Canım benim bir kere bitmeye yakın içinekan geldi nasıl geldi anlamadım, iki hafta mosmor gezdim çok kanadı. Ama 2. Yapmak aklıma gelmedi şoktanBiraz önce oksaparı yaparken iğne resmen geri tepti, şırınganın içi de kanla doldu. Ne kadar yaptım ne kadar yapamadım bilemediğim için bir tane daha oksapar yaptım. Yarın sabaha kadar kendimi yiyip bitirirdim bir şey olur mu yapamadım diye o yüzden yaptım geçtim. Bir zararı olur mu bu şekilde yapmamın
Kıyamam kanayınca öyle oluyor, benim artık sürekli kan doluyor şırınganın içi minicik iğne yerinden nasıl kan fışkırıyor her sabah aynı muhabbet… Korkumdan kola, bacağa geçemiyorum nasıl olacak bilmiyorum gerçekten. 8 aydır her gün yapıyorum artık cinnetlik benim göbeğim ısırılmış, darp edilmişten beterCanım benim bir kere bitmeye yakın içinekan geldi nasıl geldi anlamadım, iki hafta mosmor gezdim çok kanadı. Ama 2. Yapmak aklıma gelmedi şoktan
Endokrinoloji prof'a göründüm sabah. Değerler gayet normal dedi. İlaca devamMerhaba canım. Benim de tsh 0,85 çıktı dün. T4 ise 0,88.
Levotiron 50 mg kullanıyorum. Doktora danışabilirsem yorumunu mutlaka yazarım
Bende göbeğim biraz daha büyüyünce mecbur kola bacağa geçmem lazım korkuyorum bende. Bende 4 aydır yapıyorum ama her gün stres panik oluyor. Ama az kaldı bebişlerimize kavuşmayaKıyamam kanayınca öyle oluyor, benim artık sürekli kan doluyor şırınganın içi minicik iğne yerinden nasıl kan fışkırıyor her sabah aynı muhabbet… Korkumdan kola, bacağa geçemiyorum nasıl olacak bilmiyorum gerçekten. 8 aydır her gün yapıyorum artık cinnetlik benim göbeğim ısırılmış, darp edilmişten beterNe kadar yaptığımı kestiremedim eşim peçeteye sıktı baya bi kanla karışık ilaç çıkınca tekrarladım. Bir şey olmaz umarım ne diyim
Aşkım benim tsh en son 0.50 di ilaç felan vermediler . Ondan 15 gün sonra kod ölçtü 1 olmuştu bakalım haftaya endokrin de randevum var bende haşimato var ama 0.50 bile referans üzeriydi hiç sorun yoktu aylık kontrol ettirirler sendede belki ilaç başlanmaz diye düşünüyorumKızlar benim test sonuçlarım geldi kolestrol aşırı yüksek ve Tsh baya düşmüş 0.60 olmuş
24 cünhaftaya kafar normal dedi doktorum ama hergün hissediyorsan bundan önce düzenli şekilde bir usg yaptır hızlıca canım için rahat etsinKızlar günaydın bugün itibariyle 21+5 günlük bebeğim. Pazar gününe kadar her gün ufak ufak hissederken 2 3 gündür hissetmiyorum böyle bir durum yaşayan var mı? Çok merak ediyorum
Tecrübelerime dayanarak yanlış bölgeye yapıldığıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Zaten o yüzden de kanıyor. Yoksa ben canımın acımaması için en baştan bu yana hızlı basıyorum o şekilde çok acımıyor, yavaş yaptığım zaman çok daha fazla yanıyor. Ah az kaldı dayanalım güzelce kavuşalım beneklerimize inşallah şifa olsun hepsine, bizeBende göbeğim biraz daha büyüyünce mecbur kola bacağa geçmem lazım korkuyorum bende. Bende 4 aydır yapıyorum ama her gün stres panik oluyor. Ama az kaldı bebişlerimize kavuşmayaben hep aynı kıvamda basıyordum o gün sonuna doğru hızlandım ondan sonra olduğu farkettim bilmiyorum onunla mı alakalı
Kullanman gerekiyor gayet önemli bir panelde pıhtılaşma çıkmış. Yok kullanma yok şöyle böyle denilecek bir şey de değil gayet önemli. İlaç raporunu da kadın doğum yazacak bu kadar zor bir şey değil ki bu seni neden yıpratıyorlar anlamıyorum.Arkadaşlar merhaba. Daha önce yazmıştım Oksapar kullanıyorum ama bunu özel doktorum yazmıştı ve diğer tüm doktorlar karşı çıkıyordu kullanmama. Ben de Tromboli Paneli testlerini yaptırmıştım, bugün sonuç çıktı. MTHFR C677T homozigot çıktı. Doktoruma sonucu attım maalesef iğneye devam etmen gerekiyor dedi ama rapor almak için sadece bu yeterli mi bilmiyorum. Rapor konusunda gerçekten çok yıprandım, buna rağmen vermezlerse ne yapıcam bilmiyorum.
