Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
3lü karma aşiyi yaptiran oldumu kizlar yan etkisi varmi ben tetenoz yaptrmistm yillar önce iki gun kolumu kaldiramamiştm umarim buda öyle olmaz
Canım bana tetanoz+boğmaca yaptı 2 gece kol ağrısından uyuyamadım sabaha kadar Ama benim bünyem çok hassastır belki bu sefer sende aynısı olmaz
Yoo sağlık bakanlığı artık bu şekilde falan yapmıyor bana bir doz 21.haftada yaptı sonra da 25’te gel 2.dozu yapalım dedi. Ülkede 3-5 farklı bakanlık mı var anlamadım

Öyle teyzesi tamamen kendi savaştı bu dünyaya gelmek için Evet nasibimizde varsa gerçekten oluyormuş insan başta göremese de
Benim kardeşim de pcoslu 6 senedir çocuğu olmuyor.Bazi doktorlar direk senin asla çocuğun olmaz modunda,ama olanin oluyor işte..
Kardeşim icinde sizden dua isterim kızlar .
Selamlar nasılsınız güzeller. Bebisler nasıl. Alış verisler azalıyor mu.
Daha bir iğne almadım
Aminnnnn. İyiydi canım doktorum çok şükür iyi biri denk geldi
Ohh maşallah cnm darısı başımıza

Aynen cnm birde ise gitmek için 4 araç değiştirip yarım saat yürüyormuşsun,extra yorucu bir durum bu.
Sen iyi niyetini kullanmışsin ama anlayışsız davranmış en iyisi rapor alman,sağlıkla zamanında gelsin miniklerimiz

Ebenin söylediğini yazıyorum canım tetanoz aşısını hamilelikte 28. haftadan sonra boğmaca ve difterili yaptıklarını söyledi. Daha 22. haftandasın 28 de gel tek doz halinde yapalım dedi. Sağlık bakanlığı artık ücretsiz şekilde karşılıyor dedi. Söylenen bu yani bana da

Herkese merhaba
Başından itibaren riskli bir gebelik sürecindeyim. Kanamalı bir hamilelik sürekli maalesef. Şimdi de bebeğin suyu azalmış. Bebeğin suyunu arttıracak önerileriniz var mı? Çevrenizde buna ilişkin deneyimi olanlar var mı suyu artar mı ve süreç sağlıkla tamamlanır mı? Çok moralim bozuk ve çok yorgunum

Yok canım sana demedim zaten ebeye dedim çok kendinden emin bir şekilde artık böyle oluyor demiş ya e bize kim yapıyor o zaman bu aşıları? Anlamadım valla

Miktarı nasıl çok mu az mı? Bende akıntı sürekli oluyor ondan dolayı ıslaklık olduğunu düşünüyorum. Sen geldiğini hissediyor musin
Canım dün doktora gittim içim rahat etmedi . Bebeğim iyi çok şükür . Suyunda sıkıntı yok günde 4 litre su içeceksin dedi . Altına kaçırmış da olabilirsin , mesaneyi tam boşaltmadan kalkma dedi . Zaten bende de tuvaletten hemen sonra oluyordu

Moralinizi bozmayın Havuç suyu duymuştum faydasını gören çok olmuş burda okumuştum doktor önerisiyle havuç suyu içip artıran olmuş bı araştırın isterseniz

Yok canım sana demedim zaten ebeye dedim çok kendinden emin bir şekilde artık böyle oluyor demiş ya e bize kim yapıyor o zaman bu aşıları? Anlamadım valla
Valla ben de anlamadım beni hamileliğimin başından bu yana arayan ebe yoktu bu yanındaki ebeydi, yarın dönüş yapar sanırım bana aradım açmadı. Bu sabah detaylı sonucu için gittim doktora ol dediği için tüm cesaretimi topladım olcam da olcam diye de tutturdum eşime bi gittim 28 de gel dedi. Doktorum da 28 e kadar 2 dozunu da hallet dedi. Yani çözümleyemedim. Sonuç olarak 1 doz üçlü olacağım böyle de sinmedi içime. Tekrar soruştururum gidince artık ne yapayım yoruldum bugün valla hastane hastane gezdiö durdum

Buradan bi arkadaşımızda aynı sorun vardı su içiyordu bol bol. Doktoru havuç suyunu çok önermemişti sanırım şeker içerdiği için yoksa havuç suyu da arttırıyor diye biliyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Banada 25 haziranda diğer doz için gel demişlerdi o zaman şeker yüklemesine gidince doktoruma sorup ikinci doza öyle gideyim

Ya ben de 19.haftamda oldum ve tdap oldum. Hatta yakın arkadaşım da aynı şekilde oldu. Hemşire direkt bunu söyledi,ilk gittiğimde de (14.haftaydı) bu şekilde söylemişti. 1 ay sonra da gel diğer dozunu yapalım dedi. O sanırım sadece tetanoz öyle hatırlıyorum. Senin gittiğin hemşire element uydurmamıştır inşallah :)

Havuç suyu öneriyorlar

Kuşum bilmiyorum işte benimle ilgilenen ebeyi aradım açmadı yarın döner büyük ihtimalle tekrardan konuşup netleştireceğim. Ama bence herkesin olduğu doğru mantıken düşünüyorum da bir sadece tetanoz bir de üçlü yapıyorlar bence. Benimki gerek yok direkt üçlü yapalım dedi. Böyle kal geliyor ne soracağımı şaşırıyorum eve gelince de derde düşüyorum hamilelik beni iyice aptal etti.

Kızlar perinatolojiye çıktık . Çok şükür herşey yolunda . Sadece doktorun dikkatini benim rahmimdeki sağ tarafın kan akılının sola göre daha net aktığı oldu . Sağ güzel alıyor sol biraz daha yavaş ama 26/28 ci haftalarda kontrol edelim dedi . Kafam karıştı bazen fizyolojik olabiliyor ama bazen bebeğin kilo almasını vs engelliyebiliyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…