Yani bence şöyle haftaya göre değiştir chatgpt diyo, ben de bazen hiç hissetmiyorum ama mutlaka kıpırtısını hissediyorum. Böyle bazı günler çok güçlü hissediyorum bazen pıt pıtArada oluyormu öyle canim normalmi acaba bazi gunler hissetmemek
Dun cok yurudum bugunde dinleniyim dedimKorkma ben yeri geliyor 1 gün hiç hissetmiyorum ama doktora gidiyorum oynuyor. Yürüyüş yap biraz dışarıda sonra gel uzam
Gebelik boyunca diyet yapana Allah sabir versin varya meyveler filan gozumun önünde dans ediyoTost çok yükseltirAçlığın iyi toklugun biraz yuksek.Hamilelikte tokluk şekerini 135 e kadar normal kabul ediyorlar.Çok şükür Esmoss60 ve senin farkedilmis ki dikkat ediyorsunuz,bu önemli ...Kizlar ayrıca su içmek ve yürüyüş yapmak şekeri düşürüyor.
Aynen Oğluma almistılar yorgan yastık her şeyini ama kullanılmıyor bende uyku tulumu giydirdim en rahatı öyle oldu bebekte rahat ediyor uyku tulumuylaYastık ve yorgan kullanmadım canım daha kızım bir yaşına girecek. İki yaşa kadar yastık yasak zaten, kışın da uyku tulumu kullandım. İlla almak istersen yorganı alabilirsin yastık yerine ama gerek yok bence
Oyy iňşallah oglusum annesiyle saklambac oynuyor heraldeYani bence şöyle haftaya göre değiştir chatgpt diyo, ben de bazen hiç hissetmiyorum ama mutlaka kıpırtısını hissediyorum. Böyle bazı günler çok güçlü hissediyorum bazen pıt pıt
Dun yoruldu bugun acisini çikariyor uyuyor heralde bol bolBen de dün yordum kendimi bebemde yorulmuştur diye üzüldüm hajdkks of annelik ne güzel şeysindinlenin annesi bugün de dinlenin
Benim dün böğrüme durdu, ayakta kaldım bir de ben alışkın değilim harekete bak sana ciddi söylüyorum küçük tuvaletimi yapamadım o kadar canımı acıttı. Şimdi de takılıyor kendi kendineOyy iňşallah oglusum annesiyle saklambac oynuyor heralde
Ben ya yüz üstü ya da sırt üstü yatardım sağ sol hiiiiiç yatmazdım. Şimdi sağ ve sola yatabildiğim için sırt üstü yatmak istediğimde kalın bir yastığı sırtıma koyuyorum. Hafif sol veya sağ hafif de sırt üstü yatmış oluyorumBurda hep bebek hareketini hissetmek için sola yatmak konuşuluyor ya,uzmanlar da öyle diyor ama benim bebiş sağa yatınca oynaşıyor
Bir de bu konuyla alakalı bir şey soracağım. Normalde hep yüz üstü yatıp asla sırt üstü yatamazdım ama hamilelikle tersine döndü,sürekli sırt üstü yatmak istiyorum öyle rahat ediyorum. Fark edince soluma ve sağıma dönüyorum ama yine daha çok tavsiye edilen sol tarafa yatma işini başaramıyorum. Benim gibi olan var mı? Ya da bu çok büyük bir problem mi,illa ki soluma mı yatmalıyım? Sırt üstünü biliyorum da yine de sormak istedim
Uyusun uyusun arada hareket versinler de bize yeterDun yoruldu bugun acisini çikariyor uyuyor heralde bol bol
Bende hep kendimi bildim bileli yuz ustu yatan biriyim bende şu anda cogu zamn sirt ustu yatiyorum sag yada sol yatmak rhatsz ediyor beni umarim zarari yoktrBurda hep bebek hareketini hissetmek için sola yatmak konuşuluyor ya,uzmanlar da öyle diyor ama benim bebiş sağa yatınca oynaşıyor
Bir de bu konuyla alakalı bir şey soracağım. Normalde hep yüz üstü yatıp asla sırt üstü yatamazdım ama hamilelikle tersine döndü,sürekli sırt üstü yatmak istiyorum öyle rahat ediyorum. Fark edince soluma ve sağıma dönüyorum ama yine daha çok tavsiye edilen sol tarafa yatma işini başaramıyorum. Benim gibi olan var mı? Ya da bu çok büyük bir problem mi,illa ki soluma mı yatmalıyım? Sırt üstünü biliyorum da yine de sormak istedim
