- 1 Kasım 2023
- 1.361
- 872
- 43
- 30
Geçmiş olsun kuzum belki sürdüğün krem alerji yapmıştır. Sonuçların temiz gelir inşallah doktor yinede alerji ilacı başlar sana benzer bir durum başıma geldi kontrolüm vardı sabah kaşıntıyla uyandım ama bütün vücudum nasıl kaşınıyor hastaneye gidene kadar döküntü çıktı çok değildi benim doktor bir sürü tahlil istedi ama çok şükür temiz çıktı ama alerji hapı verdi iki günde geçti seninki de geçer inşallahÇok teşekkür ederim, inşallah şu an için tek temennim bir şey çıkmaması. Yani bir an da göbek bölgemde başlayam bir kaşıntı ve kabarcık. Görüntü kolestaz diyor ama önemli olan kan tahlili sonuçları. Hayır olsun sizin de benim de…
Geçmiş olsun canım dinlenerek geçirmen gerekebilir dikkat et dinlenKızlar selam, ben de 10 gündür can sıkıcı bir durumla boğuşuyorum ama yeni yazasım geldi. Normalde 28.haftadan sonra 30mm civarı olması gereken rahim ağzı uzunluğu 23.haftamda 29.8mm ölçüldü. Bu haftalarda 35-40mm arasında olması gerekiyormuş, riskli olan sayı ise 25mm ve altı. Ben henüz riskli değilim ama riske yakın bir değer maalesef. İlk hafta normal işime gittim ama içim içimi yedi çünkü doktor sürekli uzanacaksın TV izlerken bile oturmayacaksın demişti ve çalışırken bu mümkün değildi maalesef. 1 hafta sonra tekrar gittim ve ölçüm yapıldı, doktor bu sefer 10 günlük istirahat ve progestan verdi. Şimdi evdeyim, çok dikkat ediyorumMehlika çok yardımcı oldu sağ olsun aynı durumdan muzdarip olduğu için Haftaya cuma tekrar gidicem büyük ihtimalle bi 10 gün daha istirahat verecek. Bu saatten sonra uzamaz ama kısalmaması için uğraşıyorum. Birbirimize dua edelim Allah erken ve sağlıksız doğumdan korusun
Geçmiş olsun canim Allah şifa versinKızlar selam şarjım azdı aşırı da yorgunum yazamadım. Kadın doğumla işim bitti kolestaz çok şükür ki değil, bebeğim de bin şükür ki sağlıklı hiçbir problem yok. Normal acile yönlendirdiler şimdi oradayım orada da detaylı bakılıyor. Karaciğerde büyüme, yağlanma çıkmış ultrasonda onu da bi tekrar değerlendirecekler. Felaker durumdayım şu an daha kaşınıyorum karnımın görüntüsü gece çok daha kötüydü şu an en azından kızarıklıklar hafifledi. Teşekkür ederim hepinize yazmışsınız sağ olun kızlar
Bugün tekrar deneyeceğim canım bence değil hiç ihtimal vermiyorum ama yine de kontrollü şekilde kullanacağım. Aman olmasın kimse se kolestaz falan arkadaşım olmuştu doğuma yakın çok korkmuştuk bebek için falanAlerji sadece sürülen yerde olmaz canım bende çok alerji olurum alerjik biriyim ama sürdüğüm yerde değil başka yerlerde oluyor genelde alerjim tutarsa
Teşekkür ederim canım aminGeçmiş olsun canim Allah şifa versin
İnşallah canım ya şimdi kaşıntılarım hafifledi ilaçlarımı alıp kullanacağım bakalım inşallah geçer kimseye olmasın iğrenç bir şey kaşıntı alev alev yandım resmenGeçmiş olsun kuzum belki sürdüğün krem alerji yapmıştır. Sonuçların temiz gelir inşallah doktor yinede alerji ilacı başlar sana benzer bir durum başıma geldi kontrolüm vardı sabah kaşıntıyla uyandım ama bütün vücudum nasıl kaşınıyor hastaneye gidene kadar döküntü çıktı çok değildi benim doktor bir sürü tahlil istedi ama çok şükür temiz çıktı ama alerji hapı verdi iki günde geçti seninki de geçer inşallah
O zaman sorun değil canım görüyorsan takip et kedileri kanamamış anladığım kadarıyla hemen müdahale de etmişsin takip et biŞok oldu Bendeki şansa hastanenin orda doğalgaz borusu patlamış galiba sızıntı varmış gidemedim hastaneye neyse Allah'tan hemen yıkadım dezenfekte ettim elimi. Kediler de zaten balkonda gözümün önünde takip ediyorum onları.
