Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
evet aslında önerilerin hiç biri boşuna değil ay amin inşallah hiçbirimizde çıkmaz ya zaten tuz kısıtlaması yapıyorum, bi de şeker diyeti beni mahveder
Ben de gidene kadar yapmalıyııııım çok iyi yapmışsın yüklemeye kadar ve sonrasında da sıkmak lazım dişi de az önce yemek olana kadar bir dilim pasta yedim hahsj nasıl sıkacaksam öf

Ben de gidene kadar yapmalıyııııım çok iyi yapmışsın yüklemeye kadar ve sonrasında da sıkmak lazım dişi de az önce yemek olana kadar bir dilim pasta yedim hahsj nasıl sıkacaksam öf
bulantı koku hassasiyeti varken yiyemiyoduk ne güzel kıymetini bilemedik şimdi kendimizi nasıl tutucaz diye düşünüp duruyoruz

Bunu bende çok merak ediyorum şurada bekleyeyim bende sabahlari oluyor özellikle resmen bagiriyorum acidan sanirim magnezyum hapim bittigi icin agrimaya basladi.

Evet çok şükür onda sorun yok da ben bebeğimin yüzünü göremedim çok heves etmiştim
kuşum ben de bugün doktora detaylıda yüzünü göremedim dedim, yine uyudu benim dana görebildiğimiz kadar göstermeye çalıştı dr bir de aynı babasına benziyor dedi ben biraz üzülünce yüzünü göremediğim için daha erken annesi çok küçük dedi yani galiba ilerleyen aylarda görmeme şansımız yok

Keşke gösterseler işte ya biz söylemeden, rica etmeden ne güzel hamileyi mutlu ederler de işte nerdeee
İstedim ağzımla da yokmuş renkli, neyse ama ben siyah beyazdan da babasına benzediğinin farkındayım

bulantı koku hassasiyeti varken yiyemiyoduk ne güzel kıymetini bilemedik şimdi kendimizi nasıl tutucaz diye düşünüp duruyoruz
Hahah bazen hiç istemiyor canım bazen çok istiyor tuhaf bir dönem şu dönemler ama sıkmamız lazım yükleme korkutuyor beni tüylerim diken diken oluyor düşündükçe

Bana ekranı bile çevirmedi ki elime bir fotoğraf verdi siyah beyaz klasik ondan baktım babasının kafası gibi

Bana ekranı bile çevirmedi ki elime bir fotoğraf verdi siyah beyaz klasik ondan baktım babasının kafası gibi
ay devlet işte 18 haftalıkken şehir hastanesine rapor almaya gittiğimde bana da sadece kalp atışını dinletti bide cinsiyetini biliyo musun diye sordu o kadar, uzun uzun bakmadı bile, dediğin gibi monitörü bile çevirmedi göremedim

Ah ah daha neler geldi bugün başıma da şu an dinlenme aşamasındayım bi enerjimi toplayıp anlatırımbugün birinin üstüne atlamadıyasam sabrımdandır

Hahah bazen hiç istemiyor canım bazen çok istiyor tuhaf bir dönem şu dönemler ama sıkmamız lazım yükleme korkutuyor beni tüylerim diken diken oluyor düşündükçe
aslında korkulacak bir şey yok 75 mg şeker iki dilim baklavaya eş değermiş sadece aç bekliyoruz kan vs veriyoruz ya bide şeker aniden yükselince baygınlık hissi yaratıyor bence

aslında korkulacak bir şey yok 75 mg şeker iki dilim baklavaya eş değermiş sadece aç bekliyoruz kan vs veriyoruz ya bide şeker aniden yükselince baygınlık hissi yaratıyor bence
Aaa yok yanlış anlaşılmışım benim korkum şeker çıkması. Aile öyküsü, insülin direnci ve pcosluyum o yüzden. Yoksa daha önce yaptırdım şeker yüklemesi

Benim ilk kızım da babasının kopyasıydı bu da bence ayyyynı babası. Babası da iyi adam he benzesin hshddhshs
Ciddi mi hahah yerim onu çok güzel şöyle görmek. Benimki de babasının kopyası. Grupta çoğunluk babada
beğenmesek almazdık babaları ayol benzesinler benim kocişin burnunu estetik sanıyolar hep dua ettim burnu benzesin diye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…