Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Bende bayılmak üzereydim canım gerçektem çok zor

Çok tehlikeli bişey değil inşallah dimi canım düzelir hayırlısıyla
Ama şeker yüklemesinde sakın tek gitme
Ben bayılmak üzereydim özellikle hemşireler yanınızda biri olsun diye uyarmıştı

Doktoruma kefiri soracaktım evde kendim yapamam hiç denemedim markette ki sade kefirin içine çilek vs koyup içebilir miyim diye , sıkıntı olmaz demi
Ben sade kefirin içine katıyorum bir şeyler içiyorum bazen de meyveli alıyorum üşenince ama her gün mutlaka bir bardak kefir içiyorum, daha doğrusu bir gün bir bardak kefir ertesi gün bir tane probiyotikli yoğurt öyle düzene koydum

Kaçıncı haftada yaptırmıştın canım şeker yüklemesini ?

Seni çok iyi anlıyorum,ben de öyle oluyorum aklıma sonradan geliyor. Neyse ki zamanla alakalı bir sıkıntın yok,doğrusunu öğrenir aklına yatan zamanda da olursun. Olmaya karar vermen zaten büyük bir adım senin için,sorunsuzca ol bitsin gitsin inşallah :)

Evet travmalarımı bir köşeye bırakıp, unutup bebeğim için aşı olmaya karar vermiş olmak benim için çok büyük bir adım gerçekten.

Kızlar geldim sağlık ocağına ay başıma gelen hahah allah oldurmuyor bana bu aşıyı. 28. haftada gel tek doz difteri ve boğmacalı yapacağız 2 doz değil dedi. Böyle bir şey yaşandı şu an
Bende 22 haftaligim bugün ilk dozu oldum canım sana neden iki doz demedilerki bir ay sonrada ikinci doz için gel dedi canım

Bende 22 haftaligim bugün ilk dozu oldum canım sana neden iki doz demedilerki bir ay sonrada ikinci doz için gel dedi canım
Şifa olsun canım. İnan hiçbir bilgim yok ben de çok şaşırdım ama eminim ki mantıklı ve detaylı bir açıklama vardır tek doz demesinin. Yarın tekrar soracağım canım

Şifa olsun canım. İnan hiçbir bilgim yok ben de çok şaşırdım ama eminim ki mantıklı ve detaylı bir açıklama vardır tek doz demesinin. Yarın tekrar soracağım canım
Tesekkur ederim canım hatta aşıdan önce detaylı ultrasona girdim doktoruma söyledim bu aşı mevzusunu iki dozu da mutlaka ol dedi bende ondan sonra sağlık ocağına gittim daha önce tetanoz aşısı olmussan belki ondan gerek duymamış olabilirler canım

Herkes aslında aynı şekilde aşı oluyor ve olacak. Araştırdım düşündüğüm gibi yarın ebe arasın daha da netleşmiş olur buraya da yazarım aklınızda kalmasın yani kızlar herkesin olduğu aynı kapıya çıkıyor

Kızlar 21 haftalık oldum. Bugün karin içi ağrım var genişleme ağrısı gibi, yaşayan var mı ?

İnşallah agrimaz ya yatar dinlerim olmazsa napim

Çok tehlikeli bişey değil inşallah dimi canım düzelir hayırlısıyla
Ama şeker yüklemesinde sakın tek gitme
Ben bayılmak üzereydim özellikle hemşireler yanınızda biri olsun diye uyarmıştı
Yani riskli bisey aslinda erken doğuma yol aciyormuş benimki şu an sinirdaymis bi tok daha artarsa çok skntıya girersin dedi
Zaten kontrollere hep eşimle gidiyorum 3kezmi kan aliyorlar nasil oluyor.

Tamam canım merak ettim yarın netlesince yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…