Ya daha çok sprey gibi odaya bıraktık ve çıktık 6 saat girmeyin yazıyordu . Ama yani bu böcek ilaçlarını dikkatli kullanmak lazımmış hamileliktecanım nasıl bir ilaç üzerinde yazıyor muydu
Gayet normal bir değer neden düşük olduğunu düşündü doktor anlamadım ? Benim 0.50 lerde doktor normal saydı . 0.40 lara kadar normal sayıyor endokrinKızlar benim tsh da çok düşük çıktı ya 0.076 nedir offyıldım vallahi bu değer düşüklüklerinden. Hematoloji de kadın doğum doktorum da endokrinoloji doktoruna görün dedi. Böyle tsh ı düşen var mı aranızda hiç? Acaba kortizon mu düşürüyor diye düşündüm.
Benim 18 ci haftadan berri kalmamın kemikleri ağrıyor ne denir leğen kemiği mi tam bilmiyorum sağlı sollu sızım sızım sızlıyor en son randevumda sordum . Doktor normal dedi hatta bazı kadınlar önde bazıları arkada hisseder o kemikler genişliyor rahim baskısı artıyor birde doğuma hazırlıkmiöin vucüt relaxin hormonu üretiyor ve Buda kemiklerin genişlemesini sağlayıp doğuma alıştırıyormuş . Benimki ama daha çok ayakta kaldığımda oluyorKızlar günaydın. Benim bir haftadır falan alttan kemiklerim ağrıyor, Google’a yazdığımda çatı ağrısı falan diyor. Bu dönemde normal mi bu ağrılar, yaşayan var mı ? Doktoruma söylemeli miyim ya da siz sordunuz mu ?
Kızlar şekerim hayırlı olsun mu diyeyim ne diyeyim sinirden şaşırıyorum. Bir haftadır canım tatlı çekiyordu ama tatlı hariçte ne yesem uykum geliyordu ve dün boyu hep halsizim bende şeker ölçümü yaptım doktorum söyledi ve 3 gündür ne yersem şekerim çıkıyor doktorum şeker yüklemesine kadar herseyi yasakladı sadece protein ve sebze yicem. Sizde böyle bi durumla karşılaşırsanız aklınız da bulunsun
Simdi uzandim umarim hareketlenir yaSol tarafına uzan bir de karnını biraz dürtO hissi ben de biliyorum ama önünde sonunda hareketleniyorlar merak etme üzme kendini
Karnimin şişligi gitti bu seferde oğlusumda ses soluk yok annesini endişelendiriyor sipam inşallah pit pit yaparda annesinin endişesini giderirGünaydın canım nasılsın iyi misin? Gaz sıkışması da yaşamış olabilirsin. Bir de benim gündüz karnım yumoş yumoş akşam sert. Normal gibi geliyor akşama sertleşmesi işte gaz birikiyordur, yediğimiz içtiğimizden, bebeğin duruşundan falan diye düşünüyorum bilmiyorum doğru mu ama bu düşüncem.
