Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Arada oluyormu öyle canim normalmi acaba bazi gunler hissetmemek
Yani bence şöyle haftaya göre değiştir chatgpt diyo, ben de bazen hiç hissetmiyorum ama mutlaka kıpırtısını hissediyorum. Böyle bazı günler çok güçlü hissediyorum bazen pıt pıt

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-22-17-08-41-463_com.openai.chatgpt.webp
    30 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2025-06-22-17-08-23-594_com.openai.chatgpt.webp
    30 KB · Görüntüleme: 31
Gebelik boyunca diyet yapana Allah sabir versin varya meyveler filan gozumun önünde dans ediyo

Aynen Oğluma almistılar yorgan yastık her şeyini ama kullanılmıyor bende uyku tulumu giydirdim en rahatı öyle oldu bebekte rahat ediyor uyku tulumuyla

Oyy iňşallah oglusum annesiyle saklambac oynuyor heralde
Benim dün böğrüme durdu, ayakta kaldım bir de ben alışkın değilim harekete bak sana ciddi söylüyorum küçük tuvaletimi yapamadım o kadar canımı acıttı. Şimdi de takılıyor kendi kendine oyun oynuyorlar bizimle ama pıt pıt ederse bile korkma, ama çok uzun süre hissetmediysen istersen biraz tetikle duş al ben aldım şimdi partiliyo yoksa git derim

Ben ya yüz üstü ya da sırt üstü yatardım sağ sol hiiiiiç yatmazdım. Şimdi sağ ve sola yatabildiğim için sırt üstü yatmak istediğimde kalın bir yastığı sırtıma koyuyorum. Hafif sol veya sağ hafif de sırt üstü yatmış oluyorum Yüz üstü dönmemek için de hamile yastığımı iki parçaya böldüm karın bölgeme koyarak dönmeyi engelliyorum. Kendimce böyle yöntem buldum hahahja çünkü sırtım ağrıyor artık sağa sola yatmaktan gına geldi zaten uyuyamıyorum

Bende hep kendimi bildim bileli yuz ustu yatan biriyim bende şu anda cogu zamn sirt ustu yatiyorum sag yada sol yatmak rhatsz ediyor beni umarim zarari yoktr zaten Sabaha kadar artik 40kere donuyorum cocuk corba oluyor içimde

Gebelik boyunca diyet yapana Allah sabir versin varya meyveler filan gozumun önünde dans ediyo
Ben 7-8. haftadan itibaren 20 ye kadar diyet yaptım. Daha da dikkat ediyorum gece eşim yemek yedikçe ağlayasım geliyor yememeye dikkat ediyorum olabildiğince. Hatta sıkı diyetteyken ben enginar yerken eşim yanımda pizza yiyordu onu asla unutamam

Benimki duşu sevmiyor galiba duş alinca top gibi toplaniyor inşallah suyu sever yoksa nanayi yedik

Evet gerçekten sıcaklar ve bu dönme durumu beni huzursuz uykulara sürüklüyor :) bacaklarımın üst üste gelmesine bile tahammül edemiyorum

Ben de hamile yastığı aldım ve muhtemelen aynısı,bölünmemiş hali beni darladı ben de senin gibi deneyeyim bu akşam

Bende hep kendimi bildim bileli yuz ustu yatan biriyim bende şu anda cogu zamn sirt ustu yatiyorum sag yada sol yatmak rhatsz ediyor beni umarim zarari yoktr zaten Sabaha kadar artik 40kere donuyorum cocuk corba oluyor içimde
Yazılanlardaki gibi,çoğu zaman uykuda nasıl yattığımızı anlamıyoruz bile o yüzden bebeğe çok da sıkıntı olmuyordur diye inanmak istiyorum :)
Yüz üstü yatmayı gerçekten çok özledim :)

T2 ve t4 normal çıkması iyi tabi ama tsh uyarı veriyor bi baksın endokrin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…