Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Geçmiş olsun kuzum belki sürdüğün krem alerji yapmıştır. Sonuçların temiz gelir inşallah doktor yinede alerji ilacı başlar sana benzer bir durum başıma geldi kontrolüm vardı sabah kaşıntıyla uyandım ama bütün vücudum nasıl kaşınıyor hastaneye gidene kadar döküntü çıktı çok değildi benim doktor bir sürü tahlil istedi ama çok şükür temiz çıktı ama alerji hapı verdi iki günde geçti seninki de geçer inşallah

Geçmiş olsun canım dinlenerek geçirmen gerekebilir dikkat et dinlen

Geçmiş olsun canim Allah şifa versin

Alerji sadece sürülen yerde olmaz canım bende çok alerji olurum alerjik biriyim ama sürdüğüm yerde değil başka yerlerde oluyor genelde alerjim tutarsa
Bugün tekrar deneyeceğim canım bence değil hiç ihtimal vermiyorum ama yine de kontrollü şekilde kullanacağım. Aman olmasın kimse se kolestaz falan arkadaşım olmuştu doğuma yakın çok korkmuştuk bebek için falan

İnşallah canım ya şimdi kaşıntılarım hafifledi ilaçlarımı alıp kullanacağım bakalım inşallah geçer kimseye olmasın iğrenç bir şey kaşıntı alev alev yandım resmen

O zaman sorun değil canım görüyorsan takip et kedileri kanamamış anladığım kadarıyla hemen müdahale de etmişsin takip et bi hahah gerçekten şans ya

Kullandığın kremi söyledin mi doktora ? Nette araştırma yaptım bende yapmaz diyor ama yine de merak ettim sivilce ilacını bence kullanma o yapmış olabilir mi acaba diye ya kaç kere kullandın
Kesinlikle yapmadı yapsa vücudumu tanıyorum oralarda olurdu. Yine de kontrol edeceğim canım kendimi merak etme kendini kötü hissetme tavsiye ettim falan diye iyiyim

Şimdi okuyorum çok ama çok dikkat et kendine. Mehlika en başından bu yana böyle biliyorsun. İnşallah bu sorunu olan arkadaşlarım sağlıklı şekilde kucağınıza alacaksınız bebeklerinizi. Dualarım sizinle, hepimizle. Hamilelik çok enteresan bir şey gerçekten bir şey çıkabiliyor. Allah hepimizi korusun honeydukes

Kesinlikle yapmadı yapsa vücudumu tanıyorum oralarda olurdu. Yine de kontrol edeceğim canım kendimi merak etme kendini kötü hissetme tavsiye ettim falan diye iyiyim
Canım ben çok üzüldüm gerçekten aklım sende panik oldum baya cildiye doktoruna gidene kadar kullanma lütfen

İnşallah canım ya şimdi kaşıntılarım hafifledi ilaçlarımı alıp kullanacağım bakalım inşallah geçer kimseye olmasın iğrenç bir şey kaşıntı alev alev yandım resmen
İnsan korkuyor hele de doktor ihtimalleri söyleyince aklından 1001 tane felaket senaryosu geçiyor valla. Annelik delilik zaten ve biz bile bile bu yolculuğa çıktık Rabbim sağlıkla sıhhatle tamamlamayı nasip etsin inşallah

O zaman sorun değil canım görüyorsan takip et kedileri kanamamış anladığım kadarıyla hemen müdahale de etmişsin takip et bi hahah gerçekten şans ya
Yok ya küçük bir dokundurdu sadece azıcık yandı sonra geçti hemen. Burda kedi köpek çok zaten. Balkonda yemek ve su hep vardır onlar için ev müstakil kolay çıkıp inerler balkona. Dün de deprem olmuş korkup bana sığındılar galiba minikler. Ben tedbir amaçlı çıktım onları da çıkarırken fazla sıktım galiba elime dokundurdu patiyi. Sıkıntı yok iyiyiz çok şükür

Hahaha yerim ben onları bal bıdıkları çok şükür canım

Ah korkmaz mı kimse kolay şekilde hamile kalmıyor, kolau taşımıyor her şey emek. Evlat sevgisi bambaşka bir şey üstüne korkular eklenince iş çığrından çıkıyor. Amin canım amiiiiiiiin

L luckykus tekrar geçmiş olsun .Çok önemli biseyinin olmamasina sevindim.İns bir daha tekrarlanmaz.

honeydukes doktorun istirahat vermesi iyi olmuş .Gercekten işe giderken gelirken olsun,iş yerinde ayakta kalıyordun.Evde güzelce dinlen

Bende tetanoz ve boğmaca aşımı oldum.Olurken çok az hissettim.Ama akşama kolum nasıl olur muammaBebeğim maşallah hareketli

sana da geçmiş olsun canım şifa olsun bir yandan da inşallah bir şey olmaz ağrın sızın ateşin

Kızlar bebeğin hareketleri bugün yavaş yani şiddetli değil evet hareket ediyorlar ama elimi üstüne koyunca hissediyorum bazende altta hafif hissediyorum sizde de bazen hareket yavaş veya az oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…