Ayy inşallh canim valla analik delilikmis ara ara sinyal verince iyi oldugunu anliyorum sesi cikmayinca korkuyor insanKarnın şiştiği için gaz dolusun farkında değilsin bu yüzden de bebişin hareketleri yavaş gibi geliyor sana çünkü şişsin geçer
Ben iki haftadir diyetteyim canim o kadar zor ki şeker diyeti Allah yardimcin olsunKızlar şekerim hayırlı olsun mu diyeyim ne diyeyim sinirden şaşırıyorum. Bir haftadır canım tatlı çekiyordu ama tatlı hariçte ne yesem uykum geliyordu ve dün boyu hep halsizim bende şeker ölçümü yaptım doktorum söyledi ve 3 gündür ne yersem şekerim çıkıyor doktorum şeker yüklemesine kadar herseyi yasakladı sadece protein ve sebze yicem. Sizde böyle bi durumla karşılaşırsanız aklınız da bulunsun
Evet kesinlikle öyle, o yüzden günün sonunda doğumu bebek belirler demiştim zaten:) benim etrafımdaki sezeryanların çoğu da vajinal için bir engel olduğu için sezeryana alınmak zorunda kalanlardan oluşuyor. Ben de vajinal doğum isteyenlerdenim ama benim isteğim ile olmayacağinin da farkindayim:) 35-36. Haftalardan sonra belli olacak gidişat biraz daha tabi. Her ikisinin de sonunda bir mucizeye şahit olmak mükemmel bir duygu olmalı. Hem bebeğimiz hem de kendimiz için en uygun ve kolay yolun bizi bulmasını diliyorumSelam günaydın. Bu soru için oldukça erken olmakla birlikte doğumu maalesef ki bebeğin tercih ettiğini unutmamak gerekiyor. Ben vajinal doğum istiyorum vücudumu da şimdiden ona göre alıştırmaya başladım egzersiz, nefes ve hareketlerle ama gel gör ki bebeğim kaç kilo olacak, vajinal doğuma kilosu engel mi olacak, kordon mu allah korusun dolanacak, kanala mı girmemiş olacak veya ters mi geliyor denilecek bilemiyoruz. Bunu ancak yaşayarak göreceğizArkadaşım doğum yaptı 2 gün önce bebiş iri ve 4 kilo olduğu için zorunlu sezaryene alındı. Ama bu zamana kadar hep vajinal istemişti. Yani maalesef ki son an da belirlenen durum gibi geliyor bana.
Benim de vajina kemiklerim ağrıyo yatarken, dönerken bazen de yürürken, acıyo yani sebebini bilmiyorum. Belim falan değil yani. Yanlarım da değil anlatabildim mi bilmiyorum. Bildiğin içerisi sızlıyo kemikleri ama. Doktora sordum normal dediKızlar günaydın. Benim bir haftadır falan alttan kemiklerim ağrıyor, Google’a yazdığımda çatı ağrısı falan diyor. Bu dönemde normal mi bu ağrılar, yaşayan var mı ? Doktoruma söylemeli miyim ya da siz sordunuz mu ?
Canım sevdiği şeyleri ye bi yat soluna baktın olmuyo dürtükle yine de olmuyorsa bi duş al istersenGece 4de kadar uyuyamadim sade soda içtim biraz iyi geldi ama henuz bebekte bi hareketlilik yok bişeyler yiyip uzancam inşallah bi sorun yoktur başim o kadar agriyorki uysuzlukluktan anlatamam
Tatliyi seviyor ogluşum dondurma seviyor özellikle ama yasak şu anda diyetteyimBenim de vajina kemiklerim ağrıyo yatarken, dönerken bazen de yürürken, acıyo yani sebebini bilmiyorum. Belim falan değil yani. Yanlarım da değil anlatabildim mi bilmiyorum. Bildiğin içerisi sızlıyo kemikleri ama. Doktora sordum normal dedigeçmiş olsun bayağı ağrıyo 2 haftadır
Canım sevdiği şeyleri ye bi yat soluna baktın olmuyo dürtükle yine de olmuyorsa bi duş al istersen
Aşkım düm benim bebeğim de hiç hareket etmedi dışardaydım bütün güm işlerim vardı oturup oturup bekledim karnımı dürttüm hiç tepki vermedi. Taaaaaa sabah tuvalete kalktığımda hareketlendi yani bence oluyor arada böyle korkmaKarnimin şişligi gitti bu seferde oğlusumda ses soluk yok annesini endişelendiriyor sipam inşallah pit pit yaparda annesinin endişesini giderir
