- 2 Temmuz 2019
- 1.369
- 1.520
- 133
Bende bayılmak üzereydim canım gerçektem çok zorOf gelmiş geçmiş olsun canım şeker yüklemesi gerçekten çok zorlayıcı. Endokrinde yaptırdığım zaman kendimden geçiyordum baygınlık geçirmiştim inşallah bu defa öyle olmaz. Herkesin kolaylıkla geçer
Çok tehlikeli bişey değil inşallah dimi canım düzelir hayırlısıylaGece 12den sonrami bisey yememek gerekiyor oyy nasil dayancaz açliğa benim gebişlik biraz skinti kuzum ya bebişin suyu fazlaymis diyet onerdi doktor
Cogu sey yasak ekmek hic yeme diyor ekmek yiyemedigim icin acikiyorum tansiyonum filan dusuyor
Çabucak geçsin inşallahYaa o kadar aç mı bekleniyorhastane 9da açılıyor bide Allah yardımcım olsun vakti gelince
Gelmiş geçmiş olsun tekrardan canım mecbue yaptırıyoruz işte zor bazı şeyler hamilelikteBende bayılmak üzereydim canım gerçektem çok zor
Ben sade kefirin içine katıyorum bir şeyler içiyorum bazen de meyveli alıyorum üşeninceDoktoruma kefiri soracaktım evde kendim yapamam hiç denemedimmarkette ki sade kefirin içine çilek vs koyup içebilir miyim diye , sıkıntı olmaz demi
Kaçıncı haftada yaptırmıştın canım şeker yüklemesini ?Ya 12 den itibaren aç kal diyolar su dahi içme diyolar
Sabahda gider gitmez 5 tüp kan
sonra o şekerli suyu içip 1 saat sonra tekrar kan 2 tüp, 1 saat sonra tekrar kan 2 tüp
Ve bu süreçte su içmek dahi yasak
O kadar zor oluyorki
iyi çıktı şükür bebeğim. İnşallah seninde güzel çıkar
Nasıl gidiyor gebeliğin ?
Seni çok iyi anlıyorum,ben de öyle oluyorum aklıma sonradan geliyor. Neyse ki zamanla alakalı bir sıkıntın yok,doğrusunu öğrenir aklına yatan zamanda da olursun. Olmaya karar vermen zaten büyük bir adım senin için,sorunsuzca ol bitsin gitsin inşallah :)Kuşum bilmiyorum işte benimle ilgilenen ebeyi aradım açmadı yarın döner büyük ihtimalle tekrardan konuşup netleştireceğim. Ama bence herkesin olduğu doğru mantıken düşünüyorum da bir sadece tetanoz bir de üçlü yapıyorlar bence. Benimki gerek yok direkt üçlü yapalım dedi. Böyle kal geliyor ne soracağımı şaşırıyorum eve gelince de derde düşüyorum hamilelik beni iyice aptal etti.
Evet travmalarımı bir köşeye bırakıp, unutup bebeğim için aşı olmaya karar vermiş olmak benim için çok büyük bir adım gerçekten.Seni çok iyi anlıyorum,ben de öyle oluyorum aklıma sonradan geliyor. Neyse ki zamanla alakalı bir sıkıntın yok,doğrusunu öğrenir aklına yatan zamanda da olursun. Olmaya karar vermen zaten büyük bir adım senin için,sorunsuzca ol bitsin gitsin inşallah :)
Bende öyle yapayımBen sade kefirin içine katıyorum bir şeyler içiyorum bazen de meyveli alıyorum üşeninceama her gün mutlaka bir bardak kefir içiyorum, daha doğrusu bir gün bir bardak kefir ertesi gün bir tane probiyotikli yoğurt öyle düzene koydum
Bende 22 haftaligim bugün ilk dozu oldum canım sana neden iki doz demedilerki bir ay sonrada ikinci doz için gel dedi canımKızlar geldim sağlık ocağına ay başıma gelen hahah allah oldurmuyor bana bu aşıyı. 28. haftada gel tek doz difteri ve boğmacalı yapacağız 2 doz değil dedi. Böyle bir şey yaşandı şu an
Şifa olsun canım. İnan hiçbir bilgim yok ben de çok şaşırdım ama eminim ki mantıklı ve detaylı bir açıklama vardır tek doz demesinin. Yarın tekrar soracağım canımBende 22 haftaligim bugün ilk dozu oldum canım sana neden iki doz demedilerki bir ay sonrada ikinci doz için gel dedi canım
Tesekkur ederim canım hatta aşıdan önce detaylı ultrasona girdim doktoruma söyledim bu aşı mevzusunu iki dozu da mutlaka ol dedi bende ondan sonra sağlık ocağına gittim daha önce tetanoz aşısı olmussan belki ondan gerek duymamış olabilirler canımŞifa olsun canım. İnan hiçbir bilgim yok ben de çok şaşırdım ama eminim ki mantıklı ve detaylı bir açıklama vardır tek doz demesinin. Yarın tekrar soracağım canım
Herkes aslında aynı şekilde aşı oluyor ve olacak. Araştırdım düşündüğüm gibi yarın ebe arasın daha da netleşmiş olur buraya da yazarım aklınızda kalmasın yani kızlar herkesin olduğu aynı kapıya çıkıyorTesekkur ederim canım hatta aşıdan önce detaylı ultrasona girdim doktoruma söyledim bu aşı mevzusunu iki dozu da mutlaka ol dedi bende ondan sonra sağlık ocağına gittim daha önce tetanoz aşısı olmussan belki ondan gerek duymamış olabilirler canım
İnşallah agrimaz ya yatar dinlerim olmazsa napimCanım bana tetanoz+boğmaca yaptı 2 gece kol ağrısından uyuyamadım sabaha kadarAma benim bünyem çok hassastır belki bu sefer sende aynısı olmaz
Yoo sağlık bakanlığı artık bu şekilde falan yapmıyor bana bir doz 21.haftada yaptı sonra da 25’te gel 2.dozu yapalım dedi. Ülkede 3-5 farklı bakanlık mı var anlamadım
Buldm en son 6sene önce yaptirmiśim tetonoz o ciktiEvet canım arama butonuna direkt aşa takvimi yaz orada görünüyor sisteme güncelleme gelmiş biraz zor buldum
Yani riskli bisey aslinda erken doğuma yol aciyormuş benimki şu an sinirdaymis bi tok daha artarsa çok skntıya girersin dediÇok tehlikeli bişey değil inşallah dimi canım düzelir hayırlısıyla
Ama şeker yüklemesinde sakın tek gitme
Ben bayılmak üzereydim özellikle hemşireler yanınızda biri olsun diye uyarmıştı
Tamam canım merak ettim yarın netlesince yazarsınHerkes aslında aynı şekilde aşı oluyor ve olacak. Araştırdım düşündüğüm gibi yarın ebe arasın daha da netleşmiş olur buraya da yazarım aklınızda kalmasın yani kızlar herkesin olduğu aynı kapıya çıkıyor
Evet evet bugünde renkli ultrason vardı şükür sıkıntı görmedi doktor ama plesenta on duvar yerlesimliymis hareket az yada bazen hissetmemem ondan kaynaklı olabilir dediY yagmurtnc93 ne oldu canım hareket etti mi bebişin?
Benim plasentada ondeymiş bi tik aşagida dedi ama duzelr sonra dedi doktorumEvet evet bugünde renkli ultrason vardı şükür sıkıntı görmedi doktor ama plesenta on duvar yerlesimliymis hareket az yada bazen hissetmemem ondan kaynaklı olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?