Canım ne yaptın gittin mi ? Ben de böyle bir akıntı yaşadım bir gece yatırdı doktor, serum, hap, iğne tedavisi uyguladı sabaha kadar hemen kesildi akıntım. Sabah da kontrol etti bana da plesanta aşağıda dedi bu beni korkuttu birazKızlar bugün kendi doktoruma kontrole gitmiştim bebeğin iyi olduğunu, plasentanın aşağıda olduğunu ama yukarı çıkacağını söyledi. Doktordan geldikten 4-5 saat sonra akıntıda kırmızı nokta ve hafif pembelik gördüm, 1 saat sonra tekrar baktığımda yine akıntıda çok az bi kısımda pembelik vardı yarın tekrar gitsem mi
Ya bilmiyorum o kadar karşı çıkmışlardı ki daha önce düşüğün yok neye göre kullanıyorsun falan yorumları yaptılar. Test yaptırdım sonucunu bekliyorum demiştim birine o testi de boşuna yaptırmışsın gelmişsin hamileliğin yarısına ne testi sonuç hiçbir şeyi değiştirmez dedi. Sanki doktorla değil herhangi bir vatandaşla konuşuyorum. Buradaki devlet hastanesinde 5 kadın doğum doktoru var 4üne gittim hepsi aynı şeyleri söyledi şimdi tekrar onlardan birine randevu alsam ne derler rapor verirler mi bilmiyorum o kadar da önemli değil diyebilirler. Öyle bir durumda ne yapabilirim acaba başhekimlik bir şey yapar mı en kötü cimere yazarım artık ne yapayım başka çare bırakmazlarsa. Randevu bulmak bile çok zor uğraşamam tek tek hepsiyle.Kullanman gerekiyor gayet önemli bir panelde pıhtılaşma çıkmış. Yok kullanma yok şöyle böyle denilecek bir şey de değil gayet önemli. İlaç raporunu da kadın doğum yazacak bu kadar zor bir şey değil ki bu seni neden yıpratıyorlar anlamıyorum.
Çok sinirim bozuluyor okurken bile gerçekten hayret edilesi insanlar. Yaşadığın yer neresi? Çevrede başka bir hastaneye gitme şansın yok mu özel vs?Ya bilmiyorum o kadar karşı çıkmışlardı ki daha önce düşüğün yok neye göre kullanıyorsun falan yorumları yaptılar. Test yaptırdım sonucunu bekliyorum demiştim birine o testi de boşuna yaptırmışsın gelmişsin hamileliğin yarısına ne testi sonuç hiçbir şeyi değiştirmez dedi. Sanki doktorla değil herhangi bir vatandaşla konuşuyorum. Buradaki devlet hastanesinde 5 kadın doğum doktoru var 4üne gittim hepsi aynı şeyleri söyledi şimdi tekrar onlardan birine randevu alsam ne derler rapor verirler mi bilmiyorum o kadar da önemli değil diyebilirler. Öyle bir durumda ne yapabilirim acaba başhekimlik bir şey yapar mı en kötü cimere yazarım artık ne yapayım başka çare bırakmazlarsa. Randevu bulmak bile çok zor uğraşamam tek tek hepsiyle.
Yazmıştım geçen hafta ağlayarak çıktım o doktordan diye ben iğne kullanmanı önermiyorum acil kanaman vs olsa risk almam sevk ederim muhtemelen falan demişti. Özel doktora gittiğimi duyunca canavara dönüşüyorlar ve onun söylediği her şeye karşı çıkıyorlar. Merkeze uzak bir ilçede yaşıyorum özel hastane yok, en yakın hastane yarım saat uzaklıkta ama oradan bile buraya hastalar geliyor randevu bulmak çok zor daha küçük bir hastane orası.Çok sinirim bozuluyor okurken bile gerçekten hayret edilesi insanlar. Yaşadığın yer neresi? Çevrede başka bir hastaneye gitme şansın yok mu özel vs?
2 hafta sonra perinatolojiye gidicem detaylı ultrason için buradan sonuç almazsam ona söylerim diye düşünüyorum gerçi o da karşı çıkmıştı iğneye ama belki test sonucu işleri değiştirir şansımı deniyicem.Çok sinirim bozuluyor okurken bile gerçekten hayret edilesi insanlar. Yaşadığın yer neresi? Çevrede başka bir hastaneye gitme şansın yok mu özel vs?
Canım ne yaptın gittin mi ? Ben de böyle bir akıntı yaşadım bir gece yatırdı doktor, serum, hap, iğne tedavisi uyguladı sabaha kadar hemen kesildi akıntım. Sabah da kontrol etti bana da plesanta aşağıda dedi bu beni korkuttu biraz
Teşekkür ederim canımZannetmem canım 28 haftaya kadar oluyormuş
Ay dualarım gerçekten seninle allah sabır versin sana o insanlarla. Umarım aklı başında birine denk gelirsin bu defa da halledilir şu rapor işi.2 hafta sonra perinatolojiye gidicem detaylı ultrason için buradan sonuç almazsam ona söylerim diye düşünüyorum gerçi o da karşı çıkmıştı iğneye ama belki test sonucu işleri değiştirir şansımı deniyicem.
Teşekkür ederim gerçekten duaya, şansa her şeye çok ihtiyacım var. Hamilelik stresi yetmiyor gibi bir de böyle şeylerle uğraşmak çok kötü, kimse yaşamasın gerçekten iyi insanlarla karşılaşsın.Ay dualarım gerçekten seninle allah sabır versin sana o insanlarla. Umarım aklı başında birine denk gelirsin bu defa da halledilir şu rapor işi.
Vermeleri lazım canım homozigot daha yüksek yani umarım. Sorun çıkarmazlar yaArkadaşlar merhaba. Daha önce yazmıştım Oksapar kullanıyorum ama bunu özel doktorum yazmıştı ve diğer tüm doktorlar karşı çıkıyordu kullanmama. Ben de Tromboli Paneli testlerini yaptırmıştım, bugün sonuç çıktı. MTHFR C677T homozigot çıktı. Doktoruma sonucu attım maalesef iğneye devam etmen gerekiyor dedi ama rapor almak için sadece bu yeterli mi bilmiyorum. Rapor konusunda gerçekten çok yıprandım, buna rağmen vermezlerse ne yapıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?