Kesinlikle yapmadı yapsa vücudumu tanıyorum oralarda olurdu. Yine de kontrol edeceğim canım kendimi merak etme kendini kötü hissetme tavsiye ettim falan diye iyiyimKullandığın kremi söyledin mi doktora ? Nette araştırma yaptım bende yapmaz diyor ama yine de merak ettim sivilce ilacını bence kullanma o yapmış olabilir mi acaba diye yakaç kere kullandın
Canım ben çok üzüldüm gerçekten aklım sende panik oldum bayaKesinlikle yapmadı yapsa vücudumu tanıyorum oralarda olurdu. Yine de kontrol edeceğim canım kendimi merak etme kendini kötü hissetme tavsiye ettim falan diye iyiyim
İnsan korkuyor hele de doktor ihtimalleri söyleyince aklından 1001 tane felaket senaryosu geçiyor valla. Annelik delilik zaten ve biz bile bile bu yolculuğa çıktık Rabbim sağlıkla sıhhatle tamamlamayı nasip etsin inşallahİnşallah canım ya şimdi kaşıntılarım hafifledi ilaçlarımı alıp kullanacağım bakalım inşallah geçer kimseye olmasın iğrenç bir şey kaşıntı alev alev yandım resmen
Yok ya küçük bir dokundurdu sadece azıcık yandı sonra geçti hemen. Burda kedi köpek çok zaten. Balkonda yemek ve su hep vardır onlar için ev müstakil kolay çıkıp inerler balkona. Dün de deprem olmuş korkup bana sığındılar galiba minikler. Ben tedbir amaçlı çıktım onları da çıkarırken fazla sıktım galiba elime dokundurdu patiyi.O zaman sorun değil canım görüyorsan takip et kedileri kanamamış anladığım kadarıyla hemen müdahale de etmişsin takip et bihahah gerçekten şans ya
Yaaaaa korkmaaaaaCanım ben çok üzüldüm gerçekten aklım sende panik oldum bayacildiye doktoruna gidene kadar kullanma lütfen
Hahaha yerim ben onları bal bıdıklarıYok ya küçük bir dokundurdu sadece azıcık yandı sonra geçti hemen. Burda kedi köpek çok zaten. Balkonda yemek ve su hep vardır onlar için ev müstakil kolay çıkıp inerler balkona. Dün de deprem olmuş korkup bana sığındılar galiba minikler. Ben tedbir amaçlı çıktım onları da çıkarırken fazla sıktım galiba elime dokundurdu patiyi.Sıkıntı yok iyiyiz çok şükür
Ah korkmaz mı kimse kolay şekilde hamile kalmıyor, kolau taşımıyor her şey emek. Evlat sevgisi bambaşka bir şey üstüne korkular eklenince iş çığrından çıkıyor. Amin canım amiiiiiiiinİnsan korkuyor hele de doktor ihtimalleri söyleyince aklından 1001 tane felaket senaryosu geçiyor valla. Annelik delilik zaten ve biz bile bile bu yolculuğa çıktık Rabbim sağlıkla sıhhatle tamamlamayı nasip etsin inşallah
sana da geçmiş olsun canım şifa olsun bir yandan daL luckykus tekrar geçmiş olsun .Çok önemli biseyinin olmamasina sevindim.İns bir daha tekrarlanmaz.
honeydukes doktorun istirahat vermesi iyi olmuş .Gercekten işe giderken gelirken olsun,iş yerinde ayakta kalıyordun.Evde güzelce dinlen
Bende tetanoz ve boğmaca aşımı oldum.Olurken çok az hissettim.Ama akşama kolum nasıl olur muammaBebeğim maşallah hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?