• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    147
Yok bebeğim over yetmezliğim var 19 yaşımdayken amh 0,01 gelmişti. Her gittiğim doktor sen menapoza girmişsin diyordu fsh 90 ları gördüm. Biz de pes etmiştik ne yalan söyleyim hiç hesapta kitapta yoktu yumurtam olmasa dr hadi toplayalım demese benim aklıma gelmezdi sadece kanamam dursun istedim o yüzden gittim özele de
Yaaaa ciddi olamazsın mucize bebek olmuş buuuuu 🥹🥹🥹👼🏼🩷 allah işte ol deyince oluyor.

Doktor bayağı ilgiliydi, hani boş çene değil ama önce bebeği genel değerlendirdi, daha sonra detayları bize de söyleyerek inceledi, örnek vereyim işte sağ kolu kol kemiği, sağ eli, parmakları vs diyerek. Benim bebiş sırtını dönmese, daha çabuk bitebilirdi belki de bayağı uğraştık biz. En son aklıma takılan merak ettiğim bir şey olup olmadığını sordu ben suyu yeterli mi diye sordum, bir de Mehlika Mehlika hatırlatmıştı serviks uzunluğumu abdomenden ölçebilir mi diye rica etmiştim, ölçmüş ama o ara sağa dön sola dön uğraştığımız için bize söylemeyi atlamış .Ben baya memnun kaldım, plasentadan geçen kan akışını bile değerlendirdi. Onun dışında biz zaten erken gitmiştik yarım saat, içerdeki hastanın işlemi bitmediği için beni de bi 20 dk geç aldı. Çıkışta usg raporunu, bi de 2 tane fotoğraf veriyorlar renkli. Bizim yüzümüz gözükmüyordu ama zar zor seçtik içinden.🤭 İnşallah sen de güzel haberlerini yazarsın buraya 😻🩷 tahmini doğum tarihimiz de aynı, sizin cinsiyet belli mi 🙈
Çok sevindim doktorla ilgili guzel yorumlar vardi hep zaten demek dogruymus:) bana da bugun yarim saat suruyor dediler artik her sey yolunda giderse bebisim duzgun durursa muhtemelen yarim saatte biter :)

Eveet bizim tahmini doğum tarihlerimiz ayni🥹 benimki kız, senin kuzusun ne?:)

Çok sevindim doktorla ilgili guzel yorumlar vardi hep zaten demek dogruymus:) bana da bugun yarim saat suruyor dediler artik her sey yolunda giderse bebisim duzgun durursa muhtemelen yarim saatte biter :)

Benimki de erkek teyzesii 🥰 Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏

Arkadaşlar merhaba .Ben dün detaylı ultrasona girdim yaklaşık 15 dakika falan sürdü .Doktor herhangi olumsuz bir şey söylemedi ama bugün kağıdı incelerken üstteki bu kızım dikkatimi çekti .Ultrasonda williams nedir .sizlerde de yazıyor mu
IMG_20250611_190249.webp

Doktor bayağı ilgiliydi, hani boş çene değil ama önce bebeği genel değerlendirdi, daha sonra detayları bize de söyleyerek inceledi, örnek vereyim işte sağ kolu kol kemiği, sağ eli, parmakları vs diyerek. Benim bebiş sırtını dönmese, daha çabuk bitebilirdi belki de bayağı uğraştık biz. En son aklıma takılan merak ettiğim bir şey olup olmadığını sordu ben suyu yeterli mi diye sordum, bir de Mehlika Mehlika hatırlatmıştı serviks uzunluğumu abdomenden ölçebilir mi diye rica etmiştim, ölçmüş ama o ara sağa dön sola dön uğraştığımız için bize söylemeyi atlamış .Ben baya memnun kaldım, plasentadan geçen kan akışını bile değerlendirdi. Onun dışında biz zaten erken gitmiştik yarım saat, içerdeki hastanın işlemi bitmediği için beni de bi 20 dk geç aldı. Çıkışta usg raporunu, bi de 2 tane fotoğraf veriyorlar renkli. Bizim yüzümüz gözükmüyordu ama zar zor seçtik içinden.🤭 İnşallah sen de güzel haberlerini yazarsın buraya 😻🩷 tahmini doğum tarihimiz de aynı, sizin cinsiyet belli mi 🙈

