Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
İnşallah canim bugun boşuna gittim hemşire izinliymis yarin tekrar gidicemneyse yuruyus oldu banada

Gece 12den sonrami bisey yememek gerekiyor oyy nasil dayancaz açliğa benim gebişlik biraz skinti kuzum ya bebişin suyu fazlaymis diyet onerdi doktor
Cogu sey yasak ekmek hic yeme diyor ekmek yiyemedigim icin acikiyorum tansiyonum filan dusuyor

Ay ben iç çamaşırlarımı bile önce elimde yıkıyorum sonra kaynar suya atıyorum sonra makinede durulatıyorum ve hiçbir kıyafetle karıştırmıyorum, delircem bence
Bak ben onları ayrı yıkıyorum ama senin gibi önden elimde yıkamıyorum . Ya biraz bizdende var, olumsuz şeyleri görmemeye çalışıyorum, eşime diyorum hep Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız ben inanıyorum diye. Her gün kendimi olumlu şekilde motive ediyorum

Kızlar geldim sağlık ocağına ay başıma gelen hahah allah oldurmuyor bana bu aşıyı. 28. haftada gel tek doz difteri ve boğmacalı yapacağız 2 doz değil dedi. Böyle bir şey yaşandı şu an

Neden öyle dediler
Ya benimle ilgilen ebe yoktu başka biri vardı neyse tetanoz aşısı için geldim dedim baktı 22. haftadasın dedi evet dedim biraz daha bekle 28. haftada tek doz yapalım dedi. Ama doktorum böyle söyledi dedim artık sağlık bakanlığı bu şekilde karşılıyor tek doz yapalım dedi. Yani böyle bir şey yaşadım. Madem öyle niye 2 doz oluyor herkes onu da çözemedim

Güncelleme böyle yazıyor tdap olarak geçiyormuş tek dozmuş

Eklentiler

• IMG_6843.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar ilk gebelikte iki doz doğumdan sonra bir doz yapilmis bana ebe izinliymis başka bir ebe vurdu tek toz 24 haftayiz başka yok dedi bende niye aramiyorsunuz dedim hemsiren izinli nasıl bı olan yaptı bilemem dedi değiştiririm çok sorun değil dedim bizim için önemlisin dur hemen dedi neyse aşıyı oldum bitti çok şükür

Çok geçmiş olsun şifa olsun. Ne yaptılar aşı olarak? Ben de gittim az önce 28. haftada gelmemi tek doz tetanoz-boğmaca ve difterili yapacağını söyledi

Ayy banada iki doz dedi bize fazladanmi yapiyorlar

Çok geçmiş olsun şifa olsun. Ne yaptılar aşı olarak? Ben de gittim az önce 28. haftada gelmemi tek doz tetanoz-boğmaca ve difterili yapacağını söyledi
Karma yapalım tek doz dedi inanın hiç sormadım off bazen böyle kitleniyorum sistemden baktı bağışıklığıniz var 3 doz yapılmış bi doz karma yapalım dedi

Karma yapalım tek doz dedi inanın hiç sormadım off bazen böyle kitleniyorum sistemden baktı bağışıklığıniz var 3 doz yapılmış bi doz karma yapalım dedi
Ben de kalıyorum öyle eve gelince neydi ne değildi diye sorguluyorum. Valla şaşırdım ya anlayamadım bana neden böyle söyledi diye. Zaten allah var 28. haftada olurum diye hesaplıyordum kendi kendime ama bugün doktorum geciktirme ol dediği için gittim. Gidince de böyle oldu kısmet yine 28. haftayaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…