Ben 7-8. haftadan itibaren 20 ye kadar diyet yaptım. Daha da dikkat ediyorum gece eşim yemek yedikçe ağlayasım geliyor yememeye dikkat ediyorum olabildiğince. Hatta sıkı diyetteyken ben enginar yerken eşim yanımda pizza yiyordu onu asla unutamamGebelik boyunca diyet yapana Allah sabir versin varya meyveler filan gozumun önünde dans ediyo
Benimki duşu sevmiyor galiba duş alinca top gibi toplaniyor inşallah suyu sever yoksa nanayi yedikBenim dün böğrüme durdu, ayakta kaldım bir de ben alışkın değilim harekete bak sana ciddi söylüyorum küçük tuvaletimi yapamadım o kadar canımı acıttı. Şimdi de takılıyor kendi kendineoyun oynuyorlar bizimle ama pıt pıt ederse bile korkma, ama çok uzun süre hissetmediysen istersen biraz tetikle duş al ben aldım şimdi partiliyo yoksa git derim
Anladım canım hayırlı olsunBen aldım ama açmam muhtemelen
Evet gerçekten sıcaklar ve bu dönme durumu beni huzursuz uykulara sürüklüyor :) bacaklarımın üst üste gelmesine bile tahammül edemiyorumCanım ben de yüz üstü yatmadan uyuyamayan bi insandım ama mecbur olunca insan uymak zorunda kalıyorbenim doktorum sola yatmayı öneririm ama olmuyorsa sağa da yatabilirsin demişti bana. Ben de gece bir sağa bir sola dönüp duruyorum. O yüz üstünün keyfini istiyorum illa bi de uyku arasında nasıl yatıyoruz bilemiyoruz ki. Bazen ben de yüz üstü halde buluyorum kendimi hemen uyanıp düzeltiyorum. Diken üstünde uyuyorum o yüzden yüz üstü yatmayayım diye. Öyle olunca uyku kalitesi de baya düşüyor benim
Ben de hamile yastığı aldım ve muhtemelen aynısı,bölünmemiş hali beni darladıBen ya yüz üstü ya da sırt üstü yatardım sağ sol hiiiiiç yatmazdım. Şimdi sağ ve sola yatabildiğim için sırt üstü yatmak istediğimde kalın bir yastığı sırtıma koyuyorum. Hafif sol veya sağ hafif de sırt üstü yatmış oluyorumYüz üstü dönmemek için de hamile yastığımı iki parçaya böldüm karın bölgeme koyarak dönmeyi engelliyorum. Kendimce böyle yöntem buldum hahahja çünkü sırtım ağrıyor artık sağa sola yatmaktan gına geldi zaten uyuyamıyorum
Bölünmemiş ilk zamanlarda iyiydi şu an rahat edemediğimiz için cinnet getirebilir böl daha iyi kullanırsınBen de hamile yastığı aldım ve muhtemelen aynısı,bölünmemiş hali beni darladıben de senin gibi deneyeyim bu akşam
Yazılanlardaki gibi,çoğu zaman uykuda nasıl yattığımızı anlamıyoruz bile o yüzden bebeğe çok da sıkıntı olmuyordur diye inanmak istiyorum :)Bende hep kendimi bildim bileli yuz ustu yatan biriyim bende şu anda cogu zamn sirt ustu yatiyorum sag yada sol yatmak rhatsz ediyor beni umarim zarari yoktrzaten Sabaha kadar artik 40kere donuyorum cocuk corba oluyor içimde
Evet yaa,zaten dönerken bile sanki karnımda 5 kilo yük varmış gibi zorlanıyorumBölünmemiş ilk zamanlarda iyiydi şu an rahat edemediğimiz için cinnet getirebilir böl daha iyi kullanırsın
Senmi ben mi deliksiz uyumak ne buyuk nimetmişYazılanlardaki gibi,çoğu zaman uykuda nasıl yattığımızı anlamıyoruz bile o yüzden bebeğe çok da sıkıntı olmuyordur diye inanmak istiyorum :)
Yüz üstü yatmayı gerçekten çok özledim :)
T2 ve t4 normal çıkması iyi tabi ama tsh uyarı veriyor bi baksın endokrin bakalımGarip bi şekilde T3 ve t4 normal ama tsh düşük çıkmış canım. En son 22 nisanda baktırmışım tiroid değerlerine normalmiş. Şimdiye kadar da hiç böyle bi problemim olmamıştı. Yarın bi gidicem bakalım doktor ne diyecek. Aman inşallah sıkıntılı bi şey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?