Benimki de erkek teyzesii 🥰 Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
aminnn inşallah saglikla alalim kucagimiza🌹🥰

Arkadaşlar merhaba .Ben dün detaylı ultrasona girdim yaklaşık 15 dakika falan sürdü .Doktor herhangi olumsuz bir şey söylemedi ama bugün kağıdı incelerken üstteki bu kızım dikkatimi çekti .Ultrasonda williams nedir .sizlerde de yazıyor muEki Görüntüle 3603595
Ölçüm referans aralığıymış öyle diyo gpt

Vallahi rahatladımmmm sağlığı iyi, renkli de gördüm ya nasıl rahatladım. Bu arada kızlar benim karnımın içinde küçük kocam var hahahah kocamın aynısı delireceğim 😍😍😍😂
Ayy benim kucuk adamda ayni babasi doktorda dedi tipki babasi dedi 😂😂dnayi babadan almiş hepten bari gözlerinin rengini annişinden alsa yeşil yesil baksa tontik😂♥️

Aşkolar ben de şimdi geldim detaylıdan, her şey yolunda çok şükür 🙏 Doktor çok güzel ilgilendi, 40 dk kadar sürdü muayene. ilk 15 dk sorun yok sonrasında sırtını döndü sıpa, bir o yana dön, bir bu yana dön, uzadı da uzadı, secdeye yattı resmen. Özellikle son 10 dk renkliye geçtikten sonra inat yapar gibi yüzünü hiççç göstermedi 🙈 bütün pozlar böyle 😂 luckykus luckykus iyi geçmesine çok sevindim, inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir 🙏🥹
Çok sevindimm iyi geçmesine darısı başımıza 🙏🏻❤️ en son mu renkliye geçiyor

Selamlar nasılsınız güzeller. Bebisler nasıl. Alış verisler azalıyor mu.
Ben herşeyi aldım bir haftada liste yaptım bitirdim zaten yurt dışındayım doğumdan 3 ay sonra taşınacağım için abartmadım. Sen nasılsın neler yaptın 🥰

Ayy çok sevindimmm🌸 ben de randevumu 12’sinde saniyordum ustunden de 1 ay gecince unutmusum 13’u olarak almisim randevuyu. Cuma gunu gidecegim, yaklastikca kaciyor gibi bu detayli ultrason gunu cok heyecanliyim:)

Bugun bana da mesaj attilar pos olmamasi surpriz oldu ama halledecegiz, usb de istemisler goruntuler icin kalitesi nasildi goruntulerin icine sindi mi mi doktor randevu her sey :) Hoff hemen cuma olsun 🙏🏻
Benimde cuma günü saat kaçta 🤗 güzellikle geçsinnnn inşallah hepimizin ki ❤️ nerede doktorunuz

Ayy benim kucuk adamda ayni babasi doktorda dedi tipki babasi dedi 😂😂dnayi babadan almiş hepten bari gözlerinin rengini annişinden alsa yeşil yesil baksa tontik😂♥️
Hahaha kocalarımızı doğurmakta varmış çok hoşuma gitti babasına benzemesi 🥹🥹🥹 yaaa illa senden de alır annesi güzel görsün gözleri sağlıklı olsun da

Hahaha kocalarımızı doğurmakta varmış çok hoşuma gitti babasına benzemesi 🥹🥹🥹 yaaa illa senden de alır annesi güzel görsün gözleri sağlıklı olsun da
Tabiki canim önceliğim saglikli olmasi saglikla kucagimiza alalimda zaten ogluşumn amniyon suyu fazlaymis Diyete basladim ekmek Meyve Karbonhidrt yasak Ayy Allah seker hastalarına yardim etsin o kdr sinirli ki yenecek şyler 😑iki hafta cok dikkt etmem gerek duzelme varmi bakck doktor😐

Back
X