Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Aaa yok yanlış anlaşılmışım benim korkum şeker çıkması. Aile öyküsü, insülin direnci ve pcosluyum o yüzden. Yoksa daha önce yaptırdım şeker yüklemesi
Benim önceki gebeliğimde açlık tokluk bakıldı onun için yükleme yapılmadı her şey normal diye. Ama bunda ben deliler gibi tatlı yiyorum, hani kız bebekte tatlı yenmezdi belki onun için benden şeker yüklemesi isteyebilir

beğenmesek almazdık babaları ayol benzesinler benim kocişin burnunu estetik sanıyolar hep dua ettim burnu benzesin diye bakalım
Hhahaha valla çok tatlısınız kızlar ya güldürdünüz beni gerçekten öyle beğendikte evlendik, bebelerimiz de benzesin güzel burun şanstır inşallah benzer canım burnu da

Mehlika çok yazılmış okuyamadım hepsini canım son durum ne? ne dedi doktor çok gaz oldu bende ya şişkinlik hissediyorum bugün hiç halim yok benim de

Mehlika çok yazılmış okuyamadım hepsini canım son durum ne? ne dedi doktor çok gaz oldu bende ya şişkinlik hissediyorum bugün hiç halim yok benim de
Aa geçmiş olsun valla o gaz çıkmayınca böbreklere kadar vuruyo, suyun az dedi su içmeye çalış dedi 22mm serviks dedi iç açıklık devam ediyo hepsi bu. Yatmaya ve progestana devam dedi. Bebeğimde sorun yok çok şükür keyfi de yerinde bir de ultrason esnasında ohh miss gibi çişinii yaptı .

Çok geçmiş olsun, kan sulandırıcı da verildiyse şifa olsun. Doktorun bununla alakalı ne açıklama yaptı?
Çok teşekkür ederim. 3 hafta sonra kontrole çağırdı yüzde 90 bir şey olmaz ama tedbir amaçlı corasprin kullan dedi. Her gebelikte risk olur ama bu tür özel durumlarda risk biraz daha yüksektir dedi ve düzenli tansiyon takibi önerdi.

Su azmi içtin ne yaptın bu ara hayırlısı bakalım aciklik aynımı kalmış en son kaç olculmusti rahim boyu

Su azmi içtin ne yaptın bu ara hayırlısı bakalım aciklik aynımı kalmış en son kaç olculmusti rahim boyu
En son rahim boyu 28 falandı artık inan hatırlamıyorum sürekli ölçtürünce, şu an 22 ye düştü açıklık aynı kalmış neyse ki. Suyu az içtim ama dedim de zaten az içtim bu ara diye, önemli değil o zaman iç güzelce dediler çünkü su geliyor mu diye kontrol ettiler de çok şükür bi sızma yoktu

İnşallah hiçbir şey olmadan atlatırsın bu süreci. Ben olmayacağını düşünmek genel olarak pozitif düşünme taraftarıyım. Bazı durumlarda ufacık bir ilaç, teşhis bile çok önemli. Tansiyon aleti alırsın evde takip edersin rahat rahat.

Sen biraz ayakta kaldın ondan kısalmış olabilir hiç kalkma artık dinlen ya suyu da bol bol iç açıklık aynı kalması iyiymiş canım demekki sıcaklardan öle ıslaklık olabiliyor bende bazen olmaya başladı varis çorabını uzun süre giydiğim için bunalıyorum

Bunu bende çok merak ediyorum şurada bekleyeyim bende sabahlari oluyor özellikle resmen bagiriyorum acidan sanirim magnezyum hapim bittigi icin agrimaya basladi.
Benim hala bacağımda kasılmalar var hafiften çok yüklenmemeye çalışıyorum yoksa yine kramp girecek diye korkuyorum. Magnezyumdan bence de ben sadece akşamları içiyordum artık sabahları da içerim bakalım inşallah kesilir. Siz de bir an önce magnezyumu alıp başlayın bence o kramplar çekilecek çile değil

Evet hem baskı hem progestan hem sıcaklık ondan su gibi akıntı oluyo dedi sarı akıntı için tekrar kendi doktorumla görüşcem inşallah. Bir de bu hafta mecburen kalkmak zorunda kaldım dışarıda işim vardı çok da uzun süre kalmadım ama işte benim gibi olunca aah ah nerde o tatiller gezmeler

Aynen canım gezmeler tatiler doğumdan sonraya inşallah bebişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…