• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Sabah zaten yüksek çıkar bu normaldir .İlk kontrole gittigimde oructum. akşam iftarda ağır beslenmedim hatta sahurda da yemedim o sabah 110 çıktı şekerim .O değerden sonra mimlemdim zaten😀Hepimiz kabulüz inusilin kullanmamiz gerekse kullaniriz ama değerlerin gayet guzel,seni strese sokmalarina gerek yok cnm.

Dahiliye ve kadın dogum doktoru istemedi,endokrin doktoru yoktu gitmedim.

Günaydın kızlar ,bu arada sancı nasıl olur hiç bilmiyorum yaşamadım diyebilirim.Oglanda zaten son 2 ay yattım .Dr kontrollerinde de ters geliş olduğu için sezeryan tarihi verildi ,39+3 te son kez bakıldı ultrasonla dönmeyince ertesi gün sezeryan oldum.Ara ara yoğun olmayan ağrılarım oluyor ama rahim buyumesine bağlıyorum.Sezeryan bölgemde bazen sağa sola dönerken yanma oluyor,geciyor .Karnim son günlerde sertleşmeye basladi o da normaldir diye düşünüyorum.

H Hasretimm123 maşallah kuzuya🥰
Daha önce sezeryan olduğun için ağrın olur canım oda zor ama geçiyor az kaldı. Sertleşmede zaten 28 de falan başlıyor düzenli ve ağrılı olmadığı sürece korkulacak bişey yok🥰

Sağol teyzesi kayıp olur kiloda demiş dpktr
Tabi canım önce ödemleri atar sonra da kilosunu alır sağlığı yerinde ya en güzeli de o 🥰 ben hiç kiloyu düşünmüyorum suan doğursam da sağlıklı olsun kilo alınır arkadaşım 27 haftalık doğurdu 700 gram bebek şimdi evinde sağlıklı olurlarsa büyürler🥰

Tabi canım önce ödemleri atar sonra da kilosunu alır sağlığı yerinde ya en güzeli de o 🥰 ben hiç kiloyu düşünmüyorum suan doğursam da sağlıklı olsun kilo alınır arkadaşım 27 haftalık doğurdu 700 gram bebek şimdi evinde sağlıklı olurlarsa büyürler🥰
28 hafta sonrası vural ciger geliştirici dozu cok önemli

Kesinlikle öyle benim doktorum şekerim var riske atmıyor ama hep söylüyor doğum ön görürsem iki doz yapıcam diye
Aynen öyle yapması cok iyi olur . Doğum aslında ön görülmüyor bence anlık olabilecek bir şey bence 32. Tamamlayınca yapar sana .
Ben hastanrye yattığımda magnezyum ve beyin geliştirici serum yapmadılar neden yapılmadı diğer gebeliğimde bu sebepten yatmıştım dedim . Zaten bebek gelişim olrsk onları tamamlamış bunları vurmam ona yarardan cok zarar verir dedi sadece ciger geliştirici dozu yeterli dediler

Günaydın kızlar valla alıntı yapamadım tek tek çok sayfa olmuş. Aşıdan dolayı kolumda ağır hasar kaydı oluştu yetmiyor ateşlendim o da yetmiyormuş gibi karnım sanki çatlayacaktı o kadar sertti. Vajinama bıçaklar saplandı sonra popo arama yayıldı o bıçak saplanması… İnim inim inledim sabaha kadar nasıl uyuduk eşimle bilemiyorum. Bugün kontrolüm var doktorla konuşacağım bakalım bi ne diyecek. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum aklım çıktı 🥺

Aynen öyle yapması cok iyi olur . Doğum aslında ön görülmüyor bence anlık olabilecek bir şey bence 32. Tamamlayınca yapar sana .
Ben hastanrye yattığımda magnezyum ve beyin geliştirici serum yapmadılar neden yapılmadı diğer gebeliğimde bu sebepten yatmıştım dedim . Zaten bebek gelişim olrsk onları tamamlamış bunları vurmam ona yarardan cok zarar verir dedi sadece ciger geliştirici dozu yeterli dediler
Ben de 34 te doğum yaptım canım, doğum yaptığım sabah erkenden magnezyum serumu taktırdı doktorum

