• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Evet kiminin ayakta kiminin uzanınca olur. Ama ayakta olması daha iyi uzanınca geçiyorsa yalancı kasılmadır net
Evet ben de öyle olmasını umuyorum ve çok dinlemiyorum kendimi o an yoksa panik atak geçiriyorum 😃

Kızlar biz çok iyiyiz sağlıklıyız çok güzel büyümüşüz 1.5 kilo 40 cm doktorumuz öyle dedi. Bel ağrım da bebek basınç yaptığı için oluyormuş dolgit krem verdi birde hafif mide yanmam var dedim bebeğin saçları çıkıyor der büyükler o evredesin dedi 2 şişe gaviscon şurup verdi günde 3 defa vermiş çok olmaz mı ya 🤔

Ay ilaç ilaç ilaç gına geldi yahu.
Sabah aç karna demir ilacı, kahvaltıdan sonra aspirin, akşam yürüyüşten sonra folik asitli multivitamin, birde magnezyum.
Şimdi bir de iğne ekleyecek.
Sıkıldım bu kadar ilaç kullanmaktan.
Ahahah bende günde 11 hap kullanıyorum bazen saat yetiştirmekte stres oluyorum😂

Kızlar bugün kontrolümüz vardı 31 hafta 5 günlük olduk, kilosu biraz az geldi 1600 gram olmuş doktor normal dedi ama benim aklımı karıştıran bi konu var. Ölçümleri genelde 30-31 hafta civarı çıktı ama baş çevresi ölçümü 34 haftayla uyumlu görünüyor, haftama göre çok ilerde değil ama diğer ölçümlerle arasındaki fark beni korkuttu

Kızlar bugün kontrolümüz vardı 31 hafta 5 günlük olduk, kilosu biraz az geldi 1600 gram olmuş doktor normal dedi ama benim aklımı karıştıran bi konu var. Ölçümleri genelde 30-31 hafta civarı çıktı ama baş çevresi ölçümü 34 haftayla uyumlu görünüyor, haftama göre çok ilerde değil ama diğer ölçümlerle arasındaki fark beni korkuttu
Kilosu gayet güzel kuzum her bebekte aynı değil. Baş karın ölçümleri bazen büyğk çıkabilir bu normal herkesin kafa yapısı aynı değil. Mesela ben ne kadar zayıflasam da yanaklı biriyim öyle düşün. Bunu çok araştırdım. Benim kızın da boyu uzun haftasına göre

Canım normalde benim son adetime göre zaten bebeğim 36 haftalık
Ama geç dölllenme diye düşündük ben son adetimi bilmiyordum bile adetlerim düzensiz diye
Mesajlardan bulduk sonra
Bebeğim hep önden gidiyordu
Grupta herkesten önce kalp atışını vs duyan bendim
Hep bi ilerde gitme bi anormallik vardı zaten
İkili test grafiğime vs de baktı doktorum o zamnlarda önde görünüyor 1 aralık ile uyumlu yani
Sadece bir yeri değil kolu bacağı göbeği kafası herşeyi ile 36 uyumlu
Solunum organlarına vs baktılar o da normal gelişmiş çıktı
Tek sıkıntı adet tarihinin en başında 15 i yazılmasıydı
Bekliyorum bende bakalım nasip neyse o olcak
E tahmini doğum ne zaman olacak o zaman 😌🥲

Kızlar nasılsınız ? Evde şeker ölçümü yapan varmı ? Yazabilirmi ya bi kaç bişey sorucam sabah açlık 102 , tokluk 112 çıktı normalmi
Öğlende öyle çıktı
Ya benim şöyle bir problemim oldu normalde son adetim benim 1 aralıktı ama hep 15.20 aralık yazıyorduk sistemlerde
İki ayda bir adet olduğumdan,pcos hastalığı olduğundan bende yumurtlama günüm farklı olduğu için
İlk ultrason ölçümlerine göre adet günü belirlemiştik 15 aralık diyeydi işte neyse. Şimdi bebeğim 36+2 ile uyumlu yani 1 aralık son adetimle uyumlu
Zaten hep öyleydi aslında önden gidiyordu aslında önden gitmiyor haftasını yakaladı
Şuan 3 kilo mesela
Şeker yüklemesi yaptım şeker çıkmamıştı ama doktor şeker takip istediki
Bebeğin iriliği acaba şekerden mi
Yoksa kendisinin gelişimi tamamladı haftasını yakaladı ondan mı kaynaklı anlamak için
Şeker ölçmemi söyledi üç gün
Grupta en erken ben doğurcam anlaşılan eğer seseryan olursam 2 haftaua doğrucam 🤣
şükür iyiyiz. Sen nasılsın. Aşko bebegin zaten önden geliyordu demi senin. Haftasını tamamlamıştır kilosuda maşallah iyi. Doğsa bile olur. İlk bebeğimiz geldi H Hasretimm123 güzel küçük ilk bebişimiz geldi 😊

Evet beraberiz seninle. Benim eşim beğenmiyor isimleri her birine bir kulp buluyor bir barış diyor bir burak bşrde sonuna can bir sürü isim önerdiler yok en sonunda doğumhanede ben koyacam ismini o olacak 😄
Bence de sen koy sen taşıdın karnında onca ay sıkıntısını sen çektin 😄

Şu sıpa beni korkutuyor dünden beri dürtüklüyorum tepki veriyor ama genelde hareketler baya bir azaldı. Şuan da durmadan hıçkırıyor bi doğunca poposundan isiricam da. Dünden beri felaket senaryoları kuruyorum. Yarın kontrole gidicem inşallah iyidir

Kızlar biz çok iyiyiz sağlıklıyız çok güzel büyümüşüz 1.5 kilo 40 cm doktorumuz öyle dedi. Bel ağrım da bebek basınç yaptığı için oluyormuş dolgit krem verdi birde hafif mide yanmam var dedim bebeğin saçları çıkıyor der büyükler o evredesin dedi 2 şişe gaviscon şurup verdi günde 3 defa vermiş çok olmaz mı ya 🤔
Maşallah 🥰 miden yandıkça iç canım ben öyle yapıyorum

Benim de mesela kafasının 1 hafta geriden geldiğini biraz uzun ince olduğunu söylüyo doktorum bir hafta kafası haftayla uyumlu bir hafta değil her kontrolde farklı şeyler söylüyor, ilk başta üzülüp korkmuştum ama şimdi pek umursamıyorum çünkü farkettim ki cihazdan cihaza bile fark ediyo

şükür iyiyiz. Sen nasılsın. Aşko bebegin zaten önden geliyordu demi senin. Haftasını tamamlamıştır kilosuda maşallah iyi. Doğsa bile olur. İlk bebeğimiz geldi H Hasretimm123 güzel küçük ilk bebişimiz geldi 😊
Ay gerçekten miiii
H Hasretimm123 canım hayırlıı olsun kaç haftalık doğdu nasıl iyi mi bebek, sen nasılsın

benimkiler günde 8-9 defa hıçkırır hele kızım ooo oğlumun kısa sürer her hıçkırması kızımın 15-20 dakika sürer her biri 😂 e siziki de tek desek 4-5 defa olması normal korkma hıçkırmaları diyafram ve ciğer geliştirir 🥰
Yerim onların hiçkiriklarini ya Nasıl ayırt ediyorsun hangisinin nerde olduğunu kız🥰

Back
X