Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Yaaa aynı gerçekten ama taş için yapacak bisey yok dedi doktor ilerde üroloğa gidebilirsin dedi sadece. Sana ne dedi acaba kuzum

Benim plasentede öndeymiş bende çok nadir hissediyorum hissettiğim zamanlar o kadar uzun surmuyor kisa suruyo

Canım çok geçmiş olsun dikkat et, doktor ne diyorsa yap, kalkma dinlen dualarım seninle ve şifa bekleyenlerle sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza

çok geçmiş olsunnn

Geçmiş olsun canım dinlenerek geçirmen gerekebilir dikkat et dinlen

honeydukes çok geçmiş olsun canım sağlıkla tamamlayacağız inşallah hepimiz

Kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim mesaj yoğunluğu olmasın diye tek alıntıya topladım çok duygulandırdınız beni Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin L luckykus

Yaaa aynı gerçekten ama taş için yapacak bisey yok dedi doktor ilerde üroloğa gidebilirsin dedi sadece. Sana ne dedi acaba kuzum
Beni kadın doğum yetişkin acile yönlendirdi bir de orası değerlendirsin diye. Neyse gittim yeşil alandaki doktor inceledi inceledi böbrekte taş var dedi ama hiç belirtim yok dedim olabilir dedi antibiyotik yazdı idrar yolu enfeksiyonu için ve monurol gönderdi. Kaşıntılarım için de ayrıca bir krem. Başka da bir şey söylemedi yani kuzum. İşin tuhaf yani kesin doğru değildir diye düşünüyorum böbrek taşı muhabbetini çünkü ağrım yok. İnşallah doğru değildir, bir şey olmaz ikimize de yani.

Bende de yıllardır geçmeyen enfeksiyon ve mantar var hamilelikte inanılmaz arttı, 3 farklı fitil kullandım geçiremedim. En son vajinal kültür vermiştim onda sadece mantar çıkmış, doktorum yorumlayıp bu rahim ağzı kısalığıyla enfeksiyon veya mantarlarımın ilgisi olmadığını söyledi de rahatladım. Mümkün olduğu kadar dikkat edicez

Böbrek taşı davar bu arada aynıyız

allah hepimizi korusun gerçekten böyle dert sorun vermesin çaresizlik zor özellikle can taşıyorken çok zormuş

Canım seklajlari olanlar da çabuk enfeksiyon olabiliyor çok geçmiş olsun sen dediğin gibi düzenli idrar ver bende öyle belirti olsun olmasın veriyorum..

Ya kızlar Bi cogunuzda taş var gebelikten mi oluştu ne oldu böyle çok geçmiş olsun sizlere de

Ya ben bir de güvenemiyorum var mı yok mu anlamadım kadın doğum yok diyor yeşil alan yetişkin acil var diyor haksksm sinirlerim bozuldu. Kaşıntı diye gittim idrar yolu ve taşla eve döndüm tövbe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…