Hahah allah yardımcımız olsunEvet ben de diyorum bari şimdi uyusam uyuyabildiğim kadar zaten uyuyamıcam ileride ama yok
Evet sabah 4te uyanmam olmazsa olmaz benim deBen de çoğunlukla 4 gibi uyanıp bir daha ancak 2 saat falan sonra uyuyabiliyorum. Ama ben normalde yüz üstü ya da sırt üstü yatan biriydim şimdi yan yatmaya kendini zorladığım için uyku kalitemin düştüğünü düşünüyorum çünkü bacaklarımın yanları ağrıyor. Bir de 5 aylık bebeği olan arkadaşıma sormuştum hamilelikte uyku durumunu son 2 ayda günde 3 4 saat uyku bana yetiyordu gün içinde de uykum gelmiyordu demişti. Sanırım vücut bebek geldiğinde yaşayacağımız tempoya, uykusuzluğa kendini hazırlıyor afallamayalım diye
Rapor bekliyorum canım çektirdim de doktorla konuşamadım daha, suyum azmış sadece onu biliyorum servis yine yerlerde 22mmCanım çıktın mı nasıl geçti?Mehlika
AmiiinHahah allah yardımcımız olsun
Yaaaa nasıl su az nasıl 22 mm e düşmüş yine. İstirahat ediyordun, dikkatte ettin. Dualarım seninle gerçekten rabbim yardım etsin şifa versin sağlıklı şekilde kucağına al, alalımRapor bekliyorum canım çektirdim de doktorla konuşamadım daha, suyum azmış sadece onu biliyorum servis yine yerlerde 22mmdua edin nolur bana sağ salim 36 ya geleyim
Amin inşallah, valla değişken ya yatıp ilaçlara devam, suyu da ben iki gündür az su içtim ondan az olabilir geçer çok bir şey yok, su falan gelmemiş dedi. Çok şükğrYaaaa nasıl su az nasıl 22 mm e düşmüş yine. İstirahat ediyordun, dikkatte ettin. Dualarım seninle gerçekten rabbim yardım etsin şifa versin sağlıklı şekilde kucağına al, alalım
Ne yapılması gerekiyorsa yaparsın zaten de suyu bol iç, için. Yaz geldi su ihtiyacımız zaten artıyor bir de hamileyiz suya dikkat edin.Amin inşallah, valla değişken ya yatıp ilaçlara devam, suyu da ben iki gündür az su içtim ondan az olabilir geçer çok bir şey yok, su falan gelmemiş dedi. Çok şükğr
Neden serkaj yapmıyorlar ya hep tedirginmi olacan bu yüzdenAmin inşallah, valla değişken ya yatıp ilaçlara devam, suyu da ben iki gündür az su içtim ondan az olabilir geçer çok bir şey yok, su falan gelmemiş dedi. Çok şükğr
Evet canım yapmıyorlar bir kısalıp bir uzuyor diye bir de haftam artık ileti. Su meselesi de doğruNeden serkaj yapmıyorlar ya hep tedirginmi olacan bu yüzden
En az 3 litre su tüket bebeğin pozisyonunda filanda az gözükebiliyor canm
Ne demek
Çok geçmiş olsun, kan sulandırıcı da verildiyse şifa olsun. Doktorun bununla alakalı ne açıklama yaptı?Hanımlar detaylı ultrasonda rahimde çift taraflı çentik görüldü ama bebeğimin gelişimi iyi. Doktorum corasprin 100 verdi 33. haftaya kadar kullanacağım. Bu durumla karşılaşan var mı? Biraz canım sıkıldı...
Gözün aydın maşallahKızlar hellö, kontrolden geldim, bizde her şey yolunda, merak ettiğim şeyleri sordum genel olarak, öncelikle benim oğluş sabahları beni çikolatalı gofret yemek için uyandırıyordu artık yasakbenim gibi olan varsa duyurulur bu haftalardan sonra güneş kremine özellikle ağırlık vermem gerekiyormuş yüzümde vs lekelenme olmaması için, solante pregna yı önerdi, ama içeriğine güvendiğin başka bir markayı da kullanabilirsin spf 50+ olsun dedi. Mide yanmaları için gavisconu içim rahat kullanabilirmişim, hatta lansor nexium panto da olur en iyisi de lansordur dedi. Aşı konusunda tek doz dbt istiyorum mutlaka ol dedi. Şeker yükleme için de 1 ay sonra gel dedi benim 25. Haftama denk geliyor, ailede yok ve açlık şekerlerim de normal gelmişti ama şekerli gıdalar yediğim için yükleme yapmaya karar verdi Yaşadığım kramplar akıntılar bu dönemde normalmiş. Kilo konusunda da benim transferim 70 kiloyken yapıldı totalde 5 kilo aldım fazla değil ama yürüyüşlere başlamamı önerdi, önemli olan başlangıç kilosuymuş ve ilerleyen aylarda daha çok kilo alacağım için
Amin inşallahÇooookyaaaa geldi miiiii hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun da uyusun büyüsün o odada inşallah
Solante Pregna güneş kremini kullanıyorum iki aydır. Emilimi biraz yavaş, sanırım diğer kremlere göre daha doğal içerikli olduğu için ama ben memnunum. Bir de güneş kremlerinin o kendine has kokusu beni rahatsız ediyordu bu o kadar yoğun kokmuyor.Arkadaşlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba .Ben mustelanın mineral filtreli olanını almayı düşünüyorum ama başka önerisi olan var mı
evet aslında önerilerin hiç biri boşuna değilGözün aydın maşallahGüneş kremi hamile olalım olmayalım kullanmak gerekiyor. Avm ışıkları dahi lekelenme yapabiliyor o kadar söyleyim. Benim aşı muhabbeti de tek doz 28. haftamı bekliyorum. Şeker yüklemesi de çok önemli aile öyküsü olsun olmasın ben de takriben 25. haftadayken gideceğim yüklemeye inşallah çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?