Banada bir kaç kez oldu sanırım. İğnenin uçlarında sorun oluyorBiraz önce oksaparı yaparken iğne resmen geri tepti, şırınganın içi de kanla doldu. Ne kadar yaptım ne kadar yapamadım bilemediğim için bir tane daha oksapar yaptım. Yarın sabaha kadar kendimi yiyip bitirirdim bir şey olur mu yapamadım diye o yüzden yaptım geçtim. Bir zararı olur mu bu şekilde yapmamın
Oyyyy iğrenç bir şey inşallah olmaz bir daha ya. Yapması zaten dert her gün her gün bir de tepmeyle uğraşmayalımBanada bir kaç kez oldu sanırım. İğnenin uçlarında sorun oluyor
Amiiiiin aminnn. Hiç stres olma iğneni yapıyorsun bir şekilde bilinçli de davranarak test yaptırdın, sonucu çıktı. Önlemini alıyorsun sadece rapor pürüzü kaldı onu da halledeceğine inanıyorum. Pozitif düşünelim çekelim üstümüzeTeşekkür ederim gerçekten duaya, şansa her şeye çok ihtiyacım var. Hamilelik stresi yetmiyor gibi bir de böyle şeylerle uğraşmak çok kötü, kimse yaşamasın gerçekten iyi insanlarla karşılaşsın.
Evet doktorum da kesin verirler artık diyor ama bakalım tamamen sürpriz bu doktorların ne yapacağıVermeleri lazım canım homozigot daha yüksek yani umarım. Sorun çıkarmazlar ya
Ne kadar aşağıda olduğunu söylemedi canım ama rahim ağzını kapatmıyormuş. Küçük de bir kanama alanım oluşmuş. Sabaha kalmadan kanama kesildi çok şükür benim biraz damla şeklinde gelmeye başlamıştı rengi de biraz pembe biraz da kahvemsi gibiydi çok şükür sabaha kalmadan kesildi. Şimdi progestanı hap olarak kullanıyorum, 5 gün de progestanın iğnesini vurulacağım akşamları, 3 tane kaldı o. Doktorum dinlenmen gerek dedi bol bol yat ve çok fazla ayakta kalma dedi. Haftaya detaylım var zaten ozamana kadar yatmayı ve ev işi yapmamayı düşünüyorumGittim canım 1 gün önce de baktığı için sadece kalp atışına ve rahim ağzı uzunluğuna baktı, normal olduğunu söyledi. Ben zaten progestan kullanıyordum ona devam et dedi akıntının olduğu gün 2 kere kullandım şimdi günde 1 kullanmamı söyledi. Benim plasenta rahim ağzına 2 cm mesafedeymiş 2 doktor da yukarı çıkar dedi ağır iş yapmamam lazımmış, senin ne kadar aşağıda dedi canım özellikle istirahat falan verdi mi
Halledicem ya bir şekilde diyorum ya gerekirse cimere de yazarım zaten hiçbir yardımı dokunmuyor bu doktorların aram bozulsa da umurumda değil artık sağlığımızdan önemli değil. Dün gebe okuluna gitmiştim ilk defa orada da pozitif düşünün çeker sizi demişlerdi bugün rapor konusunda ilerleme kaydettim en azından biz buradan devamAmiiiiin aminnn. Hiç stres olma iğneni yapıyorsun bir şekilde bilinçli de davranarak test yaptırdın, sonucu çıktı. Önlemini alıyorsun sadece rapor pürüzü kaldı onu da halledeceğine inanıyorum. Pozitif düşünelim çekelim üstümüze
Sistem çok değişti gerçekten ben oğlumda kadın doğuma rapor çıkarmıştım bu gebelikte kadın doğum kalp damara git dediler ben zaten raporumu çıkarmıştım gerçekten zorluk çıkartıyorlar umarım hallolur rahat Bi şekilde çıkarırsın raporunuEvet doktorum da kesin verirler artık diyor ama bakalım tamamen sürpriz bu doktorların ne yapacağı
Bana 3 defa oldu sanırım çokta can yakıyor öyle. OluncaOyyyy iğrenç bir şey inşallah olmaz bir daha ya. Yapması zaten dert her gün her gün bir de tepmeyle uğraşmayalım
Evet hem çok acıyor hem morarıyorBana 3 defa oldu sanırım çokta can yakıyor öyle. Olunca
