Bazen oluyo bende canım, hareket etmiyor sanıyorum ödüm kopuyor, sonra minik minik hareket ediyo, onlar da uyuyor herhaldeKızlar bebeğin hareketleri bugün yavaş yani şiddetli değil evet hareket ediyorlar ama elimi üstüne koyunca hissediyorum bazende altta hafif hissediyorum sizde de bazen hareket yavaş veya az oluyor mu
Normalde nasıldı canım? Benim Plesantam önden olduğu için çok nadir hissediyorum. Baştan çok merak ediyordum ama doktor normal dedi şuan için Plesantan yastık görevi yapıyor dedi. Başka benim gibi olan var mı kızlar ne sıklıkta hissediyorsunuzKızlar bebeğin hareketleri bugün yavaş yani şiddetli değil evet hareket ediyorlar ama elimi üstüne koyunca hissediyorum bazende altta hafif hissediyorum sizde de bazen hareket yavaş veya az oluyor mu
Benim iki gündür şekerim biraz çıkıyor korkuyorum üstüne böyle olunca doğum zamanı gelseydi de doğursaydık 36 haftayı da geçseydik Allah’ın izniyleBazen oluyo bende canım, hareket etmiyor sanıyorum ödüm kopuyor, sonra minik minik hareket ediyo, onlar da uyuyor herhalde
Ben normalde tekmeleri hissediyordum kıpırtıları değil tekmeleri de baya güçlüydü ama iki gündür kıpırtılarını hissediyorum tekmeleri çok yavaş. Plesenta öndeyse hissiyat az oluyor canım korkmaNormalde nasıldı canım? Benim Plesantam önden olduğu için çok nadir hissediyorum. Baştan çok merak ediyordum ama doktor normal dedi şuan için Plesantan yastık görevi yapıyor dedi. Başka benim gibi olan var mı kızlar ne sıklıkta hissediyorsunuz
Benimde plesantam önde her zaman hissetmiyorum gün içinde az hissediyorumNormalde nasıldı canım? Benim Plesantam önden olduğu için çok nadir hissediyorum. Baştan çok merak ediyordum ama doktor normal dedi şuan için Plesantan yastık görevi yapıyor dedi. Başka benim gibi olan var mı kızlar ne sıklıkta hissediyorsunuz
3 gündür aynı durumdayım. Plasentam önde benim de, kaç kere doktora gitmeye niyetlendim sonra uzandım dinledim falan kıpırtı hissettim. Öncesinde baya elimi havaya kaldıracak gibi güçlü tekmeler hissediyordum. Ya plasenta büyüdü bişey oldu ya da çocuk dinlenme modunda bilemiyorumKızlar bebeğin hareketleri bugün yavaş yani şiddetli değil evet hareket ediyorlar ama elimi üstüne koyunca hissediyorum bazende altta hafif hissediyorum sizde de bazen hareket yavaş veya az oluyor mu
Benimde altta olan hep geziyor ama üstteki anca elimi koyunca hissediyorum bu iki gündür. Sanırım artık büyüyorlar ve uyku uyumaları çoğalıyor. Önemli olan hareket etmesi sanırım şifdeti değil
Galiba öyle valla bilmiyorum artık 9 aya gelsek iyi olur3 gündür aynı durumdayım. Plasentam önde benim de, kaç kere doktora gitmeye niyetlendim sonra uzandım dinledim falan kıpırtı hissettim. Öncesinde baya elimi havaya kaldıracak gibi güçlü tekmeler hissediyordum. Ya plasenta büyüdü bişey oldu ya da çocuk dinlenme modunda bilemiyorum
Ya ben çok sevdim hamilelik sürecini aslında tadını çıkartmak istiyorumGaliba öyle valla bilmiyorum artık 9 aya gelsek iyi olur
ayy geçen hafta 3 4 gün hissetmediğim bile oldu, bu hafta günlük bir kaç tane hissediyorum senin de mi böyleBenimde plesantam önde her zaman hissetmiyorum gün içinde az hissediyorum
