyle bile olsa günde bi kaç kez kıyafet değiştiği olacak. Tabi siz bilirsiniz ben büyük giydirmekten nefret ettim artık
Tecrübe bunlar işte çok tatlı ve komik durur büyük büyük hahah yok yok alırım kıyafet ya ben de büyük giydirmeyi istemem ama kararında alırım baktım gerçekten çok giyecek gider alırım ekstra olarak. Böyle kalsın istemiyorum sadece

canım geçmiş olsun, kötü düşünme neyden kaçarsak çekiyoruz resmen. Zaten doktorların olmanı söylemişti, kendini üzme hemen doktoruna danış bişey olcağını sanmıyorum

Kızlar selam ben 22. Haftamdayım da özellikle akşamları çok fazla nefes darlığım oluyor sanki birisi boğazıma basıyor sizde de var mı aynı durum

Kızlar selam ben 22. Haftamdayım da özellikle akşamları çok fazla nefes darlığım oluyor sanki birisi boğazıma basıyor sizde de var mı aynı durum
Benim hamileliğimin başlarından bu yana var bu sorun maalesef. Bir de burun tıkanıklığı…

canım geçmiş olsun, kötü düşünme neyden kaçarsak çekiyoruz resmen. Zaten doktorların olmanı söylemişti, kendini üzme hemen doktoruna danış bişey olcağını sanmıyorum
Resmen çekiyoruz bu akşam yine kestim bir yerimi. Normal zamanda başıma gelmeyecek olaylar yaşıyorum bir de evde. Ah umarım olmaz bir şey Henüz hazır değilim çünkü aşı fikrine biraz daha zamana ihtiyacım var.

Erken doğum riski var evet. Hayir ya vermedi zaten uzun uzunda bakmadı. Bir değişik geçti bu sefer. Genel olarak bebek iyi sen iyi değilsin dedi.
İnşallah düzelir canim benimde suyum fazlaymiş sekerden suphelendi meyve hamur işi vs yeme dedi
Detayliya kadar kendimi tutacagim bakalim
30 haftalara gelseydik bi hayirlisiyla yuregimiz agzimizda hep

İstemedigin sey basina gelirmis cidden oyle cok gecmis olsun cnm dikkat et hizli iş yapma bende sekerden cok korkardim seker olabilir dedi doktor gebelikte tabi seker testinde netlik kazanack yarin kan tahlili vercem glikoz degerindende anlasilir degilmi seker olup olmadigi

Anlaşılır canım endokrinde sürekli takibim yapılıyordu polikistik overden dolayı baktırıyordum bende. Ama direkt yükleme mi yapalım der doktorun onu bilmiyorum her doktor farklı yani bu konularda bir şey diyemiyorum. Evet maalesef çok tez canlıyım yerimde artık durmam lazım 5 dakika oturamıyorum kurt var sanki

Ben 5 haftalık hamileyim bendede Braun pro 5 var aynilar diye düşünüyorum Philips ile.
ben sadece yüzüme yaptım bugün bı sorun olurmu acaba ya korktum araştırmaya başladım ama sadece yüz bölgeme yaptım.
Bide siz sorduğunuzda kaç haftalıktınız erken gebelikte mi öneriliyo yoksa daha ileri aylarda mı

İnşallah düzelir canim benimde suyum fazlaymiş sekerden suphelendi meyve hamur işi vs yeme dedi
Detayliya kadar kendimi tutacagim bakalim
30 haftalara gelseydik bi hayirlisiyla yuregimiz agzimizda hep
Ayy ben onu unutmuşum banada suyun fazla dedi şekere baktiriyormusun dedi evet dedim. Evet ya zaman geçiyor şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…