Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Tekrar nst baktılar ve yine düzenli sancı çıktı yatış önerdiler, yenidoğan yoğun bakım olmadığı için Ankara'ya kendi doktoruma gidiyorum

Tekrar nst baktılar ve yine düzenli sancı çıktı yatış önerdiler, yenidoğan yoğun bakım olmadığı için Ankara'ya kendi doktoruma gidiyorum
Ne yaptın canım gittin mi doktoruna durumun umarım iyidir

Kızlar kötüyüm yine aynı şey oldu uykumdan uyandım geçmezse giderim acile çok tuhaf yerimden zıplıyorum anlık kramp giriyor karnıma, kasıklarıma
Benim bu çatı kemikleri denen yerim ağrıyo üç dört gündür ve vajina içimde savaş var gibi batıyor uyutmuyor onun ağrısı gibi mi

Sen nasıl oldun canım gectimi agrilarin
Sabah 6 gibi falan uyuduk eşimle sabaha kadar sırtıma belime masaj yaptı o masaj yaptıkça ben rahatladım. Şu an %1 dahi o ağrı, kasılma yok ama yine de gözükeceğim bugün gerçekten dün 2 kere olması ve çok şiddetli olması beni çok korkuttu canım

Benim bu çatı kemikleri denen yerim ağrıyo üç dört gündür ve vajina içimde savaş var gibi batıyor uyutmuyor onun ağrısı gibi mi
Birden bıçak saplanıyor sanki vajinama, kasıklarıma aniden çok şiddetli şekilde ve beni zıplatıyor. bu yalancı kasılmalar 20. haftadan sonra başlıyor belki o belki başka bir şey bilmiyorum ama beni mahvetti

Ne yaptın canım gittin mi doktoruna durumun umarım iyidir

Ne yaptın canım iyi misin?

Canm nasılsınız inşalh yalancı sancılardır

İyi misiniz naptınız ?

Nasılsın iyi misin?

Yatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler

Yatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler
Nasıl bu haftada böyle yoğun sancı olabilir ya allahım yardımcın olsun inşallah sağ salim şekilde çık hastaneden, hemen geçsin bu süreç.

Hala ayniyim canım
Ya hadi benim geçti sen böyle niye bekliyorsun balım benim eziyet ettirme kendine bi gözük acile belki kullanabildiğin bir krem bir şey vardır. Götürsün biri seni hastaneye kıyamam çok kötü o ağrı da yani eşimin klimadan geçen hafta boynu tutuldu adam mahvoldu sen hamilesin bir de çekme ağrı

İlaçlar serumlar fayda eder illaki canım bu sürecide atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…