Bende gebeliği sevdim çok ama ikizlere hamileyim ve malesef ilk haftalardan beri baya zor geçiyor. Özellikle bu hafta ayağa kalkınca karnım baskı altına giriyor ilk yürümekte zor oluyor bebekler büyüyor çünkü herşete de dikkat etmem lazım erken doğum olmaması içinYa ben çok sevdim hamilelik sürecini aslında tadını çıkartmak istiyorumTramvayda falan yer vermeye başladılar artık öyle gururluyum ki sjdkdkdk. Ama şöyle ağrısız sızısız endişesiz olsa daha hoş olurdu tabi Yine de ne bileyim şu an 2.çocuğu düşünüyorum mesela doğururken ya da sonrasında fikrim değişmezse shdkdhd
Daha da büyüdükçe uykuları artacak öyle okumuştum. İyilerdir annesi korkmaBenimde altta olan hep geziyor ama üstteki anca elimi koyunca hissediyorum bu iki gündür. Sanırım artık büyüyorlar ve uyku uyumaları çoğalıyor. Önemli olan hareket etmesi sanırım şifdeti değil
Eminim öyledir yani tahmin bile edemiyorum ikiz gebeliği. Sadece düşününce birinin sağdan birinin soldan kıpırdadığını hayal ettim bi hoş olduBende gebeliği sevdim çok ama ikizlere hamileyim ve malesef ilk haftalardan beri baya zor geçiyor. Özellikle bu hafta ayağa kalkınca karnım baskı altına giriyor ilk yürümekte zor oluyor bebekler büyüyor çünkü herşete de dikkat etmem lazım erken doğum olmaması içininşallah güzel geçer ama daha çocuk düşünmüyorum zaten tüp bebekle oldular baya zor oldu size nasip olsun ama ikinci
Hajsjsk çok tatlısınYa ben çok sevdim hamilelik sürecini aslında tadını çıkartmak istiyorumTramvayda falan yer vermeye başladılar artık öyle gururluyum ki sjdkdkdk. Ama şöyle ağrısız sızısız endişesiz olsa daha hoş olurdu tabi Yine de ne bileyim şu an 2.çocuğu düşünüyorum mesela doğururken ya da sonrasında fikrim değişmezse shdkdhd
Olmaz olmaz herşey hamilelikte olur geçmiş olsunKızlar bu enfeksiyon peşimi bırakmadı bu sefer belirti olmadan idrar tahlili verdim doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi. Ayrıca taş döküyomuşum
Nedir bu başıma gelenler anlamadım. Ama en korktuğum şey enfeksiyon doğuma kadar 2 haftada 1 idrar tahlili vericem boyle bir karar aldım. Enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybetmek istemiyorum serklaj olmuşken daha da tehlikeli.
Hahaha dimi ya yaşıtlarım gibi kızlar da abla demeye başladı bi alınmıyorum değilHajsjsk çok tatlısınbana da 2 gün önce biri yer verdi ve abla dedi hajsj höst diyemedim çok sevdim hamileliği korkuyorum tabii ki arada geliyor korkular ama yine de sevdim. Allah herkese nasip etsin isteyen
Aaaaa bana da bugün aynı şey oldu. Gece kaşıntı şikayetiyle acile başvurdum sabah sonuçlar çıktı idrar yolu enfeksiyonu var dediler ve böbreğimde taş varmış. Ayyyy gerçekten geçmiş olsun ya allah korusun kötüyü çağırmaKızlar bu enfeksiyon peşimi bırakmadı bu sefer belirti olmadan idrar tahlili verdim doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi. Ayrıca taş döküyomuşum
Nedir bu başıma gelenler anlamadım. Ama en korktuğum şey enfeksiyon doğuma kadar 2 haftada 1 idrar tahlili vericem boyle bir karar aldım. Enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybetmek istemiyorum serklaj olmuşken daha da tehlikeli.
29 yaşındayım seneye 30 düşüncesi bile üzüyor yaaaa ne ara be diyip duruyorum hajsj bir de abla denilmesi gücüme gidiyor hahahHahaha dimi ya yaşıtlarım gibi kızlar da abla demeye başladı bi alınmıyorum değilDediğin gibi her şeyiyle mucizevi ve çok tatlı bir süreç Aminn sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?