- 5 Şubat 2025
- 244
- 308
- 18
İndirim ne zaman bitiyormuş canım bilgin var mıKızlar baby&baby markanın kaydırmaz alt açma örtüsü 30lu paket Civilde 130 liraya düşmüş her yerde 200 küsür. Ben 9 paket aldım yorumları da çok iyiydi ben de açtım baktım gerçekten çok kaliteli duruyor. Stok yapmak isterseniz bilginiz olsun :) tek seferde 3 paket aldırıyor ben 3 kere peşpeşe aldım ahsjsj he bide peşin fiyatına taksit yapıyo baya
Hayır der dakika her saniye ağrımaya devam ediyor. Hatta dün topallıyordum bugün penguen yürüyüşü yapabiliyorum çok şükürBu çatı ağrısı olanlar geçti mi sizin?
Ben de öyle ama sebebini bilmiyorum doktora sormadım da baktım herkeste varHayır der dakika her saniye ağrımaya devam ediyor. Hatta dün topallıyordum bugün penguen yürüyüşü yapabiliyorum çok şükür
Bebeğin hareketlerini hissettiğim için kafaya takmıyorum ben de hiç. Muhtemelen sınandığım konu ağrı olacakBen de öyle ama sebebini bilmiyorum doktora sormadım da baktım herkeste var
Hayırlı olsun canım aldıkların.Kızlar ben dün 1 numara sleppy bio natural premium plus bezden aldım 100’lü.e bebekte güzel bir indirim vardı. Sonraki ay 2 numara sonraki ay da 3 numara alalım diyorum hepsinden en fazla 100 lü olacak şekilde. Stok yapasım gelmiyor benim hiç nedense bez konusunda. Kıyafet olarak da yenidoğan 3 ve 6 ay yazan kıyafetlerden (yenidoğan hariç ondan 3-4 parça) 6-7 şer parça almaya karar verdim 1 hafta her gün en azından farklı giyerse götürsün diye. Ana kucağı mama sandalyesi falan da hallettik yine e bebek güzel bir indirimde bakın isterseniz sizler de. Siz hangi bez markalarını tercih ettiniz ?
Plasenta ilk gebeliğimde tamamen rahim ağzını kapatıyordu 22 . Haftada yukarı cıkmıştı bol bol dinleyeceksin mümkünse sadece tuvalete kalk ayaklarını yükselt yat .Gittim canım 1 gün önce de baktığı için sadece kalp atışına ve rahim ağzı uzunluğuna baktı, normal olduğunu söyledi. Ben zaten progestan kullanıyordum ona devam et dedi akıntının olduğu gün 2 kere kullandım şimdi günde 1 kullanmamı söyledi. Benim plasenta rahim ağzına 2 cm mesafedeymiş 2 doktor da yukarı çıkar dedi ağır iş yapmamam lazımmış, senin ne kadar aşağıda dedi canım özellikle istirahat falan verdi mi
Pıhtılaşma testini tıbbi genetik bölümü yaptıysa vermek zorunda2 hafta sonra perinatolojiye gidicem detaylı ultrason için buradan sonuç almazsam ona söylerim diye düşünüyorum gerçi o da karşı çıkmıştı iğneye ama belki test sonucu işleri değiştirir şansımı deniyicem.
Bende sleepy bir natural aldım 1 ve 2 numara devamını doğumdan sonra alırım diyorum alerji vs oluyorlarmış deneyerek alırızKızlar ben dün 1 numara sleppy bio natural premium plus bezden aldım 100’lü.e bebekte güzel bir indirim vardı. Sonraki ay 2 numara sonraki ay da 3 numara alalım diyorum hepsinden en fazla 100 lü olacak şekilde. Stok yapasım gelmiyor benim hiç nedense bez konusunda. Kıyafet olarak da yenidoğan 3 ve 6 ay yazan kıyafetlerden (yenidoğan hariç ondan 3-4 parça) 6-7 şer parça almaya karar verdim 1 hafta her gün en azından farklı giyerse götürsün diye. Ana kucağı mama sandalyesi falan da hallettik yine e bebek güzel bir indirimde bakın isterseniz sizler de. Siz hangi bez markalarını tercih ettiniz ?