Günaydın kızlar valla alıntı yapamadım tek tek çok sayfa olmuş. Aşıdan dolayı kolumda ağır hasar kaydı oluştu yetmiyor ateşlendim o da yetmiyormuş gibi karnım sanki çatlayacaktı o kadar sertti. Vajinama bıçaklar saplandı sonra popo arama yayıldı o bıçak saplanması… İnim inim inledim sabaha kadar nasıl uyuduk eşimle bilemiyorum. Bugün kontrolüm var doktorla konuşacağım bakalım bi ne diyecek. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum aklım çıktı 🥺

Çok geçmiş olsun canım nadiren de olsa ateş olabiliyor diye duymuştum şimdi nasılsın ateşin ağrıların geçti mi, bugün kontrolün olması çok iyi olmuş haber ver mutlaka

Çok geçmiş olsun canım nadiren de olsa ateş olabiliyor diye duymuştum şimdi nasılsın ateşin ağrıların geçti mi, bugün kontrolün olması çok iyi olmuş haber ver mutlaka
Teşekkür ederim canım 🩷 Kolumdaki ağrı uyandığımda çok daha fazla hafiflemişti ateşim de şu an yok ama hasta gibiyim çok halsizim, eklemlerim ve vücudum sanki kırılıyor. Evet evet kesinlikle içimde rahatlamış olur çok iyi denk geldi kontrol günü.

Benim ilk yemek sonrası baş uyuşması ve göz yanması olarak başladı dikkate almadım kolestrol sandım bir hafta sonra daha da kötü oldum suan kaçamak yapsam hastanelik oluyorum çünkü bayılmaktan beter oluyorum doktorum evde ölç dedi değerlerim çok yüksek çıktı diyete karar verdik istikrarlıyım yaparım dedim hala devam ediyorum dikkat etmesem uçar ama çok çok ediyorum mesela her yemek ağlamak istiyorum hep sadece tavuk et falan yemekten ama mecbur. Ben hamilelik başından beri tatlıdan kesilmiştim ama aşırı meyve tüketiyordum ve hergün tost yiyordum o zaman baya yükselmiş suan meyvelerin çoğu yasak yasak olmayan da bir tane yada yarım şeklinde kullanıyorum. Zor oluyor ama doktorum yapamazsan insilün başlayayım dedi ben o zaman da iğneye güvenir daha çok yerdim bu daha kötü hemen yükseklip düşmesi daha da tehlikeli. Sende meyveye dikkat et. Karbonhidrat tüketme (makarna pirinç un ekmek vs) bide tatlı ve şekerli hiç bişey. Zaten az kaldı sonra bol bol yersin
Çok geçmiş olsun canım , dikkat edicem teşekkür ederim🥰

Günaydın canım, inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻 acaba aşının koluna zarar vermesi öncesinde kan cıvıtıcı iğne yaptığın için olabilir mi ki 🤔

Teşekkür ederim canım 🩷 Kolumdaki ağrı uyandığımda çok daha fazla hafiflemişti ateşim de şu an yok ama hasta gibiyim çok halsizim, eklemlerim ve vücudum sanki kırılıyor. Evet evet kesinlikle içimde rahatlamış olur çok iyi denk geldi kontrol günü.

Bebek bizi daha hassas yapıyor canım, tetanoz zaten normalde de biraz ağır bi aşı ama en azından ağrın ateşin hafiflemiş, kontrolün de çok güzel geçer inşallah ♥️

Günaydın canım, inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻 acaba aşının koluna zarar vermesi öncesinde kan cıvıtıcı iğne yaptığın için olabilir mi ki 🤔
Günaydın canım, inşallah. Dün sol koluma aşı yaptırdım, sağa da sulandırıcı yaptım. Kolda ağrı, genel bir ateş ve halsizlik olabilir demişti öyle de oldu canım. Geçer birkaç güne öyle düşünüyorum 🥹

Bebek bizi daha hassas yapıyor canım, tetanoz zaten normalde de biraz ağır bi aşı ama en azından ağrın ateşin hafiflemiş, kontrolün de çok güzel geçer inşallah ♥️
Yerim bu bebeleri gerçekten neler yapıyorlar öyle 🥹 Evet canım normalde yaptıran dahi perişan oluyor bence de normal böyle ağrılar, hassasiyetler. Ah inşallah ya.

Geçmiş olsun canım haberdar et bizi

Back
X