Amin inşallahEvet kesinlikle öyle, o yüzden günün sonunda doğumu bebek belirler demiştim zaten:) benim etrafımdaki sezeryanların çoğu da vajinal için bir engel olduğu için sezeryana alınmak zorunda kalanlardan oluşuyor. Ben de vajinal doğum isteyenlerdenim ama benim isteğim ile olmayacağinin da farkindayim:) 35-36. Haftalardan sonra belli olacak gidişat biraz daha tabi. Her ikisinin de sonunda bir mucizeye şahit olmak mükemmel bir duygu olmalı. Hem bebeğimiz hem de kendimiz için en uygun ve kolay yolun bizi bulmasını diliyorum
Ayy oluyor demkki arada dunde biraz iş filan yaptim sonra disari ciktim avm ye filan gttim sanirim yoruldu paşam Biraz dinleniyim bugun yormuym kucuk paşamiAşkım düm benim bebeğim de hiç hareket etmedi dışardaydım bütün güm işlerim vardı oturup oturup bekledim karnımı dürttüm hiç tepki vermedi. Taaaaaa sabah tuvalete kalktığımda hareketlendi yani bence oluyor arada böyle korkmaçok şükür kötü belirtimiz bir şeyimiz yok annesi
Dün evvelki gün bebeğim kıpır kıpırdi ,ama dün sakindi .Sonra biraz da olsa hareketlendi.Cok kafein tuketmemeye calisiyorum ama kahve içince de kıpır kıpır oluyor.Tatliyi seviyor ogluşum dondurma seviyor özellikle ama yasak şu anda diyetteyimakşama kadar hareket etmezse acilemi gitsemki bir gun boyunca hiç hissetmeyen oldumu
Dün benim de bebeğim hiç hareket ettmedi, bugün de pek etti sayılmaz iki defa sertleşti saldı kendini. Ama eğer hiçbir şey hissetmezsen akşam git Bi baksınlar ama bence kıpırdar birazdan, az soğuk su iç ama çok soğuk değil o zaman da hareket edebilir belkiTatliyi seviyor ogluşum dondurma seviyor özellikle ama yasak şu anda diyetteyimakşama kadar hareket etmezse acilemi gitsemki bir gun boyunca hiç hissetmeyen oldumu
Benim 3 gündür açlık 80-90 arası tokluk en düşük 137 çıktı hep 140-170 arası oluyor ve asla şekerli şeylerde yemiyorum sadece tost için ekmek yiyordum onuda yasakladı doktorum kepek ekmek yicem zaten meyve olarak muz yiyordum onun yerine de avakado dedi. Yoksa ben bu hafta hariç tatlı falan da hiç yememiştim canım. Düşğn ekmek beni böyle yapıyor suan demek tatlı yesem bayılırımHamilelikte çok rastlanilan bir durum bu canını sıkma hiç.Uzuntu ve streste şekeri artırabiliyor. Ben gün aşırı olcuyorum şuan normal ama işte hamilelikte belli olmuyor,yukselebiliyor.Senin şuan aclik tokluk kaç çıkıyor?
Ayyy çok kötü ya hamilelikte yememek zaten genel olarak hep açız kıyamam sana az kaldı doğumumuza sıkarız dişimizi yeterki bebeklerimiz iyi olsunlar. Bende 3 temmuzda şeker yüklemesi yapıcam bakalım ne çıkacakBen iki haftadir diyetteyim canim o kadar zor ki şeker diyeti Allah yardimcin olsun
Yesillik salatalik domates et hariç herşeye hasret kaldim Etide fazla sevmiyorum zaten az az sebze yemegine koyuyorum
Ekmekte yasak bana kesinlikle yemiycksin dedi
kahvaltiyi bir buçuk saat önce yaptim şu an açim doymuyorum mutszm canimin çektigi hic biseyi yiyemiyorum ben henuz seker yuklemesi yaptrmadm ama umarim cikmaz seker bu iki hafta bana iki sene gibi geldi3 gun var doktora gitmeme suyumda umarim duzelme vardir .ayy çok uzun yazdim ksura bakma
Korkma ben yeri geliyor 1 gün hiç hissetmiyorum ama doktora gidiyorum oynuyor. Yürüyüş yap biraz dışarıda sonra gel uzamAyy inşallh canim valla analik delilikmis ara ara sinyal verince iyi oldugunu anliyorum sesi cikmayinca korkuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?