Anladımgeçmiş olsun . Umarım önemli bir şey değildir.Hamile olunca insan daha korkuyorAnnemin seneler önce çıkmıştı genel cerraha gittik yağ bezesi demişti. Daha duruyor büyürse alırız demişti büyümedi de. Öyle bir şey de olabilir vücut kendisi yapabiliyor
İnşallah allah korusunAnladımgeçmiş olsun . Umarım önemli bir şey değildir.Hamile olunca insan daha korkuyor
GöktuğBebeğinin ismi belli olan olan arkadaşlar neler koydunuz merak ettim
Ben takip ediyorum şimdilik süt gelince yumuşadı baya küçüldü gibi oldu.Teşekkür ederim.Bendede ağrı yok .memem sertte değil yumuşak ,hala duruyor eğer geçmeçse haftaiçi doktora görünürüm
Benim kız kardeşimin koltuk altında çıktı ilk sonra göğsüne sıçradı ama stresten sıkıntıdan olmuş damarları toplanmış büzülmüş ilaç kullandı küçüldü zaten stresi azalınca sertlikde kayboldu hâlâ var ama baya küçücük oldu yinede 30 yaşından sonra mamografi çekilecek doktoru istedi.Annemin seneler önce çıkmıştı genel cerraha gittik yağ bezesi demişti. Daha duruyor büyürse alırız demişti büyümedi de. Öyle bir şey de olabilir vücut kendisi yapabiliyor
Evet stres çok etkili bir de vücudun kendi ürettiği de bir şeymiş. Aman kötü bir şey olmasın da allah korusun yaBen takip ediyorum şimdilik süt gelince yumuşadı baya küçüldü gibi oldu.
Benim kız kardeşimin koltuk altında çıktı ilk sonra göğsüne sıçradı ama stresten sıkıntıdan olmuş damarları toplanmış büzülmüş ilaç kullandı küçüldü zaten stresi azalınca sertlikde kayboldu hâlâ var ama baya küçücük oldu yinede 30 yaşından sonra mamografi çekilecek doktoru istedi.
Herkes çok güzel isimler belirlemiş. Dilerim ömürleri bahtları da güzel olurGöktuğsiz belirlediniz mi
1 yemek kaşıgı 1.5 bardak suya 2 3 dakka kaynatıyormİyi bari göz kararı koydum da ölçüsünü falan bilmiyorum bir ölçüsü var mı
MeyraBebeğinin ismi belli olan olan arkadaşlar neler koydunuz merak ettim
Canım geçmiş olsun, cilt sivilcelerine glikolik asit iyi geliyor diye biliyorum, hamilelikte de kullanımı güvenli, kullandığın duş jelinden de kaynaklanmış olabilir değiştirmeyi dene istersenKızlar selam. Gebeliğimin en başından bu yana çok enteresan bir şekilde sivilce problemi yaşıyorum. Önce sırtımda çıkmıştı hafif omuzlarıma doğru yayılıyordu neyse dedim geçer ama geçmedi. Belime yayıldı, göğsümde tek tük çıktı ve çenem… Yani her gün ekleniyor. Ergenlikte bu kadar sivilce problemi yaşamadım, pcosluyum ona rağmen yaşamadım yani. Ne yapayım hamilelikte sivilcelere bir çözüm var mı özellikle vücut? Herhangi bir bitkisel şey kullanmak istemiyorum fayda etmedi etmediği gibi kudurttu resmen.
Çok teşekkür ederim canımCanım geçmiş olsun, cilt sivilcelerine glikolik asit iyi geliyor diye biliyorum, hamilelikte de kullanımı güvenli, kullandığın duş jelinden de kaynaklanmış olabilir değiştirmeyi dene istersen
Canım geçmiş olsun, geçenlerde cildiye doktoruna gitmiştim yüzümde bir kaç tane çıktığı için önerebileceği krem istedim. Kullandım memnun kaldım. PaylaşabilirimKızlar selam. Gebeliğimin en başından bu yana çok enteresan bir şekilde sivilce problemi yaşıyorum. Önce sırtımda çıkmıştı hafif omuzlarıma doğru yayılıyordu neyse dedim geçer ama geçmedi. Belime yayıldı, göğsümde tek tük çıktı ve çenem… Yani her gün ekleniyor. Ergenlikte bu kadar sivilce problemi yaşamadım, pcosluyum ona rağmen yaşamadım yani. Ne yapayım hamilelikte sivilcelere bir çözüm var mı özellikle vücut? Herhangi bir bitkisel şey kullanmak istemiyorum fayda etmedi etmediği gibi kudurttu resmen.
Çok teşekkür ederim canım, sevindim kremin iyi gelmesine rahatlatmıştır psikolojik olarak bile. Ayyyy o kadar mutlu olurum ki anlatamam benim her yer mayın tarlasına döndü belki işe yararCanım geçmiş olsun, geçenlerde cildiye doktoruna gitmiştim yüzümde bir kaç tane çıktığı için önerebileceği krem istedim. Kullandım memnun kaldım. Paylaşabilirim
Canım bende 3 haftadır kullanıyorum ntflora intense önerdi doktorum, hala akıntılar devam ediyor.Kizlar doktorum akıntı için probiyotik yazdi pazartesi başlayacağım florayi düzenler demişti sarı akıntı için aynı sorunu yaşayanlar doktoruna danisabilir
Çok teşekkür ederim canım, sevindim kremin iyi gelmesine rahatlatmıştır psikolojik olarak bile. Ayyyy o kadar mutlu olurum ki anlatamam benim her yer mayın tarlasına döndü belki işe yarar
canım bunları verdi çok memnun kaldım, cildim çok hassas ve aşırı beyaz tenliyim. Sivilce varsa Her gece küçücük kullanabilirsin dedi, sonra haftada 3 falan dedi.Çok teşekkür ederim canım, sevindim kremin iyi gelmesine rahatlatmıştır psikolojik olarak bile. Ayyyy o kadar mutlu olurum ki anlatamam benim her yer mayın tarlasına döndü belki işe yarar
Teşekkür ederim canım1 yemek kaşıgı 1.5 bardak suya 2 3 dakka kaynatıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?