İnşallah canim bugun boşuna gittim hemşire izinliymis yarin tekrar gidicemOldu gruptan kızlar canım herkesin maşallah güzel geçti ağrısız sızısız. Annem tetanoz oldu geçtiğimiz haftalarda kolu hafif ağrıdı, ek olarak ateşi çıktı. Herkeste farklı oluyor sanırım semptomlar, bizler de inşallah olmaz bir şey.
Gece 12den sonrami bisey yememek gerekiyor oyy nasil dayancaz açliğa benim gebişlik biraz skinti kuzum ya bebişin suyu fazlaymis diyet onerdi doktorYa 12 den itibaren aç kal diyolar su dahi içme diyolar
Sabahda gider gitmez 5 tüp kan
sonra o şekerli suyu içip 1 saat sonra tekrar kan 2 tüp, 1 saat sonra tekrar kan 2 tüp
Ve bu süreçte su içmek dahi yasak
O kadar zor oluyorki
iyi çıktı şükür bebeğim. İnşallah seninde güzel çıkar
Nasıl gidiyor gebeliğin ?
Yaaaa şansa bakİnşallah canim bugun boşuna gittim hemşire izinliymis yarin tekrar gidicemneyse yuruyus oldu banada
Bak ben onları ayrı yıkıyorum ama senin gibi önden elimde yıkamıyorum . Ya biraz bizdende var, olumsuz şeyleri görmemeye çalışıyorum, eşime diyorum hep Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız ben inanıyorum diye. Her gün kendimi olumlu şekilde motive ediyorumAy ben iç çamaşırlarımı bile önce elimde yıkıyorum sonra kaynar suya atıyorum sonra makinede durulatıyorum ve hiçbir kıyafetle karıştırmıyorum, delircem bence
Doktoruma kefiri soracaktım evde kendim yapamam hiç denemedimKızlar kefir ve yoğurtlar dışında probiyotik takviyesi alan var mı?
Neden öyle dedilerKızlar geldim sağlık ocağına ay başıma gelen hahah allah oldurmuyor bana bu aşıyı. 28. haftada gel tek doz difteri ve boğmacalı yapacağız 2 doz değil dedi. Böyle bir şey yaşandı şu an
Ya benimle ilgilen ebe yoktu başka biri vardı neyse tetanoz aşısı için geldim dedim baktı 22. haftadasın dedi evet dedim biraz daha bekle 28. haftada tek doz yapalım dedi. Ama doktorum böyle söyledi dedim artık sağlık bakanlığı bu şekilde karşılıyor tek doz yapalım dedi. Yani böyle bir şey yaşadım. Madem öyle niye 2 doz oluyor herkes onu da çözemedimNeden öyle dediler
Çok geçmiş olsun şifa olsun. Ne yaptılar aşı olarak? Ben de gittim az önce 28. haftada gelmemi tek doz tetanoz-boğmaca ve difterili yapacağını söylediKızlar ilk gebelikte iki doz doğumdan sonra bir doz yapilmis bana ebe izinliymis başka bir ebe vurdu tek toz 24 haftayiz başka yok dedi bende niye aramiyorsunuz dedimhemsiren izinli nasıl bı olan yaptı bilemem dedi değiştiririm çok sorun değil dedim bizim için önemlisin dur hemen dedi neyse aşıyı oldum bitti çok şükür
Ayy banada iki doz dedi bize fazladanmi yapiyorlarYa benimle ilgilen ebe yoktu başka biri vardı neyse tetanoz aşısı için geldim dedim baktı 22. haftadasın dedi evet dedim biraz daha bekle 28. haftada tek doz yapalım dedi. Ama doktorum böyle söyledi dedim artık sağlık bakanlığı bu şekilde karşılıyor tek doz yapalım dedi. Yani böyle bir şey yaşadım. Madem öyle niye 2 doz oluyor herkes onu da çözemedim
Güncelleme böyle yazıyor tdap olarak geçiyormuş tek dozmuş
Karma yapalım tek doz dedi inanın hiç sormadım off bazen böyle kitleniyorum sistemden baktı bağışıklığıniz var 3 doz yapılmış bi doz karma yapalım dediÇok geçmiş olsun şifa olsun. Ne yaptılar aşı olarak? Ben de gittim az önce 28. haftada gelmemi tek doz tetanoz-boğmaca ve difterili yapacağını söyledi
Ebenin söylediği üçlü aşı tek doz yapılırmış şu an yapılmasına gerek yokmuş o da 28. haftadan sonra yapılsa daha iyiymiş ay anlamadım ben yaAyy banada iki doz dedi bize fazladanmi yapiyorlar
Ben de kalıyorum öyle eve gelince neydi ne değildi diye sorguluyorum. Valla şaşırdım ya anlayamadım bana neden böyle söyledi diye. Zaten allah var 28. haftada olurum diye hesaplıyordum kendi kendime ama bugün doktorum geciktirme ol dediği için gittim. Gidince de böyle oldu kısmet yine 28. haftayaymışKarma yapalım tek doz dedi inanın hiç sormadım off bazen böyle kitleniyorum sistemden baktı bağışıklığıniz var 3 doz yapılmış bi doz karma yapalım dedi
Banada uclu yapilcak bide estra 26. Haftadan sonra yapilck dediEbenin söylediği üçlü aşı tek doz yapılırmış şu an yapılmasına gerek yokmuş o da 28. haftadan sonra yapılsa daha iyiymiş ay anlamadım ben ya
O zaman size şimdi tetanoz daha sonra da üçlü yapacaklar bence öyle. Çünkü bu boğmaca difteri tek doz diyor internetteBanada uclu yapilcak bide estra 26. Haftadan sonra yapilck dedi
Yarin detayli sorayim pimpiriklendim simdiO zaman size şimdi tetanoz daha sonra da üçlü yapacaklar bence öyle. Çünkü bu boğmaca difteri tek doz diyor internette
Yok yok kesin öyledir yine de bi sor bakalım yarın için rahatlasın bana da yaz merak ederimYarin detayli sorayim pimpiriklendim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?