Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
İndirim ne zaman bitiyormuş canım bilgin var mı

Ben de öyle ama sebebini bilmiyorum doktora sormadım da baktım herkeste var
Bebeğin hareketlerini hissettiğim için kafaya takmıyorum ben de hiç. Muhtemelen sınandığım konu ağrı olacak olsun canları sağolsun ne diyelim şurada ne kaldı 6 aylık oldular neredeyse

Kızlar ben dün 1 numara sleppy bio natural premium plus bezden aldım 100’lü.e bebekte güzel bir indirim vardı. Sonraki ay 2 numara sonraki ay da 3 numara alalım diyorum hepsinden en fazla 100 lü olacak şekilde. Stok yapasım gelmiyor benim hiç nedense bez konusunda. Kıyafet olarak da yenidoğan 3 ve 6 ay yazan kıyafetlerden (yenidoğan hariç ondan 3-4 parça) 6-7 şer parça almaya karar verdim 1 hafta her gün en azından farklı giyerse götürsün diye. Ana kucağı mama sandalyesi falan da hallettik yine e bebek güzel bir indirimde bakın isterseniz sizler de. Siz hangi bez markalarını tercih ettiniz ?

Hayırlı olsun canım aldıkların. Ben bez almayacağım deneyerek kullanacağım pişik yapar mı bilmiyorum o yüzden. Mama sandalyesini de 4 aylık olduğu zaman alırım şimdi yer kaplasın istemiyorum. Zıbın için bi uğrayabilirim ama birkaç eksiğim daha vardı iyi olur canım bakacağım bi gidip teşekkür ederim

Plasenta ilk gebeliğimde tamamen rahim ağzını kapatıyordu 22 . Haftada yukarı cıkmıştı bol bol dinleyeceksin mümkünse sadece tuvalete kalk ayaklarını yükselt yat .

Pıhtılaşma testini tıbbi genetik bölümü yaptıysa vermek zorunda
Ben ilk bebeği kaybettikten sonra yaptırmak istedim senin kaybının pıhtılaşma ile ilgisi yok dediler bende olsun aklımda kalmasını istemiyorum dedim . Şehir hastanesinde tıbbı genetik yaptı . Şükür cıkmadı .
Neden bu kadar karşı cıkıyorlar iğneye onu anlamıyorum artık doğum sonrası bile kullandırıyorlar oksapar bazı doktorlara akıl ermiyor
Özeldeki doktorlar rapor yazamıyor mu

Bende sleepy bir natural aldım 1 ve 2 numara devamını doğumdan sonra alırım diyorum alerji vs oluyorlarmış deneyerek alırız
Islak mendilde kararsız kaldım caba temizleme pamuğumu almayalım bilmiyorum

Detaylı ultrasona hangi doktoru tercih ettiniz acaba? Çok seçenekte bulamadım açıkçası. Bir tek Memorial da bir doktor gördüm
Benim 3 basamaklı bir hastanede doğum yapmam gerekiyor nörolojik problemlerimden dolayı o yüzden eğitim araştırma hastanesinde kontrollere gidiyorum, detaylıya da orada gireceğim. Medstar topçular hastanesi Murat Doruk ile bir görüşmeni tavsiye ederim yapıyorlar mı bilemiyorum ama yapıyorsa iyi bir doktor ilk hamileliğimde ona gidiyordum çok ilgili biridir.

Plasenta ilk gebeliğimde tamamen rahim ağzını kapatıyordu 22 . Haftada yukarı cıkmıştı bol bol dinleyeceksin mümkünse sadece tuvalete kalk ayaklarını yükselt yat .

Çalışıyorum canım o yüzden sürekli yatamıyorum ama evdeyken hep dinlenmeye çalışıyorum, inşallah benim de yukarı çıkar çok teşekkür ederim önerilerin için

Bende sleepy bir natural aldım 1 ve 2 numara devamını doğumdan sonra alırım diyorum alerji vs oluyorlarmış deneyerek alırız
Islak mendilde kararsız kaldım caba temizleme pamuğumu almayalım bilmiyorum
Ben yine sleppynin yenidoğan izotonik sulu mendilini beğendim molfix’in de var hangisi o an indirimde olursa onu alırım ama son ay yine 6 lı paket şeklinde alırım en fazla (sanırım 1 paket 50 li oluyor çünkü). Kuruyacak diye korkuyorum onda da stok yapasım gelmiyor hiç. Bana temizleme pamuğu ıslatıp sabahtan kullanmak hijyenik gelmiyor açıkçası pek o yüzden onu yapmayı düşünmüyorum 2 paket pamuk alıp sabahları yüzünü silerim en fazla. Koku yapıyor falan ıslak bekleyince bir de açıkçası hiç uğraşamam ben biraz konforuma düşkün bir insanım onun her gün suyunu hazırla falan hiç uğraşamam gibi geliyor

Bende normalde hastaneye gidene kadar olmuyor ama 3-4 gündür moralsizim anlamadım
Bende ultrasondan önce çok tedirgin oluyorum kalp sesini duyana kadar sürekli eşime yaşıyor mudur diyorum oda gülüyor bana ama içgüdüsel olarak çok korkuyorum ilk gebeliğim sanırım ondan şimdiden aşırı derecede bağlanıyor insan yavrusuna doğduktan sonrasını düşünemiyorum

Kızlar kilo alımınız iştahınız nasıl gidiyor? Ben hiç kilo almadım hamile kaldığım kilodayım hala ve hamile kalmadan önce nasıl besleniyorsam şimdi de öyle besleniyorum. Açlık rahatsız etmiyor yatağa aç girebiliyorum mesela (açlıktan ölecek kadar değil tabii). Genel olarak çok yiyen bir insan hiç olmadım o yüzden bir yandan da normal diye düşünüyorum ama benden 1-2 ay geriden gelenler bile 5 kilo aldım 8 kilo aldım deyince ben niye yemiyorum ya oldum. Bebeğin kilosu sağlığı yerinde olduğu müddetçe sorun değil biliyorum ama yine de içimi rahatlatabilirseniz mutlu olurum

Ben 59la hamile kaldım şuan 65im. 5 Mayısta doktora gittiğimde 64 kiloydum ve az kilo aldığımı düşünerek doktora dedim ki ben kilo almıyorum aslında yiyorum da ?? Hatta işte sporcular gibi bebe bisküvisi falan yemeye başlamıştım kilo almak için deli miyim neyim…. Doktor dedi ki kilo alması gereken sen değilsin bebeğin Vücudun şuan önce bebeği besliyor, kalanlar seni besliyor…. Çok aydınlandım o anda yani yediğim tostlar börekler bebeğe değil bana etki ediyordu ama muzlar cevizler bana kilo aldırmadan bebeği besliyordu. Eğer sen de şuan bebeği besleyecek kadar yiyorsan yani dediğin gibi onun kilosu yerindeyse hiiç sıkma tatlı canını, ben şuan pişmanım keşke almasaydım o 6 kiloyu çünkü zorluğunu yaşıyorum yürürken merdiven çıkarken vs

Herkesin bünyesi farklıdır canım bebeğin saglikliysa sorun yok sende sağlıklı beslenmeye çalış yeterli bende şu an 1 bucuk kilo aldım diğer gebeliğimde onu da almamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…