Detaylı ultrasona hangi doktoru tercih ettiniz acaba? Çok seçenekte bulamadım açıkçası. Bir tek Memorial da bir doktor gördümBen de Antalya’da yaşıyorum yardımcı olabileceğim bir konu olursa yazabilirsinFireflyDream
Benim 3 basamaklı bir hastanede doğum yapmam gerekiyor nörolojik problemlerimden dolayı o yüzden eğitim araştırma hastanesinde kontrollere gidiyorum, detaylıya da orada gireceğim. Medstar topçular hastanesi Murat Doruk ile bir görüşmeni tavsiye ederim yapıyorlar mı bilemiyorum ama yapıyorsa iyi bir doktor ilk hamileliğimde ona gidiyordum çok ilgili biridir.Detaylı ultrasona hangi doktoru tercih ettiniz acaba? Çok seçenekte bulamadım açıkçası. Bir tek Memorial da bir doktor gördüm
Plasenta ilk gebeliğimde tamamen rahim ağzını kapatıyordu 22 . Haftada yukarı cıkmıştı bol bol dinleyeceksin mümkünse sadece tuvalete kalk ayaklarını yükselt yat .
Bilmiyorum maalesefİndirim ne zaman bitiyormuş canım bilgin var mı
Ben yine sleppynin yenidoğan izotonik sulu mendilini beğendim molfix’in de var hangisi o an indirimde olursa onu alırım ama son ay yine 6 lı paket şeklinde alırım en fazla (sanırım 1 paket 50 li oluyor çünkü). Kuruyacak diye korkuyorum onda da stok yapasım gelmiyor hiç. Bana temizleme pamuğu ıslatıp sabahtan kullanmak hijyenik gelmiyor açıkçası pek o yüzden onu yapmayı düşünmüyorum 2 paket pamuk alıp sabahları yüzünü silerim en fazla. Koku yapıyor falan ıslak bekleyince bir de açıkçası hiç uğraşamamBende sleepy bir natural aldım 1 ve 2 numara devamını doğumdan sonra alırım diyorum alerji vs oluyorlarmış deneyerek alırız
Islak mendilde kararsız kaldım caba temizleme pamuğumu almayalım bilmiyorum
Bende ultrasondan önce çok tedirgin oluyorum kalp sesini duyana kadarBende normalde hastaneye gidene kadar olmuyor ama 3-4 gündür moralsizim anlamadım
Ben 59la hamile kaldım şuan 65im. 5 Mayısta doktora gittiğimde 64 kiloydum ve az kilo aldığımı düşünerek doktora dedim ki ben kilo almıyorum aslında yiyorum da ?? Hatta işte sporcular gibi bebe bisküvisi falan yemeye başlamıştım kilo almak için deli miyim neyim…. Doktor dedi ki kilo alması gereken sen değilsin bebeğinKızlar kilo alımınız iştahınız nasıl gidiyor? Ben hiç kilo almadım hamile kaldığım kilodayım hala ve hamile kalmadan önce nasıl besleniyorsam şimdi de öyle besleniyorum. Açlık rahatsız etmiyor yatağa aç girebiliyorum mesela (açlıktan ölecek kadar değil tabii). Genel olarak çok yiyen bir insan hiç olmadım o yüzden bir yandan da normal diye düşünüyorum ama benden 1-2 ay geriden gelenler bile 5 kilo aldım 8 kilo aldım deyince ben niye yemiyorum ya oldum. Bebeğin kilosu sağlığı yerinde olduğu müddetçe sorun değil biliyorum ama yine de içimi rahatlatabilirseniz mutlu olurum
Herkesin bünyesi farklıdır canım bebeğin saglikliysa sorun yok sende sağlıklı beslenmeye çalış yeterli bende şu an 1 bucuk kilo aldımKızlar kilo alımınız iştahınız nasıl gidiyor? Ben hiç kilo almadım hamile kaldığım kilodayım hala ve hamile kalmadan önce nasıl besleniyorsam şimdi de öyle besleniyorum. Açlık rahatsız etmiyor yatağa aç girebiliyorum mesela (açlıktan ölecek kadar değil tabii). Genel olarak çok yiyen bir insan hiç olmadım o yüzden bir yandan da normal diye düşünüyorum ama benden 1-2 ay geriden gelenler bile 5 kilo aldım 8 kilo aldım deyince ben niye yemiyorum ya oldum. Bebeğin kilosu sağlığı yerinde olduğu müddetçe sorun değil biliyorum ama yine de içimi rahatlatabilirseniz mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?