Sabah 6 gibi falan uyuduk eşimle sabaha kadar sırtıma belime masaj yaptı o masaj yaptıkça ben rahatladım. Şu an %1 dahi o ağrı, kasılma yok ama yine de gözükeceğim bugün gerçekten dün 2 kere olması ve çok şiddetli olması beni çok korkuttu canım
Birden bıçak saplanıyor sanki vajinama, kasıklarıma aniden çok şiddetli şekilde ve beni zıplatıyor. bu yalancı kasılmalar 20. haftadan sonra başlıyor belki o belki başka bir şey bilmiyorum ama beni mahvetti
Yatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler
Yatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler
Ya hadi benim geçti sen böyle niye bekliyorsun balım benim eziyet ettirme kendine bi gözük acile belki kullanabildiğin bir krem bir şey vardır. Götürsün biri seni hastaneye kıyamam çok kötü o ağrı da yani eşimin klimadan geçen hafta boynu tutuldu adam mahvoldu sen hamilesin bir de çekme ağrı