Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Banada bir kaç kez oldu sanırım. İğnenin uçlarında sorun oluyor

Amiiiiin aminnn. Hiç stres olma iğneni yapıyorsun bir şekilde bilinçli de davranarak test yaptırdın, sonucu çıktı. Önlemini alıyorsun sadece rapor pürüzü kaldı onu da halledeceğine inanıyorum. Pozitif düşünelim çekelim üstümüze

Ne kadar aşağıda olduğunu söylemedi canım ama rahim ağzını kapatmıyormuş. Küçük de bir kanama alanım oluşmuş. Sabaha kalmadan kanama kesildi çok şükür benim biraz damla şeklinde gelmeye başlamıştı rengi de biraz pembe biraz da kahvemsi gibiydi çok şükür sabaha kalmadan kesildi. Şimdi progestanı hap olarak kullanıyorum, 5 gün de progestanın iğnesini vurulacağım akşamları, 3 tane kaldı o. Doktorum dinlenmen gerek dedi bol bol yat ve çok fazla ayakta kalma dedi. Haftaya detaylım var zaten ozamana kadar yatmayı ve ev işi yapmamayı düşünüyorum

Halledicem ya bir şekilde diyorum ya gerekirse cimere de yazarım zaten hiçbir yardımı dokunmuyor bu doktorların aram bozulsa da umurumda değil artık sağlığımızdan önemli değil. Dün gebe okuluna gitmiştim ilk defa orada da pozitif düşünün çeker sizi demişlerdi bugün rapor konusunda ilerleme kaydettim en azından biz buradan devam

Evet doktorum da kesin verirler artık diyor ama bakalım tamamen sürpriz bu doktorların ne yapacağı
Sistem çok değişti gerçekten ben oğlumda kadın doğuma rapor çıkarmıştım bu gebelikte kadın doğum kalp damara git dediler ben zaten raporumu çıkarmıştım gerçekten zorluk çıkartıyorlar umarım hallolur rahat Bi şekilde çıkarırsın raporunu

Yaaa sen de mi gidiyorsun gebe okuluna ben de gidiyorum çok eğlenceli bir aktivite oldu iyi de gelir o tarz yerler böyle zamanlarda insana

Evet neden öyleler bilmiyorum kolaylaştıracakları yerde zorlaştırıyorlar. Umarım bakalım, bu zor şartlarda hepimize bol sabır ve sağlık diliyorum

Yaaa sen de mi gidiyorsun gebe okuluna ben de gidiyorum çok eğlenceli bir aktivite oldu iyi de gelir o tarz yerler böyle zamanlarda insana
Evet ve hepimiz 20 23 hafta arasındayız çok seçmece bir grup gibi olduk güzel oldu. Hem yeni şeyler öğreniyoruz hem sosyalleşiyoruz ben de çok sevdim

Rahim ağzını kapatmaması önemli diye biliyorum canım gerekli ilaçları vermiş, benim başlarda kanama alanım vardı iğneden ben de vurulmuştum. İnşallah yukarı çıkar plasenta, bol bol dinlen dediğin gibi

24 cünhaftaya kafar normal dedi doktorum ama hergün hissediyorsan bundan önce düzenli şekilde bir usg yaptır hızlıca canım için rahat etsin
Haftaya cuma detaylım var aslında çok doktora gitmek istemiyorum ama aklımda karıştı. Teşekkür ederim canım seninde böyle olmuştu diye hatırlıyorum

İyi ki testi yaptırmışsın canım, umuyorum ki bir an önce çözersin bu testi görünce mecbur yazmaları gerekir. Bende tromboli paneli testi sonucuna göre başladım. Paı 4g/5g çıkmıştı bende.

20. Haftada sağlık ocağında asi oldum boğmaca tetanoz dedi hemşire 1 ay sonra bida yapilcak dedi sizlerinde aynı şekilde mi oldu acaba

Kızlar benim 2023 yılında 3 doz tetanoz aşım vardı yani bağışıklığım olduğu için aşı konusunu ben doktoruma sordum, boğmaca eklendiği için 28-36. haftalar arası tek doz boğmacalı olandan olmamı önerdi

Haftaya cuma detaylım var aslında çok doktora gitmek istemiyorum ama aklımda karıştı. Teşekkür ederim canım seninde böyle olmuştu diye hatırlıyorum
Evet canım 18 ci haftamda öyle bir duraklama oldu 3/4 gün hissedemedim doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…