Benim önceki gebeliğimde açlık tokluk bakıldı onun için yükleme yapılmadı her şey normal diye. Ama bunda ben deliler gibi tatlı yiyorum, hani kız bebekte tatlı yenmezdiAaa yok yanlış anlaşılmışım benim korkum şeker çıkması. Aile öyküsü, insülin direnci ve pcosluyum o yüzden. Yoksa daha önce yaptırdım şeker yüklemesi
ben yanlış anladım pardonnAaa yok yanlış anlaşılmışım benim korkum şeker çıkması. Aile öyküsü, insülin direnci ve pcosluyum o yüzden. Yoksa daha önce yaptırdım şeker yüklemesi
Benim burnum estetik hahahaha bebeğim estetikli halime benzer mi yabeğenmesek almazdık babaları ayol benzesinlerbenim kocişin burnunu estetik sanıyolar hep dua ettim burnu benzesin diye bakalım
Hhahaha valla çok tatlısınız kızlar ya güldürdünüz benibeğenmesek almazdık babaları ayol benzesinlerbenim kocişin burnunu estetik sanıyolar hep dua ettim burnu benzesin diye bakalım
Benimki de estetik sjkdksldl çok güldümBenim burnum estetik hahahaha bebeğim estetikli halime benzer mi ya
Babasında minicik kemer var belli olmuyo ama ben aynada az kendime baksak belki burnu bizim gibi olur nznxbxBenimki de estetik sjkdksldl çok güldüm
Aa geçmiş olsun valla o gaz çıkmayınca böbreklere kadar vuruyo, suyun az dedi su içmeye çalış dedi 22mm serviks dedi iç açıklık devam ediyo hepsi bu. Yatmaya ve progestana devam dedi. Bebeğimde sorun yok çok şükürMehlika çok yazılmış okuyamadım hepsini canım son durum ne? ne dedi doktor çok gaz oldu bende ya şişkinlik hissediyorum bugün hiç halim yok benim de
kime bakarsan benzermiş olayı doğru mu acaba bir tane bebeğin fotoğrafını koydum ekran görünütüsü yaptım bakalım ne çıkacakBabasında minicik kemer var belli olmuyo ama ben aynada az kendime baksak belki burnu bizim gibi olur nznxbx
Valla bilmiyorum kikime bakarsan benzermiş olayı doğru mu acaba bir tane bebeğin fotoğrafını koydum ekran görünütüsü yaptım bakalım ne çıkacak
Çok teşekkür ederim. 3 hafta sonra kontrole çağırdı yüzde 90 bir şey olmaz ama tedbir amaçlı corasprin kullan dedi. Her gebelikte risk olur ama bu tür özel durumlarda risk biraz daha yüksektir dedi ve düzenli tansiyon takibi önerdi.Çok geçmiş olsun, kan sulandırıcı da verildiyse şifa olsun. Doktorun bununla alakalı ne açıklama yaptı?
Su azmi içtin ne yaptın bu araAa geçmiş olsun valla o gaz çıkmayınca böbreklere kadar vuruyo, suyun az dedi su içmeye çalış dedi 22mm serviks dedi iç açıklık devam ediyo hepsi bu. Yatmaya ve progestana devam dedi. Bebeğimde sorun yok çok şükürkeyfi de yerinde bir de ultrason esnasında ohh miss gibi çişinii yaptı .
En son rahim boyu 28 falandı artık inan hatırlamıyorum sürekli ölçtürünce, şu an 22 ye düştü açıklık aynı kalmış neyse ki. Suyu az içtim ama dedim de zaten az içtim bu ara diye, önemli değil o zaman iç güzelce dediler çünkü su geliyor mu diye kontrol ettiler de çok şükür bi sızma yoktuSu azmi içtin ne yaptın bu arahayırlısı bakalım aciklik aynımı kalmış en son kaç olculmusti rahim boyu
İnşallah hiçbir şey olmadan atlatırsın bu süreci. Ben olmayacağını düşünmek genel olarak pozitif düşünme taraftarıyım. Bazı durumlarda ufacık bir ilaç, teşhis bile çok önemli. Tansiyon aleti alırsın evde takip edersin rahat rahat.Çok teşekkür ederim. 3 hafta sonra kontrole çağırdı yüzde 90 bir şey olmaz ama tedbir amaçlı corasprin kullan dedi. Her gebelikte risk olur ama bu tür özel durumlarda risk biraz daha yüksektir dedi ve düzenli tansiyon takibi önerdi.
Amin amim canımmmmValla bilmiyorum kisağlıklı olsunlar da napalım
Sen biraz ayakta kaldın ondan kısalmış olabilirEn son rahim boyu 28 falandı artık inan hatırlamıyorum sürekli ölçtürünce, şu an 22 ye düştü açıklık aynı kalmış neyse ki. Suyu az içtim ama dedim de zaten az içtim bu ara diye, önemli değil o zaman iç güzelce dediler çünkü su geliyor mu diye kontrol ettiler de çok şükür bi sızma yoktu
Benim hala bacağımda kasılmalar var hafiften çok yüklenmemeye çalışıyorum yoksa yine kramp girecek diye korkuyorum. Magnezyumdan bence de ben sadece akşamları içiyordum artık sabahları da içerim bakalım inşallah kesilir. Siz de bir an önce magnezyumu alıp başlayın bence o kramplar çekilecek çile değilBunu bende çok merak ediyorum şurada bekleyeyim bende sabahlari oluyor özellikle resmen bagiriyorum acidan sanirim magnezyum hapim bittigi icin agrimaya basladi.
Evet hem baskı hem progestan hem sıcaklık ondan su gibi akıntı oluyo dedi sarı akıntı için tekrar kendi doktorumla görüşcem inşallah. Bir de bu hafta mecburen kalkmak zorunda kaldım dışarıda işim vardı çok da uzun süre kalmadım ama işte benim gibi olunca aah ah nerde o tatiller gezmelerSen biraz ayakta kaldım ondan kısalmış olabilirhiç kalkma artık dinlen ya suyu da bol bol iç açıklık aynı kalması iyiymiş canım demekki sıcaklardan öle ıslaklık olabiliyor bende bazen olmaya başladı varis çorabını uzun süre giydiğim için bunalıyorum
Aynen canım gezmeler tatiler doğumdan sonraya inşallah bebişleEvet hem baskı hem progestan hem sıcaklık ondan su gibi akıntı oluyo dedi sarı akıntı için tekrar kendi doktorumla görüşcem inşallah. Bir de bu hafta mecburen kalkmak zorunda kaldım dışarıda işim vardı çok da uzun süre kalmadım ama işte benim gibi olunca aah ah nerde o tatiller gezmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?