Günaydın, trombofili 6lı panel bakılması gerekiyor birden fazla düşük olan hastalara. Ama bu da kesin sonuç vermiyor. Diyelim ki trombofili panelde negatif çıktı her şey ama başka bir şeyde pıhtılaşman olabilir. Bunların tetkinini yapıp sonuç çıkana kadar en az 1 ay. Tıbbı genetik, romatoloji, hematoloji bir sürü yerin ayrı ayrı test yapması gerekir. Bu da senin için ciddi bir süre olur. En kritik zaman zaten şu dönemler. Bence kullanman gerekiyor. Benim beynime pıhtı attı yani inme geçirmişim ben 2 tane de beyin damarım tıkalı, 1 tane de kaybım var çok ciddi bir pıhtılaşmam var ama bulunamıyor. Tüm doktorların ortak kararı da şu. Çok ciddi bir pıhtılaşma var evet ama milyon tane test var bulamayabiliriz belki daha testi bile yoktur Türkiye’de denildi. Hastane ortak kararı bu yorum. Ölene kadar ecopirin ve hamilelik süresinde oksapar önerildi. Bence 2 tane kayıp varken iğne olayını hafife a
Günaydın, trombofili 6lı panel bakılması gerekiyor birden fazla düşük olan hastalara. Ama bu da kesin sonuç vermiyor. Diyelim ki trombofili panelde negatif çıktı her şey ama başka bir şeyde pıhtılaşman olabilir. Bunların tetkinini yapıp sonuç çıkana kadar en az 1 ay. Tıbbı genetik, romatoloji, hematoloji bir sürü yerin ayrı ayrı test yapması gerekir. Bu da senin için ciddi bir süre olur. En kritik zaman zaten şu dönemler. Bence kullanman gerekiyor. Benim beynime pıhtı attı yani inme geçirmişim ben 2 tane de beyin damarım tıkalı, 1 tane de kaybım var çok ciddi bir pıhtılaşmam var ama bulunamıyor. Tüm doktorların ortak kararı da şu. Çok ciddi bir pıhtılaşma var evet ama milyon tane test var bulamayabiliriz belki daha testi bile yoktur Türkiye’de denildi. Hastane ortak kararı bu yorum. Ölene kadar ecopirin ve hamilelik süresinde oksapar önerildi. Bence 2 tane kayıp varken iğne olayını hafife almay