Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Evet sabah 4te uyanmam olmazsa olmaz benim de uyumak için uğraşıyorum uzun süre tam uyudum diyorum 6da eşim kalkıyor işe gitmek için, uykum çok hafif onu da duyuyorum uyanıyorum, sonra tekrar uğraş uyumak için şöyle güzel bi uykum yok artık ama garip bi şekilde gün içinde dinç hissediyorum kendimi. Dediğiniz gibi sanırı. Vücut kendini hazırlıyor

Rapor bekliyorum canım çektirdim de doktorla konuşamadım daha, suyum azmış sadece onu biliyorum servis yine yerlerde 22mm dua edin nolur bana sağ salim 36 ya geleyim
Yaaaa nasıl su az nasıl 22 mm e düşmüş yine. İstirahat ediyordun, dikkatte ettin. Dualarım seninle gerçekten rabbim yardım etsin şifa versin sağlıklı şekilde kucağına al, alalım

Yaaaa nasıl su az nasıl 22 mm e düşmüş yine. İstirahat ediyordun, dikkatte ettin. Dualarım seninle gerçekten rabbim yardım etsin şifa versin sağlıklı şekilde kucağına al, alalım
Amin inşallah, valla değişken ya yatıp ilaçlara devam, suyu da ben iki gündür az su içtim ondan az olabilir geçer çok bir şey yok, su falan gelmemiş dedi. Çok şükğr

Amin inşallah, valla değişken ya yatıp ilaçlara devam, suyu da ben iki gündür az su içtim ondan az olabilir geçer çok bir şey yok, su falan gelmemiş dedi. Çok şükğr
Ne yapılması gerekiyorsa yaparsın zaten de suyu bol iç, için. Yaz geldi su ihtiyacımız zaten artıyor bir de hamileyiz suya dikkat edin.

Hanımlar detaylı ultrasonda rahimde çift taraflı çentik görüldü ama bebeğimin gelişimi iyi. Doktorum corasprin 100 verdi 33. haftaya kadar kullanacağım. Bu durumla karşılaşan var mı? Biraz canım sıkıldı...

Neden serkaj yapmıyorlar ya hep tedirginmi olacan bu yüzden
En az 3 litre su tüket bebeğin pozisyonunda filanda az gözükebiliyor canm

Neden serkaj yapmıyorlar ya hep tedirginmi olacan bu yüzden
En az 3 litre su tüket bebeğin pozisyonunda filanda az gözükebiliyor canm
Evet canım yapmıyorlar bir kısalıp bir uzuyor diye bir de haftam artık ileti. Su meselesi de doğru

Kızlar hellö, kontrolden geldim, bizde her şey yolunda, merak ettiğim şeyleri sordum genel olarak, öncelikle benim oğluş sabahları beni çikolatalı gofret yemek için uyandırıyordu artık yasak benim gibi olan varsa duyurulur bu haftalardan sonra güneş kremine özellikle ağırlık vermem gerekiyormuş yüzümde vs lekelenme olmaması için, solante pregna yı önerdi, ama içeriğine güvendiğin başka bir markayı da kullanabilirsin spf 50+ olsun dedi. Mide yanmaları için gavisconu içim rahat kullanabilirmişim, hatta lansor nexium panto da olur en iyisi de lansordur dedi. Aşı konusunda tek doz dbt istiyorum mutlaka ol dedi. Şeker yükleme için de 1 ay sonra gel dedi benim 25. Haftama denk geliyor, ailede yok ve açlık şekerlerim de normal gelmişti ama şekerli gıdalar yediğim için yükleme yapmaya karar verdi Yaşadığım kramplar akıntılar bu dönemde normalmiş. Kilo konusunda da benim transferim 70 kiloyken yapıldı totalde 5 kilo aldım fazla değil ama yürüyüşlere başlamamı önerdi, önemli olan başlangıç kilosuymuş ve ilerleyen aylarda daha çok kilo alacağım için

Çok geçmiş olsun, kan sulandırıcı da verildiyse şifa olsun. Doktorun bununla alakalı ne açıklama yaptı?

Gözün aydın maşallah Güneş kremi hamile olalım olmayalım kullanmak gerekiyor. Avm ışıkları dahi lekelenme yapabiliyor o kadar söyleyim. Benim aşı muhabbeti de tek doz 28. haftamı bekliyorum. Şeker yüklemesi de çok önemli aile öyküsü olsun olmasın ben de takriben 25. haftadayken gideceğim yüklemeye inşallah çıkmaz

Arkadaşlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba .Ben mustelanın mineral filtreli olanını almayı düşünüyorum ama başka önerisi olan var mı
Solante Pregna güneş kremini kullanıyorum iki aydır. Emilimi biraz yavaş, sanırım diğer kremlere göre daha doğal içerikli olduğu için ama ben memnunum. Bir de güneş kremlerinin o kendine has kokusu beni rahatsız ediyordu bu o kadar yoğun kokmuyor.

Son düzenleme:
L luckykus bugün perinatoloji doktoruna sordum aşı meselesini, kendisi bir doz tdap olman yeterli dedi. Onu da hallettik onu da artık asm ile tarihine karar vercez,

evet aslında önerilerin hiç biri boşuna değil ay amin inşallah hiçbirimizde çıkmaz ya zaten tuz kısıtlaması yapıyorum, bi de şeker diyeti beni mahveder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…