Yaaa sen de mi gidiyorsun gebe okuluna ben de gidiyorum çok eğlenceli bir aktivite oldu iyi de gelir o tarz yerler böyle zamanlarda insanaHalledicem ya bir şekilde diyorum ya gerekirse cimere de yazarım zaten hiçbir yardımı dokunmuyor bu doktorların aram bozulsa da umurumda değil artık sağlığımızdan önemli değil. Dün gebe okuluna gitmiştim ilk defa orada da pozitif düşünün çeker sizi demişlerdi bugün rapor konusunda ilerleme kaydettim en azından biz buradan devam
Evet neden öyleler bilmiyorum kolaylaştıracakları yerde zorlaştırıyorlar. Umarım bakalım, bu zor şartlarda hepimize bol sabır ve sağlık diliyorumSistem çok değişti gerçekten ben oğlumda kadın doğuma rapor çıkarmıştım bu gebelikte kadın doğum kalp damara git dediler ben zaten raporumu çıkarmıştım gerçekten zorluk çıkartıyorlar umarım hallolur rahat Bi şekilde çıkarırsın raporunu
Evet ve hepimiz 20 23 hafta arasındayız çok seçmece bir grup gibi olduk güzel oldu. Hem yeni şeyler öğreniyoruz hem sosyalleşiyoruz ben de çok sevdimYaaa sen de mi gidiyorsun gebe okuluna ben de gidiyorum çok eğlenceli bir aktivite oldu iyi de gelir o tarz yerler böyle zamanlarda insana
Çok sevindim çok eğlenceli geçerEvet ve hepimiz 20 23 hafta arasındayız çok seçmece bir grup gibi olduk güzel oldu. Hem yeni şeyler öğreniyoruz hem sosyalleşiyoruz ben de çok sevdim
Geçti mi canım senin çatı ağrın?Kızlar çatı ağrısı yaşayan varmı. Üst bacakların iç kısımları rahime doğru uzanan iç bacak kısmı
Ölüyorum ağrıdan hareket edemiyorum
Ne kadar aşağıda olduğunu söylemedi canım ama rahim ağzını kapatmıyormuş. Küçük de bir kanama alanım oluşmuş. Sabaha kalmadan kanama kesildi çok şükür benim biraz damla şeklinde gelmeye başlamıştı rengi de biraz pembe biraz da kahvemsi gibiydi çok şükür sabaha kalmadan kesildi. Şimdi progestanı hap olarak kullanıyorum, 5 gün de progestanın iğnesini vurulacağım akşamları, 3 tane kaldı o. Doktorum dinlenmen gerek dedi bol bol yat ve çok fazla ayakta kalma dedi. Haftaya detaylım var zaten ozamana kadar yatmayı ve ev işi yapmamayı düşünüyorum
Haftaya cuma detaylım var aslında çok doktora gitmek istemiyorum ama aklımda karıştı. Teşekkür ederim canım seninde böyle olmuştu diye hatırlıyorum24 cünhaftaya kafar normal dedi doktorum ama hergün hissediyorsan bundan önce düzenli şekilde bir usg yaptır hızlıca canım için rahat etsin
İyi ki testi yaptırmışsın canım, umuyorum ki bir an önce çözersin bu testi görünce mecbur yazmaları gerekir. Bende tromboli paneli testi sonucuna göre başladım. Paı 4g/5g çıkmıştı bende.Arkadaşlar merhaba. Daha önce yazmıştım Oksapar kullanıyorum ama bunu özel doktorum yazmıştı ve diğer tüm doktorlar karşı çıkıyordu kullanmama. Ben de Tromboli Paneli testlerini yaptırmıştım, bugün sonuç çıktı. MTHFR C677T homozigot çıktı. Doktoruma sonucu attım maalesef iğneye devam etmen gerekiyor dedi ama rapor almak için sadece bu yeterli mi bilmiyorum. Rapor konusunda gerçekten çok yıprandım, buna rağmen vermezlerse ne yapıcam bilmiyorum.
Evet canım 18 ci haftamda öyle bir duraklama oldu 3/4 gün hissedemedim doğruHaftaya cuma detaylım var aslında çok doktora gitmek istemiyorum ama aklımda karıştı. Teşekkür ederim canım seninde böyle olmuştu diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?