Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar günaydın herkese hayırlı, güzel bir gün diliyorum. Anneler de bebişler de iyi olsun inşallah
Günaydın balım Balım geceleri ayklarının altı yanıyormu seninde ayaklarımın yanmasından uyuyamıyorum gece kalkıp yıkıyorum ayağımı yarım saat geçmeden yine yanmaya başliyor ilk defa gece şekerimi ölçtüm 116 çıktı gece yatmadan yarim saat önce yarim armut ve yoğurt yemiştim .

Benim ast /alt değerim normal cikmişti ama geceleri kabartilar cikiyor kaşiniyorum elimde egzama vardı o çok şiddetli kaşiniyor Saglik ocagindaki doktor öyle birşey olamaz değerlerin normal dedi ama hala aklim karişik niye kaşinti oluyor diye Bu gittiğimde kadin doğum doktoruma sorcam

31 haftalık olduk ama bugün sıvı azalması var dedi ciğer geliştirici vurdular . Erken doğuma hazır ol dedi çok endişeleniyorum
Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin. 32.haftadan sonra sıvı artışı olmaz diyorlar ama tıpta yazan çoğu sey değişebilir nitelikte. Canım havuç yemek amniyon sıvını arttırır normalde. Hatta amniyosentez yapacak olanlara havuç suyu için denir. İstersen sen de ye veya suyunu iç. İnşallah sıvısı normal düzeye gelir. Allah yardımcınız olsun, bebek ve senin için en güzeli olsun

Çok teşekkür ederim çok ağladım sabahtan beri

Hımm, demek ki senin ki farklı birşey, egzamadan falan. Tabi ben de yerinde olsam doktoruma söylerdim

Çok teşekkür ederim çok ağladım sabahtan beri
Çok haklısın bir anda bunu duyunca üzüldün ve hâli ile endişe ediyorsun. Tüm anne adaylarını endişelendirir erken doğum canım. Burda bebeklerini erken dünyaya getiren arkadaşlar oldu, bebekleri maşallah büyüyor. Doktorlar riskli zamanlar geride kaldı diyor.

Hem net birşey yok şuan değil mi, hazırlıksız yakalanmayın diye her ihtimali düşünerek doktorun önlem almak istemiş. Şimdi bebeğin senin stresini hemen hissediyor. Onunla konuş inşallah herşey yolunda gider ve böyle bir hamleye gerek kalmaz

Bu arada sana da günaydın canım hepinize selamlar arkadaşlar

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sabah iki doz ciğer geliştirici yapıldı, tutabildiğimiz kadar tutalım dedi. Şuan kilo 1820 . Kilosu gayet iyi dedi. Ama çok erken daha hayırlısı olsun umarım sağlıkla zamanında gelir. Haftaya tekrar gideceğim

olumlu düşün canım düşünce duadır Allahtan ümit kesilmez hersey gonlunce olsun

31 haftalık olduk ama bugün sıvı azalması var dedi ciğer geliştirici vurdular . Erken doğuma hazır ol dedi çok endişeleniyorum
Kaç haftalık şuan biraz daha durur bence canım önlem amaçlı yapmışsrıdır ciğer geliştiriciyi geçen hafta bende olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…