• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Ciğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
Hiç endişe etme her şey onların iyiliği ve sağlığı için bol bol dua edelim senin adına Araf suresi 54. Ayet okuyalım Ya Hannan zikri çekelim.
Sağ salim kavuşacaksınız inşAllah Rabb’im kolaylık versin canım 🌻

Kızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon
Biberon ve emziği 1 ay sonra vermeyi düşünüyorum ben meme reddi olmaması açısından diğer arkadaşımın de önerdiği gibi kaşık biberon alacağım hiç riske girme sen de bence.

Bence süt gelmeme durumu diye bir şey yok kızlar erken haftada doğumm yaptıgım halde yavaş yavaş geldi sütüm . Emzirme hemşiresi bana maşaj yapmayı gösterdi . Zaten ilk günler mideleri çay kaşığı kadar süt alıyormuş
Sütüm gelmedi benim canım hastanede kendileri pompa getirdiler benim kendi pompam vardı ne yaptıysak ilk üç gün sütüm olmadı hiç bu ihtimal var maalesef

Ozaman koymayayım kaşık biberon alırım olmadı ihtiyaç olursa o an
Canım bence bir biberon şart, sütün gelmeyebilir ve bebek ilk doğduğunda yeterli beslenemezse sarılık olur, her hastane şırıngayla beslemiyor sizden isteyebiliyor merak etme ilk doğduğunda biberondan içti diye hemen meme reddi olmaz. Çocuğun aç kalması daha büyük sorun olur

Canım bence bir biberon şart, sütün gelmeyebilir ve bebek ilk doğduğunda yeterli beslenemezse sarılık olur, her hastane şırıngayla beslemiyor sizden isteyebiliyor merak etme ilk doğduğunda biberondan içti diye hemen meme reddi olmaz. Çocuğun aç kalması daha büyük sorun olur
Haklısın canım her ihtimale karşı normal biberon da koyayım madem o da dursun

Ciğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla gelsinler inşallah🙏

Kızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
İnşallah iyi geçer ameliyatın. Güzel bebişlerde sağlıkla doğsun. Toparlanınca evinize hep beraber sağlıkla dönersiniz.

Telaş çok kuzum sorma ikisi birden kilo almalı kiloya çok takık değilim ama gelişim geriliği olmasından korkuyorum bugün belli olucam bakalım ♥️
Canımmm neler yaptınız? Kontrol nasıldı?

Benimki haftası ile uyumluymuş. Bebikom gizemli ve rahatına düşkün diyor doktor. Çok uğrastık yüzünü göstersin die. Hiiçç dünya umrunda değildi:D kahve içmiştim nafile. Çikolata hak getire 😄 sonunda yakaladık bir kaç yüzden poz

Gebelik kolestazından dolayı birazcık erken olacakmış doğum. 37 olmadan. Tarih aralığı verdi dr. Farklı bir sorun olmazsa 16 ile 23 eylül arası dedi🫠 sorun olunca daha erken de alınırmış. Şuan heyecan, merak ve sorularla dolu bir süreç benim için. İnşallah herşey yolunda gidecek😇

Dualarımız seninle canım. Bu gün dogacaklar

Canım sağlik ocağında verdim kan ast alt değerlerim normal çikmiş doktorun söylediğine göre Öyle bişey olsa tahlilde çikardi diyor ama internetten araştirdim de ast alt değerleri normal çıkıp safra asit testinde çıkabilir diyor dahiliyeye pazartesine randevu bulabildim onuda yaptırmayı düşünüyorum yinede nolur nolmaz diye bu ara sivrisineklerle başim dertte ondanmi kaşiniyor heryerim bilmiyorum ama isirmadiklari yerlerde kaşınıyor oda garibime gitti.içim rahat etsin diye o testide yaptircam
Bence de için rahat etsin canım, bir şey yoksa ki inşallah yoktur rahatlarsın 🥰🌿 varsa da hemen önlem alınır🩷

Hanımlar, akşam hastane çantasını hazırlamaya başlasam mı yoksa erken mi olur? Birde bebek için kaç takım koymam lazım 3 çok az geliyor 😅
Arkadaşlar şurda birer birer doğuruyor sen hala erkenmi diyorsun 😂 yani hazır dursa bisey kaybetmiceksin aksine için rahat olucak. O yuzden asla erken değil.

Kızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Canım bu msjı yeni görüyorum. Allah yar ve yardımcın olsun. 🙏🙏🙏 duamda olacaksınız. Doktorlar ve gereken müdahaleleri ile emin ellerdesiniz inşallah. Hersey ikizlerin iyi olsun, sağlıkları riske atılmasın diye. Bizi haberdar et müsait oldukça 🙏

Ben Antalya’da yaşamama rağmen bunlardan aldım ki Antalya’nın soğuğu da soğuk oluyor birkaç ay da olsa. En kötü içine ince giydirir yine kullanırım.
Bende bunun beyaz olanını sevdim daha almadım ama. Sen bunların kaç aylığını aldın. Galiba 3-6 aylık olanını almamız gerekiyor demi. Bide şeyden de çekiniyorum. Şuan yaz olduğu için kışlık şeyler çok az şuan bunu alsam sonra daha güzellerini görüp pişman olurmuyum acaba diyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20250811-230827_Instagram.webp
    Screenshot_20250811-230827_Instagram.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar şurda birer birer doğuruyor sen hala erkenmi diyorsun 😂 yani hazır dursa bisey kaybetmiceksin aksine için rahat olucak. O yuzden asla erken değil.
Çok haklısın valla 😂 başka bir uygulamada alışverişe daha yeni başladıklarını yazanları görünce erken mi acaba diye düşündüm 😅

Back
X